Home Flirten Turn-ons voor mannen: 10 dingen die hem gek maken van verlangen

Turn-ons voor mannen: 10 dingen die hem gek maken van verlangen

5 minuten leestijd
0
sexy vrouw

Of je nu een man of een vrouw bent; we weten allemaal dat er bepaalde dingen zijn die je binnen een paar seconden in volledige extase kunnen brengen. Een indringende blik, een streling, een zoen in de nek; soms is er niet zoveel voor nodig om je partner even helemaal gek te maken. Wat heet: gek te maken van verlangen.

Vandaag richten we ons op 10 dingen die vrouwen kunnen doen om mannen helemaal gek te maken van verlangen. En het mooie daarvan is dat sommige van deze tips helemaal niet zo moeilijk zijn om uit te voeren. Al moet je er natuurlijk wel wat kinky voor zijn aangelegd.

Wat mannen sexy vinden

Wat veel vrouwen zich overigens niet helemaal realiseren, is dat het niet altijd fysiek hoeft te worden om een man op te winden. Ja, een zachte streling kan voor vuurwerk zorgen, maar soms zijn er andere subtiele trucs die de man in vuur en vlam zetten. Het draait allemaal om het lezen van de situatie en het kiezen van de juiste trigger op het juiste moment: je kunt je bijvoorbeeld wel voorstellen dat een streel niet zoveel zal uithalen als je op een openbare plek bent, maar dat dirty talk in het oor de boel wel flink zal prikkelen.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

10 dingen die hem gek maken van verlangen

We geven je een aantal tips die zowel fysiek als niet-fysiek zijn, zodat je voor elke situatie een aantal opties hebt.

1. Maak de eerste move

Hoewel het idee om met een man te flirten, je interesse duidelijk kenbaar te maken, of hem zelfs mee uit te vragen je wellicht wat kan afschrikken, is het eigenlijk een geweldige manier om zijn aandacht op een wel hele overtuigende manier te trekken. Terwijl slechts één op de 10 vrouwen de eerste move maakt, vindt 92% van de mannen het leuk als ze dat doen.

Wees vooral niet verlegen. Als je merkt dat een man geïnteresseerd is, vraag dan gewoon om zijn nummer. Of vraag hem mee uit. Het ergste dat hij kan zeggen is nee, toch?

2. Maak oogcontact

Dit is één van die opwindende dingen, tenminste als je nog nooit met ‘m gesproken: oogcontact maken. Oogcontact is namelijk waanzinnig effectief om een ​​man te verleiden. Ja, het kan een uitdaging zijn om hem in z’n ogen te blijven aankijken, maar langdurig oogcontact laat je interesse zien en de zelfverzekerdheid is ook heel-erg-sexy.

3. Draag rood

Wist je dat de kleur rood de bloeddruk en hartslag kan verhogen? Rood wordt algemeen beschouwd als de kleur van hartstocht en kan heel veel in een man losmaken. Als je een rood kledingstuk draagt ​​(een sierlijke, zomerse jurk doet het altijd goed) zul je zijn hart sneller doen kloppen en zal hij nog meer naar je verlangen. En rode lippen zorgen eveneens voor een hoop passie. Studies hebben aangetoond dat mannen zich meer aangetrokken voelen tot vrouwen die rode lippenstift dragen dan welke andere kleur dan ook.

25 zinnen die het verschil maken

Heb je trouwens deze kant-en-klare berichtjes voor op WhatsApp of Tinder al gezien? Het zijn de beste zinnen om iemand stapelgek op je te maken.. Download deze 25 berichtjes

4. Doe net alsof je elkaar niet kent

Als je al een tijdje met elkaar aan het daten bent, is biedt dat juist een leuke kans om een ​​rollenspel te spelen. Ga naar een bar, bestel een drankje en wacht. Laat je vent ergens anders plaatsnemen en ga naar ‘m toe. Praat met elkaar alsof jullie elkaar nog niet kennen, stel jullie aan elkaar voor. Hij biedt je een drankje aan, jij zegt ja. Jij flirt, hij flirt, en jullie gaan met elkaar naar huis om het bed met elkaar te delen.

Dit rollenspel windt veel mannen op, omdat ze aan de ene kant het gevoel hebben dat ze iemand oppikken in een bar, terwijl het wel meteen een heel veilig rollenspel is. Beschouw elkaar even niet als vanzelfsprekend en je zult zien dat dit voor een hoop nieuwe chemie kan zorgen tussen jullie twee.

5. Zeg hem dat je geen ondergoed draagt

Dit werkt vooral als jullie niet fysiek present zijn. Stel je voor dat jij aan het werk bent en hij ook. Je kunt alvast naar jullie weerzien van vanavond uitkijken en de boel wat prikkelen door hem een appje te sturen met daarin dat je geen string draagt. Uiteraard kan het ook als jullie wel samen zijn, maar dan moet het wel op een volledig onverwacht moment. Bijvoorbeeld op het moment dat jullie samen in een restaurant inlopen en je het even snel in z’n oor fluistert. Hij zal zich aan de eettafel moeten inhouden en dat zal niet heel makkelijk voor ‘m zijn.

6. Masseer zijn voeten

Meestal zijn het de vrouwen die om een ​​voetmassage vragen, maar ook mannen vinden het heerlijk. Na een dag hard werken is er niets fijner dan een vrouw die de voeten masseert en de man even op z’n gemak laten voelen. Op zich is de voetmassage zelf niet zo heel erg opwindend, maar het kan het startsein zijn van iets meer sensualiteit. Gebruik wel massageolie en werk van de voet naar de kuit toe om vervolgens de volledige been te masseren… Tja, je snapt het idee wel. Zie de voetmassage maar als een soort excuus.

7. Zoek excuses om hem aan te raken

Over excuses gesproken. Aanrakingen kunnen altijd wat losmaken in een man en ook hier geldt dat de manier van de aanraking en het moment dat je ‘m aanraakt het verschil kunnen maken. Raak hem maar eens aan op momenten dat hij het niet helemaal verwacht. Bijvoorbeeld als hij het zout wil pakken aan de eettafel of wanneer hij de afstandsbediening erbij wil pakken.

Zoek excuses om hem aan te raken en doe dat op een langzame en plagende manier. Er zijn oneindig veel manieren waarop je een excuus kunt vinden om hem aan te raken en waarschijnlijk kun je hier zelf wel een eigen invulling aan geven.

8. Stel een ‘no hands’-regel in

Misschien ben je het al wel, maar het is in ieder geval prettig om ook als vrouw zo nu en dan eens de baas te zijn in de slaapkamer. Neem een dominante rol aan door bijvoorbeeld een ‘no hands’-regel in te stellen. Dat betekent dat jij de controle hebt tijdens het voorspel en dat hij z’n handen daarbij niet mag gebruiken. Dat klinkt op zich makkelijker dan het is, maar geloof ons als we zeggen dat het verdraaide sexy wordt als jij hem opwindt, maar hij van je af moet blijven.

Bind indien nodig zijn handen vast of houd ze vast met de jouwe, zodat hij je niet kan aanraken. Als het dan tijd is voor het echte werk, maak ze dan los (of gewoon niet) en zie maar eens hoe hij je bespringt.

9. Vervul een sappige fantasie

Hoewel het je kwetsbaar kan maken om over je meest persoonlijke fantasieën te praten, kan het je mannetje juist laten zien dat je hem vertrouwt. Bovendien wordt hij gegarandeerd opgewonden als je het al met hem over je wildste fantasie hebt.

In het meest ideale geval speel je de fantasie met hem uit. Heb je altijd al een striptease willen proberen? We gaan verder geen cliché voorbeelden geven van seksuele fantasieën die je met je partner kunt uitvoeren, want je kunt je… eigen fantasie wel het werk laten doen.

10. Geef een massage

Net als bij de eerder genoemde voetmassage-tip, kunnen volledige lichaamsmassages ook heel opwindend werken. Zelfs een behandelende massage (bijvoorbeeld omdat z’n schouders vastzitten) kan zich uitmonden in een happy ending. Om het vanaf het begin af aan al wat pikanter te maken, kun je ervoor kiezen om een volledig naakte massage te geven. Steek een paar kaarsen aan en speel sexy muziek om voor nog meer ambiance te zorgen.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Flirten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Dit is de beste ‘pick-up line’ die vrouwen kunnen gebruiken

Zodra je het woord ‘pick-up line’ hoort, denk je waarschijnlijk meteen aan een afgezaagde …