7 manieren om vrouwen te verleiden met woorden

Jay
Door Jay
8 minuten leestijd

Voorbij zijn de dagen dat je fysieke verschijning voldoende was om een vrouw te verleiden. Tegenwoordig moet een man open-minded zijn en de eigenschap hebben om een vrouw te begrijpen. En daarbij staat de verbale communicatie centraal. Vrouwen zijn veel gevoeliger voor diepzinnige boodschappen dan mannen en geven daarom de voorkeur aan datingpartners die hen gek kunnen maken met woorden.

Om de geest van een vrouw te verleiden, moet je daarom intriges en interesse opwekken. Uiteraard werkt dit een stuk beter in een rustig café dan in een luidruchtige discotheek, dus je zult de situatie goed in moeten schatten wanneer je welke tactieken gebruikt. Dat is allemaal zo eenvoudig nog niet, maar met wat oefening en de juiste tips kun je gelukkig leren om haar als een blok voor je te doen vallen. Benieuwd? We hebben zeven tips voor je.

7 manieren om vrouwen te verleiden met woorden

Het is zeer goed mogelijk om een vrouw op te winden met je woorden. Observeer jezelf daarom, doe een stap terug en bekijk de manier waarop je met een vrouw praat. Slaat het aan? Kijken vrouwen al smachtend naar je? Of kijken ze ongeïnteresseerd in het rond? Als dat eerste het geval is dan hoeven we je niets uit te leggen, maar als je denkt dat je wel degelijk meer uit je verbale communicatie kunt halen, dan zijn de volgende tips voor jou bedoeld.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

Met wat flair, authenticiteit en charisma kun je een blijvende indruk op haar achterlaten. Het enige wat je nodig hebt is wat aanwijzingen in de goede richting om te weten welke weg je moet bewandelen. En uiteraard een gezonde dosis zelfvertrouwen.

1. De toon van je stem moet zacht en laag zijn

Dit is eigenlijk wat on-Nederlands waar mannen relatief gezien juist met een hele hoge stem praten om zo vriendelijk en sympathiek te lijken. In andere culturen is het vaker belangrijker om als man zijnde ook de uitstraling van een man te hebben en daar hoort een mannelijke stem bij. Hoe geëmancipeerd Nederland ook mag zijn als land, er zijn nog genoeg vrouwen die opgewonden raken van een lage, zwoele stem à la George Clooney. De toon van je stem is erg belangrijk en voegt een vleugje mysterie toe aan het gesprek.

2. Zorg voor fysieke affectie tijdens het praten

Fysiek contact is de eerste trede naar meer. Lichamelijk contact zorgt er ook voor dat je toenadering hebt en dat de ander het gevoel krijgt dat het hele gesprek om diegene draait. Daarmee bedoelen we tussentijdse, snelle aanrakingen, en geen glibberige of onzedelijke taferelen uiteraard. Een aanraking op d’r hand, op d’r schouder, op plekken die onschuldig zijn, maar de vrouw wel het gevoel geven dat je echt in haar geïnteresseerd bent.

3. Maak haar aan het lachen

Vrouwen vinden mannen met een goed gevoel voor humor onweerstaanbaar. Bezorgd dat je grappen plat zijn? Is humor niet je sterkste kant? Nou, je laat zelfs de ergste grappen hilarisch klinken als je ze goed vertelt. Dat hangt een beetje van je eigen grappigheid af uiteraard, om het maar zo te zeggen. Maar als je geen moppentapper bent, dan kan het in ieder geval geen kwaad om zo af en toe ook een grapje tussendoor te maken. Het allerlaatste wat vrouwen willen is het tegenovergestelde – een saaie, negatieve man.

4. Complimenteer haar met eenvoudige woorden

Gewoon, op een simpele manier. In plaats van allerlei ingewikkelde zinnen in elkaar te flansen, geef je haar complimenten met eenvoudige, maar effectieve woorden. Wees zo rechtlijnig mogelijk. Als je haar rondingen mooi vindt, laat het haar dan weten. Als je d’r interesse geweldig vindt, complimenteer haar dan daarvoor. Dit zijn woorden met een positieve lading en die werken magisch. Over fysieke complimenten bedoelen we overigens niet dat je te direct moet zijn. Dat kan in sommige gevallen averechts werken.

25 zinnen die het verschil maken

Heb je trouwens deze kant-en-klare berichtjes voor op WhatsApp of Tinder al gezien? Het zijn de beste zinnen om iemand stapelgek op je te maken.

5. Gebruik suggestieve vragen op een slimme manier

Het is daarom belangrijk om handig te zijn in je bewoordingen, intonatie, en manieren van kijken. Als je niet zeker weet of het wel zo’n een goed idee zou zijn om haar in het begin al te complimenteren over d’r billen, dan kun je door subtiele hints alsnog haar geest in de goede richting sturen. Probeer echter voorzichtig te zijn en gebruik suggestieve vragen alleen als je weet dat ze oprecht in je geïnteresseerd is, ook op seksueel vlak.

Je inspanningen om de geest van een vrouw te verleiden kunnen er baat bij hebben als je echt begrijpt wat deze vrouw van je wilt. Door suggestief te zijn, kom je daarachter.

6. Focus tijdens het praten niet alleen op haar fysieke verschijning

Hoewel vrouwen graag complimenten krijgen over hoe ze eruit zien, moet het om meer gaan dan alleen dat, zodat je niet te oppervlakkig overkomt. Je doet er goed aan om niet alleen op haar fysieke verschijning te focussen, maar ook aandacht te besteden aan de andere aspecten van haar karakter en persoonlijkheid. Meestal is een combinatie van beide de weg tot succes. Als je haar het gevoel kunt geven dat je haar innerlijke schoonheid net zo waardeert als haar uiterlijke schoonheid, dan scoor je pluspunten. Haar verleiden met jouw woorden zal op die manier ook een stuk makkelijker worden.

7. Spreek haar intellectuele kant aan

Als je op zoek bent naar verleidelijke woorden om indruk te maken op een vrouw, dan is er naar alle waarschijnlijkheid enige seksuele spanning tussen jullie twee. Als het niet wederzijds is, dan speelt het in ieder geval van jouw kant in je gedachten.

Vrouwen voelen zich meer aangetrokken tot mannen die hen intellectueel kunnen stimuleren. Zorg dus dat je op de hoogte bent van wat er in de wereld gebeurt en dan met name op de topics die voor haar belangrijk zijn. Hierdoor zal ze zich dichter met je verbonden voelen en de waarde in je gesprekken zien. En dat is ook weer een vorm van aantrekkingskracht.

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe Elitedating een extreem hoog succespercentage behaalt.

Deel dit artikel
Geef je reactie