Home Dating apps Tinder Gold: tegen betaling zien wie jou leuk vindt

Tinder Gold: tegen betaling zien wie jou leuk vindt

1 minuten leestijd
1
tinder app

Het is vanaf vandaag mogelijk om Tinder Gold te gebruiken. Tinder heeft de functie namelijk wereldwijd geïntroduceerd, waaronder in Nederland. In eerste instantie werd de functie getest in een select aantal landen waaronder Canada, Argentinië, Mexico en Australië. Nu is de functie ook in Nederland beschikbaar voor de leden. Met Tinder Gold krijg je de beschikking over een nieuwe functionaliteit dat “Likes You” genoemd wordt. De naam zegt het al; je kunt dan zien wie jou leuk heeft gevonden terwijl je aan het swipen bent.

Tinder Gold

Het nieuwe lidmaatschap van Tinder biedt je de mogelijkheid om van alle exclusieve functies gebruik te maken waaronder een onbeperkt aantal swipes, vijf gratis Super Likes per dag, één Boost per maand, Passport, Rewind en nog meer handige functies om het uiterste uit je Tinder ervaring te halen. De nieuwe “Likes You” feature is er één van zodat je nu vooraf al weet of iemand je leuk heeft gevonden. Deze feature zagen we al eerder bij datingsite Badoo, waar je ook tegen betaling kunt zien wie jou leuk vindt.

 • Je locatie aanpassen naar een andere locatie.
 • Je locatie, leeftijd en status verbergen.
 • Je kunt onbeperkt swipen zonder gestopt te worden door Tinder.
 • Je krijgt een gratis Boost per maand om weer voor iedereen zichtbaar te worden.
 • Je kunt je beste profielfoto kiezen.
 • Je krijgt vijf Super Likes per dag om meer kans te maken op een leuke match.

Tinder Gold is een extra lidmaatschap dat bovenop het Tinder Plus lidmaatschap ligt als het ware. Zo is Tinder Gold alleen verkrijgbaar voor de leden die al een Tinder Plus abonnement hebben afgesloten. De kosten voor het Tinder Plus abonnement varieert aan de hand van je leeftijd maar Tinder is ook nog aan het experimenteren met de prijzen. Voor de huidige prijzen kijk je in de Tinder app. Het wordt aangegeven met “Get Plus”. Let op, het abonnement wordt maandelijks verlengd. Dat het Tinder Plus abonnement een voordeel is voor de gebruikers blijkt uit de cijfers die Tinder gedeeld heeft. Gebruikers met het Tinder Plus abonnement krijgen volgens Tinder zelf 60 procent meer likes.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe 1 op de 3 leden er een partner vindt.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Eén reactie

 1. Missmini

  6 september 2017 at 08:09

  Als je nou lid kan worden ja dan zou het leuk zijn ja
  Maar om lid te worden gaat niet lukken
  jullie moeten iDeal bij betaling zetten zou stuk makkelijker zijn
  Want nu lid worden lukt mij iig niet

  Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

‘Condoom niet vanzelfsprekend tijdens onenightstand of losse seks’

Het gebruik van een condoom is geen gewoonte voor jonge mannen die losse seks hebben. Dat …