Sexting tips voor vrouwen die hem gek maken van verlangen

Leon
Door Leon
10 minuten leestijd

Sexting is een geweldige manier om je relatie op te fleuren, vooral op momenten dat je niet bij je partner bent. Mensen in langeafstandsrelaties hebben de neiging om dit regelmatig te doen om het vuur aan te wakkeren. Er zijn verschillende manieren om te sexten, maar je moet wel precies weten hoe je de aandacht van je man kunt krijgen.

Gelukkig is dat niet zo lastig als je over een beetje fantasie beschikt, maar let wel op dat je het goed doet. Daarmee doelen we vooral op de eerste keer dat je een pikant berichtje naar je vent stuurt, want als de toon verkeerd is, dan kan dat best rare situaties opleveren. Om je wat inspiratie te geven, gaan wij je wat tips geven. Want, dames, het is tijd om je man te verleiden. Wedden dat-ie niet kan wachten tot hij je weer ziet? En jij waarschijnlijk ook niet.

Een waarschuwing vooraf is wel gepast

Sexting draait om het aanwakkeren van de seksuele drive door intieme berichten uit te wisselen en dat is net zo spannend als dat het klinkt. Een waarschuwing vooraf is daarom wel op z’n plaats. Je wilt niet een expliciet plaatje meesturen of een audiobericht vol dirty talk opsturen als je partner in een vergadering zit. Dat kan nogal ongemakkelijke situaties opleveren.

Dating vol passie?

novamora"Laat je VERLEIDEN tot een pittige date: Novamora is dé datingsite voor singles en stellen die op zoek zijn naar spanning en avontuur."

Ook als jullie al bezig zijn met een flinke dosis sexting dan is het altijd een goed idee om je telefoonscherm op een zodanige manier te bekijken dat niemand kan meekijken. Sexting is stout en het belangrijkste is dat het iets is tussen jou en je partner. Het heeft in principe geen uitleg benodigd dat je sexting alleen maar zou moeten doen met iemand die je vertrouwt en niet met een persoon die je niet of nauwelijks kent. Denk aan jullie beiden.

25 sexting tips voor vrouwen

Een lieve ‘ik mis je’ is allemaal leuk en aardig, maar uiteindelijk willen we soms even wat meer vuur en geiligheid. Want wat maakt je nou nog meer naar jullie weerzien smachten als een pikant berichtje tijdens werktijd? Het mooie is dat sexting heel divers kan zijn en dat zorgt ervoor dat je tal van seksuele fantasieën kan betrekken in jullie berichten. Mocht je toch wat fantasie nodig hebben, dan zijn de volgende 25 tips precies wat je nodig hebt.

1. Plaag ‘m eerst

Ga niet zomaar in op wat je van hem wel, maar zeg iets plagends zoals. “Ik heb vannacht over je gedroomd en het ging er heet aan toe. Wil je weten wat je met me hebt gedaan?”

2. Creëer fantasieën

Zorg dat je een bepaalde fantasie bij hem creëert zodat hij ook z’n eigen inlevingsvermogen kan gebruiken. Vraag hem maar eens: “Wat zou je met me doen als we opgesloten zaten in een kamer vol kaarsen en ik naakt voor je lag?”

3. Speel in op het voorspel

Het voorspel is zelfs cruciaal om voor de ultieme seksuele prikkeling te zorgen. Breng nog niet meteen het echte stootwerk ter sprake, maar heb het eens over wat je daarvóór zou willen doen.

4. Verleid

Begin met iets eenvoudigs: “Ik heb nu geen kleren aan? Wil je me zien?” Iets zegt ons dat hij niet kan wachten om te ontdekken hoe jij erbij ligt.

novamora
Casual chat tip: Novamora
  • Chatten en flirten bij Novamora (18+)
  • Discreet en anoniem chatten
Bekijken op Novamora

5. Zorg ervoor dat hij zich gewild voelt

Praat ook over zijn lichaam; hij zal daardoor voelen dat er naar hem gehunkerd wordt. ‘Ik mis je zonder kleren aan. Ik wil je lekkere lijf weer zien!”

6. Laat hem weten dat je hunkert naar zijn aanraking

Een appje is lang niet altijd genoeg, stuur een foto en gebruik emoji’s, en laat hem voelen hoe graag je hem wilt. “Ik word gek als ik nog een nacht met mijn kussen moet knuffelen in plaats van met jou. Ik wil dat jij naast me ligt en je handen over mijn lichaam strijkt.”

7. Vergeet de tedere momenten ook niet

Stuur een bericht over de kleine momenten. Ook die zijn belangrijk. “Ik mis je huid op de mijne. Ook al is het maar een klein kusje!”

8. Wees direct

Op deze manier zal hij constant aan je denken. “Ik moet nú door je genomen worden.”

9. Spreek over een specifiek moment

Oftewel: dag en tijdstip. Vanavond om 20:00 of iets van die aard. Dit zal de opwinding nog meer vergroten. “Ik wil dat je vanavond om 20:00 bij me bent. Tot dan”.

10. Vergeet de herinneringen niet

Herinner hem ook aan eerdere vrijpartijen. “Wat je afgelopen maandag met me hebt gedaan was extreem lekker. Ik kan nog wel zo’n beurt gebruiken.”

11. Laat je omgeving het verhaal vertellen

Je omgeving kan worden gebruikt om elk saai moment een vonk te geven. “Ik ben in de keuken aan het koken en ik wil dat je mij hier komt nemen.”

12. Praat over plekken

Je kunt alles opfleuren door over verschillende locaties te praten. “Ik wil dat je me tegen de muur in onze tuin vastzet en me er daar van langs geeft.”

13. Wees spontaan

Je spontane verlangens zullen hem mogelijk nog enthousiaster maken. “Ik heb een fles wijn en wat leuke muziek op, kun je over een uurtje bij me zijn?”

14. Stuur ook een bericht over standjes

Doggystyle werkt bijna altijd: “Ik kan niet wachten tot je me voorover duwt en me van achteren neemt”.

15. Wees niet bang om over zijn geslachtsdeel te praten

Mannen houden ervan als vrouwen heel direct zijn over hun piemel. “Ik wil je broek losknopen en je stijve pik in m’n mond nemen.”

16. Geef hem verwachtingen

Je kunt hem ook laten meebeslissen over wat er gaat gebeuren. “Ik heb hier een selectie sexy lingerie waar ik over twijfel. Wat wil jij? Rood of zwart?”

17. Stuur ook een bericht over de nasleep

Heb het alvast over wat je zult voelen als hij klaar met je is. “Ik wil dat je me zo hard neemt, dat ik de volgende dag niet meer weet hoe ik moet lopen.”

18. Spreek over dominantie

Mannen houden ervan als ze de overhand hebben. ‘Ik wil dat je vanavond mijn lichaam domineert. Doe maar met mij wat je wilt. Jij bent de baas!”

19. Heb het indirect over seksspeeltjes

Laat hem weten dat seksspeeltjes niet kunnen tippen aan zijn bedprestaties. “Mijn vibrator is goed, maar komt niet in de buurt van jouw […].”

20. Stel een vluggertje voor

Dat zal hem laten weten dat je nu naar hem hunkert. Je wilt hem nu en meteen. “Ik wilde dat je bij me langs kon komen op het kantoor om me hier op tafel te nemen.”

21. Begin de dag goed met ochtendseks

Praat over wat je ‘s ochtends vroeg met hem gaat doen. “Ik wil zo hard door je genomen worden dat ik de hele dag op een roze wolk loop”.

22. Neuken in de keuken

De keuken blijft een populaire plek. “Je mag ook m’n poesje als ontbijt nemen.”

23. Praat over seks in het openbaar

Ook als je het niet gaat doen, want seks in het openbaar prikkelt de fantasie. “Ik heb geen slipje aan en we zitten samen in een park. Wat ga je met me doen?”

24. Wat je allemaal wel niet met je tong kan

Zorg dat je gedetailleerd bent. “Ik lik met mijn tong over je buik om dan…”

25. En natuurlijk: vraag hem wat hij gaat doen

Dit geeft jullie allebei iets om naar uit te kijken. “Vertel me maar wat je met mijn lichaam wilt doen.”

Je bent niet de enige...

... die zich afvraagt wat de meest sexy datingsite is. Avontuur, passie en een beetje pittig: wist je dat je ergens discreet en anoniem kunt daten? Er is één datingsite waar dat allemaal kan: Novamora is het geheime online plekje voor de avontuurlijke dater. Nieuwsgierig waarom deze Nederlandse datingsite zo snel in ledenaantal is gegroeid?

Deel dit artikel
Geef je reactie