Tinder Made gelanceerd: kleding en accessoires van de datingapp

Michael Schouten
Door Michael Schouten
2 minuten leestijd

Voor wie altijd al een Tinder-hoodie heeft willen dragen tijdens een date: het kan nu. Liever een Tinder-bandana? Dat kan ook. Voor het eerst in het bestaan van Tinder is het nu mogelijk om kleding en accessoires te kopen waarop het merk wordt afgebeeld.

De datingapp heeft in samenwerking met Kenna Group een kleding- en accessoireslijn gelanceerd. Het is nu mogelijk om de kleding en accessoires te bestellen in de nieuwe webshop. Er is alleen één probleem voor ons Nederlanders: bestellingen worden op dit moment enkel geleverd in de Verenigde Staten en Canada.

Tinder Made

Tinder benaderde Kenna – een bedrijf die het gehele proces beheerst – en voor ze het wisten was Tinder Made geboren. Samen creëerden ze een compleet nieuwe identiteit en merchandise om de nieuwe lijn te ontwikkelen. Alle producten worden verkocht onder de Tinder Made-merknaam. Dit is waar het Tinder Made-merk voor staat, zoals het wordt omschreven op de website:

“Tinder Made is het hoogtepunt van elke connectie die je ooit hebt gehad. Elke eerste openingszin die je hebt geprobeerd. Elke flirterige reactie die je terugkreeg. Tinder Made is het moment dat je ECHT iets hebt om te dragen op een eerste date.”

Hoewel Tinder officieel nog niets heeft bekendgemaakt over de Tinder Made-lijn, hebben we de webshop gevonden waar de producten verkocht worden. Onder de accessoires vallen petjes, bandana’s, zonnehoedjes en beanies. De kleding bestaat uit tanktops, sweatpants, t-shirts, long sleeves, sweatshirts en hoodies. Nadat we eerder dit jaar de Tinder Made-merknaam ontdekten, wordt nu dus bevestigd dat Tinder daadwerkelijk als eerste datingapp de wereld van merchandise betreedt.

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe Elitedating een extreem hoog succespercentage behaalt.

Deel dit artikel
Geef je reactie