Home Dating apps Swipe Night komt terug: Tinder bestelt nieuwe afleveringen van interactieve datingspel

Swipe Night komt terug: Tinder bestelt nieuwe afleveringen van interactieve datingspel

1 minuten leestijd
0
swipe night

Tinder heeft vandaag aangekondigd dat het nieuwe afleveringen heeft besteld van het interactieve datingspel Swipe Night. Na het enorme succes van de originele versie in 2019 was Tinder al langer van plan om een vervolg te maken, maar de coronacrisis weerhield de app ervan om dit door te zetten.

Swipe Night is een first person-verhaal waarin je wordt gevraagd om keuzes te maken. Met het doel om je samen te brengen met andere deelnemers, is de gemeenschappelijke ervaring erop gericht om meer gesprekken op te starten tussen gebruikers. In 2019 en 2020, toen Swipe Night in-app werd ‘uitgezonden’, resulteerde dit in 20 miljoen deelnemers en een toename van 26% in matches. De eerste versie van Swipe Night bestond uit vier afleveringen die elke zondag werden uitgezonden.

Swipe Night 2

De nieuwe afleveringen zullen over nieuwe personages beschikken en een geheel nieuwe verhaallijn. Het onderwerp is een ‘Gen Z whodunit’ – in de loop van drie weken in november moet je kiezen wie volgens jou de misdaad heeft gepleegd. Iedereen die deelneemt aan het in-app evenement creëert zijn eigen unieke ervaring op basis van de keuzes die je maakt. En aan de hand van die keuzes zijn er verschillende uitkomsten en plotwendingen.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Aan het einde van elke aflevering word je gekoppeld aan een andere Swipe Night-deelnemer via ‘Fast Chat’, de nieuwe toevoeging aan de Tinder-app om te kunnen chatten voordat je matcht. Dit chatgesprek geeft je de mogelijkheid om over het verhaal te praten, verschillende aanwijzingen te analyseren en samen het mysterie op te lossen.

De nieuwe Swipe Night-editie zal beschikbaar zijn in de Explore-sectie van Tinder, het nieuwe onderdeel van de app die nog niet overal beschikbaar is. Explore werd vorige maand aangekondigd als onderdeel van een grote update van de Tinder-app. Wanneer de nieuwe Swipe Night-editie van start gaat, heeft Tinder niet bekendgemaakt. De laatste keer dat Swipe Night actief was in Nederland, was in september 2020.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Bijna helft van Nederlandse singles valt als een blok voor iemands stem

Zou jij op iemand verliefd kunnen worden als je alleen diens stem hoort? Als je onlangs he…