Home Dating apps Tinder Explore medio oktober beschikbaar in Nederland

Tinder Explore medio oktober beschikbaar in Nederland

1 minuten leestijd
0
tinder 2021

Tinder heeft vandaag Explore gelanceerd. De interactieve uitbreiding van de datingapp stond al in de planning, maar nu is eindelijk het moment gekomen dat de virtuele deuren worden geopend. Vanaf vandaag krijgen alle (grote) Engelstalige landen toegang tot het nieuwe onderdeel van de app. In niet-Engelstalige landen – zoals Nederland – wordt Explore in oktober uitgerold.

Wat is Explore?

Tinder’s Explore is een nieuw gecreëerde hub in de Tinder-app. Het breidt de mogelijkheden uit zodat je op meer manieren in contact kunt komen met potentiële matches. Zo kun je meer controle krijgen over met wie je matcht, omdat je dankzij Explore straks ook kunt swipen op profielen die op interesses zijn gerangschikt. Je kunt bijvoorbeeld matchen met singles die dezelfde muzieksmaak hebben of een voorliefde voor dezelfde games. Het zal gaandeweg nog verder uitgebreid worden om de ontdekkingsopties nog rijker te maken.

Anti-catfish

Heb je slechte ervaringen met Tinder-matches die er in het echt heel anders uitzagen? Met de introductie van Explore volgt ook de lancering van een Fotoverificatie-only deel – een speciale ruimte in Explore waar je alleen geverifieerde profielen te zien krijgt. Als je er nog niet bekend mee bent: met de fotoverificatiefunctie van Tinder kun je door middel van poses je profielfoto verifiëren.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Explore is ook de plek in de app waar andere interactieve features gevonden kunnen worden, zoals Swipe Night, Vibes en Hot Takes. Tinder zegt dat er nog veel meer van deze features volgen, zonder specifiek in gaan op welke functies dat zijn. Hoe dan ook, Explore is de grootste update ooit van Tinder sinds de introductie van de originele Swipe-functie.

Uit eerdere tests met Explore is gebleken dat bijna 80% van de – in aanmerking komende – Tinder-gebruikers het probeerde. En dat percentage zal alleen maar toenemen, wanneer het een vast onderdeel van de app is geworden. De volgende editie van Swipe Night zal in november beschikbaar zijn in Explore.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Bijna helft van Nederlandse singles valt als een blok voor iemands stem

Zou jij op iemand verliefd kunnen worden als je alleen diens stem hoort? Als je onlangs he…