Home Dating apps Tinder Boost: wat is het en hoe werkt het?

Tinder Boost: wat is het en hoe werkt het?

1 minuten leestijd
1
tinder app

Tinder; de dating app die het ontmoeten van nieuwe mensen voorgoed veranderd heeft. Hoe makkelijk de app zelf te gebruiken is, hoe moeilijk het voor sommigen is om voldoende matches te krijgen. Een enkele match per dag is leuk maar wat als dit er drie, vijf of tien zouden zijn? Iedereen wil zoveel mogelijk matches in zo weinig mogelijk tijd. Er zitten niet genoeg uren in een dag om alles te doen wat je wilt en daarom heeft Tinder de Boost functie geïntroduceerd. Met Tinder Boost bespaar je kostbare tijd en krijg je meer matches dan ooit tevoren.

Wat is Tinder Boost?

Tinder Boost is een functie van de Tinder app. Hiermee zet je je profiel vooraan in de rij zodat je profiel door veel meer singles bij je in de buurt getoond wordt. Met een virtuele druk op de knop wordt je Tinder profiel bovenop de stapel met profielen geplaatst voor de duur van 30 minuten. Het lijkt misschien wat kort maar volgens Tinder vergroot dit de kans op een match aanzienlijk en wordt je profiel 10 keer vaker getoond dan normaal. Wie wil dat nu niet? De personen die je profiel voorbij zien komen weten niet dat je de Boost gebruikt hebt. Niemand komt erachter dat je betaald hebt voor Tinder.

Hoe werkt Tinder Boost?

Tinder Boost is alleen maar te gebruiken in de Tinder app. Je kunt het inschakelen door op het paarse bliksemschicht icoon te drukken en de instructies te volgen. Als je de Boost ingeschakeld hebt dan zie je een timer met de tijd die afgeteld wordt. Na de 30 minuten wordt een overzicht getoond met je matches en hoeveel vaker dan normaal je profiel aan potentiële kandidaten getoond is. In het overzicht met je matches kun je vervolgens zien wie je tijdens de Boost periode gevonden heeft door het bliksemschicht icoon achter de naam.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

De Boost functie is jammer genoeg niet gratis. Zo geldt het voor vrijwel alle handige functies die Tinder de laatste jaren geïntroduceerd heeft. Een losse Tinder Boost kopen kost €4.49 per keer. Een pakket met 5 Boosts kost € 16.99 waardoor de kosten per individuele Boost dalen naar € 3.39. Je kunt eenmalig een Tinder Boost aanschaffen in de app of je kunt Tinder Plus nemen. Met Tinder Plus krijg je iedere maand één gratis Boost om te gebruiken. Mocht je nog niet bekend zijn met Tinder Plus, in dit artikel leggen we uit wat Tinder Plus precies is.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Eén reactie

 1. cor

  14 januari 2018 at 21:12

  Hallo

  Kan iemand mij vertellen wat ik aan tinderboost heb na ongeveer 40 foto”s beoordeeld te hebben
  zijn er geen personen in de buurt meer.en blift er 25 minuten over van de boost die dan langzaam afloopt en dus geen resultaat.Wel zag ik later 3 verborgen likes die je alleen kan zien als je tinder gold koopt.

  Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

OkCupid voegt Nederlands toe als voorkeurstaal

Liefde kent geen grenzen. Maar het helpt wel als je een datingapp in je eigen taal kunt ge…