Wat het betekent als hij jou iedere dag appt

Jay
Door Jay
8 minuten leestijd

Aandacht besteden aan elkaar, dat doe je tegenwoordig voor een groot deel via de app en dat geldt ook voor partners of beoogde partners. Net zoals je vrienden of familieleden hebt met wie je vaak appt, kan er ook een nieuwe man zijn met wie je minstens zo vaak contact hebt. Hij appt je iedere dag, maar waarom eigenlijk?

Als je jezelf afvraagt of deze man jou leuk begint te vinden, dan kun je zijn appgedrag analyseren en daaruit een conclusie proberen te trekken. Het grappige hieraan is dat mannen zich via de app soms prettiger voelen om zich te uiten dan in levenden lijve. Laten we verder ingaan op wat het betekent als hij jou iedere dag appt. Want misschien is er wel iets moois aan het ontstaan tussen jullie twee.

6 dingen die het kan betekenen

Bedenk wel dat als een man je elke dag appt, dat niet per se betekent dat hij ook gek op je is. Het betekent niet dat hij meteen met je in het huwelijksbootje wil stappen. Je moet daarom goed nadenken over wat zijn teksten zouden kunnen betekenen. Datzelfde geldt voor emoji’s. Een combinatie van beide kan heel onschuldig zijn, maar misschien ook wel diepere bedoelingen hebben.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

We gaan in op zes dingen die zijn appgedrag zouden kunnen verklaren. Daarbij gaan we ook in op een simpele, maar belangrijke vraag om uiteindelijk te bepalen of er wellicht iets meer zit achter het appen tussen jou en hem.

1. Hij vindt je leuk, maar durft het niet te zeggen

Een man die jou elke dag appt, vindt je waarschijnlijk leuk. Maar hij weet niet hoe hij het je moet vertellen. Door je elke dag te appen probeert hij je op indirecte wijze te vertellen dat hij je wel heel erg ziet zitten. Waarom hij niet direct met je is? Dat kan allerlei redenen hebben.

Hij kan van nature verlegen zijn of moeite hebben met het benaderen van vrouwen in het algemeen. Ook kan het zijn dat hij niet zeker weet of jij hem aantrekkelijk vindt. Je zou dit in z’n gedrag kunnen merken op de momenten dat jullie tegenover elkaar zitten, maar ook aan de momenten waarop hij je appt. Als hij je aan het begin van de dag al appt, dan betekent het dat je dan al in zijn hoofd zit. Oftewel: hij denkt al meteen aan je bij het wakker worden.

2. Hij heeft problemen met zijn vriendin

Hoe raar dit ook mag klinken, het is heel goed mogelijk dat een man die jou vaak appt een soort van uitlaatklep nodig heeft. Je zult versteld staan van het aantal mannen dat het prettig vindt om zich dan tot een andere vrouw te wenden op de momenten dat er iets misgaat in hun relatie. Daarom moet je juist wel oppassen dat je geen tijdelijk alternatief bent voor een man die al bezet is. Zelfs als hij je de indruk geeft dat het voorbij is met zijn vriendin, wees dan toch alert. Het kan zomaar zijn dat hij uiteindelijk toch weer naar haar terugkeert.

3. Hij heeft de mening van een vrouw nodig

Als je een intelligente vrouw bent die emotioneel volwassen is, dan is het mogelijk dat een man aan je gaat hangen. Dat doet hij waarschijnlijk als variatie op het advies van z’n mannelijke vrienden om zo niet elke keer bij hen uit te komen. Het kan namelijk zo zijn dat hij voor sommige dingen een vrouwelijke opinie nodig heeft.

25 zinnen die het verschil maken

Heb je trouwens deze kant-en-klare berichtjes voor op WhatsApp of Tinder al gezien? Het zijn de beste zinnen om iemand stapelgek op je te maken.

Hij waardeert je daarom waarschijnlijk meer om je mening dan dat hij zich op seksueel vlak tot je aangetrokken voelt. Je hoeft dus niet meteen iets achter zijn berichten te zoeken als hij je met regelmaat een berichtje stuurt. Of je het bovenstaande nu als een compliment beschouwt of niet, dat is aan jou.

4. Hij stuurt je appjes met seksuele ondertoon

Als een man je op een wat flirterige wijze appt, dan speelt hij een spelletje met je. De meeste van dat soort spelletjes hebben als uiteindelijk doel uiteraard om je het bed in te lullen. Via de app is het immers een stuk makkelijker geworden om erotisch te doen dan in een face-to-face setting. Het is een stuk laagdrempeliger en dat is in de meeste gevallen niet zo prettig voor de vrouwen die worden benaderd.

Als je hier zelf niet van gediend bent, dan kun je hem erop aanspreken en er iets van zeggen. Even zien wat hij daarop terug te zeggen heeft. Tenzij jij je uiteraard seksueel voelt aangetrokken tot hem, want dan is het mogelijk wel gewenst.

5. Hij appt je nadat jullie elkaar gezien hebben

Als hij je meteen na een ontmoeting begint te appen, dan betekent dit dat hij genoten heeft van jouw gezelschap. De kans is groot dat hij jou waarschijnlijk nog beter wil leren kennen. Zijn lichaamstaal tijdens de ontmoeting zelf zou je ook moeten vertellen of hij het leuk vond om bij te zijn.

Let wel op de toon van de berichten, want het kan natuurlijk ook gewoon betekenen dat hij een gentleman is die wil weten of je goed bent thuisgekomen. In het meest ideale geval komt er een volgende ontmoeting tussen jullie.

6. Vraag: wat is de lengte van zijn tekst?

De meeste mannen houden niet zo van appen, simpelweg omdat ze jou liever persoonlijk zien of de voorkeur geven aan ouderwets bellen. Vrouwen zijn wat handiger in appen en mannen zijn over het algemeen wat korter van stof. Een geldige vraag is daarom om te kijken hoe lang zijn berichten zijn. Als de man – die elke dag appjes met je uitwisselt – jou heel erg leuk vindt, zal hij zich niet beperken tot één appje per dag of een kort bericht.

Probeer ook te kijken hoeveel aandacht hij in z’n berichten probeert te stoppen, zoals de verhalen die hij vertelt en de woorden die hij gebruikt. Bij lange, persoonlijke berichten doet hij waarschijnlijk echt z’n best om jou voor hem te winnen en dat valt toch wel te prijzen, niet?

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe Elitedating een extreem hoog succespercentage behaalt.

Deel dit artikel
Geef je reactie