Home Dating apps Tinder Platinum: dating app test ‘platina’ abonnement

Tinder Platinum: dating app test ‘platina’ abonnement

2 minuten leestijd
0
tinder platinum

Tinder Plus of Gold-abonnee? Zet je schrap voor een nóg beter abonnement: Tinder Platinum. Dit high-end abonnement wordt op dit moment in verschillende landen getest, zo blijkt uit de ontdekking van een Reddit-gebruiker.

Toen de gebruiker zich wilde aanmelden bij Tinder, ging er iets mis. El_Goat, de naam van de Tinderaar, was vergeten om de webversie toegang te geven tot de locatievoorzieningen. Terwijl hij naar de profielpagina navigeerde om de functie in te schakelen, viel hem iets op: boven de Tinder Gold en Plus-logo’s werd nog een glimmend logo getoond, Tinder Platinum genaamd.

Wat is Tinder Platinum?

Als alle functies van Tinder Plus en Gold niet genoeg voor je zijn (en dat zijn er nogal wat), dan zou je nog een extra premium abonnement kunnen proberen. Tinder Platinum is het beste van het beste wat Tinder te bieden heeft: een ultra-exclusief abonnement met nog exclusievere functies dan Tinder Gold. De app zelf noemt het een ‘first-class dating experience’. Als toevoeging op de functies die beschikbaar zijn met Tinder Plus en Gold, krijg je ook nog eens de beschikking over de volgende functies.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

  • Message before Matching: gratis een bericht toevoegen aan elke Super Like die je verstuurt.
  • Prioritised likes: iedereen die je naar rechts veegt, ziet je sneller.
  • See who likes you: match direct met de mensen die jou leuk vinden.
  • Alle functies van Tinder Gold.

Volgens de schermafbeelding van de Reddit-gebruiker bevat Tinder Platinum alle Gold-functies plus een paar nieuwe. Eén daarvan is een functie waar Gold-leden al bekend mee zijn: See who likes you. Het is onduidelijk of Tinder de functie uit het Gold-assortiment gaat halen en naar Platinum zal verplaatsen of dat het een andere functie betreft.

Wat het kost

Volgens de screenshot ligt de prijs op £ 14,32 per maand voor Britse gebruikers. Amerikaanse gebruikers die zich op dezelfde manier aanmelden krijgen een aanbod van $ 17,99 per maand. En in Nederland – zo hebben wij gecontroleerd – heeft Tinder Platinum een prijs van € 15,52 per maand. Dit zijn alle prijzen van Platinum:

  • 1 maand: € 15,52 p/m
  • 6 maanden: € 9,06 p/m (totaal € 54,34)
  • 12 maanden: € 6,47 p/m (totaal € 77,64)

Omdat Tinder de prijs baseert op leeftijd en locatie is het mogelijk dat deze prijzen kunnen variëren. Bovendien kunnen alle gebruikers die Platinum hebben gezien in de webversie het abonnement (nog) niet afsluiten. Of en wanneer Tinder Platinum officieel wordt geïntroduceerd is nog niet bekend.

Het is niet de eerste keer dat gebruikers van de app een glimp opvangen van een nieuwe inkomstenstroom voor Tinder. Begin dit jaar ontvingen sommige gebruikers een pop-up voor ‘Tinder Concierge’, een hulpdienst van $ 20 per maand die beweerde dat een ‘team van experts’ zou helpen bij het maken van een aantrekkelijk profiel. Tot op heden is het stil gebleven omtrent de conciërge en is de functie nooit officieel uitgerold.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

‘Lichaamsgeur onderscheidt vriend van vijand’

Soms ontmoet je iemand en voel je meteen dat je op één lijn zit. Het is misschien niet een…