Home Algemeen Wat is een echte dame? Dit is hoe een vrouw met klasse zich gedraagt

Wat is een echte dame? Dit is hoe een vrouw met klasse zich gedraagt

4 minuten leestijd
0
vrouw

Hoe zou jij een echte dame beschrijven? Wie je het ook vraagt, het antwoord zal altijd anders zijn. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat een vrouw zichzelf kan zijn, maar wat doet een echte dame dan precies?

Niemand is perfect en iemands gebreken maken een persoon uniek. Jouw eigenschappen, kenmerken en gedrag maken je wie je bent. En dat geldt ook voor een echte dame. Hoe zou een echte vrouw zich volgens jou moeten gedragen?

Wat is een echte dame?

Laten we bij het begin starten: is er eigenlijk wel zoiets als een echte dame? Met zo ontzettend veel vrouwen op deze aardbol is dat moeilijk te zeggen. Iedere vrouw is anders, uniek op een eigen manier. De een is een onafhankelijke boss babe met een sterke mening. De ander is ontzettend intelligent, aanhankelijk en maakt de meest hilarische grappen. De ander is een familiemens met een zeer sociaal ondernemend karakter. Maar allemaal kunnen ze een echte dame zijn.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

15 kenmerken van een vrouw met klasse

Welke eigenschappen vind jij aantrekkelijk? Welke kenmerken vind jij belangrijk in een echte dame? Welke eigenschappen maken voor jou een vrouw met klasse? Dit zijn 15 kenmerken die een echte dame typeren.

1. Karakter

Wat iemand natuurlijk pas echt aantrekkelijk maakt, is het karakter. Een mooie vrouw kan fysiek gezien aantrekkelijk zijn, maar haar karakter definieert wie ze is als persoon. Hoe zit iemand in elkaar? Welke karaktereigenschappen maken haar uniek? Die mix van eigenschappen maakt iemand uniek. Een vrouw met klasse heeft een uitsprekend karakter.

2. Zelfbewust

Een vrouw met klasse hoeft natuurlijk niet perfect te zijn in alles wat ze doet. Niemand is perfect. Maar een vrouw met klasse is wel zelfbewust. Waar liggen haar sterke punten? Waar liggen haar zwakkere punten en hoe kan ze daaraan werken? Er zijn altijd punten waar ze zich in kan ontwikkelen. Ze weet hoe ze haar eigen problemen moet aanpakken en oplossen.

3. Intelligent

Intelligentie zit ‘m niet in een universitair diploma op zak hebben, maar over de kwaliteit of een vrouw een eigen mening te hebben en goed voor zichzelf kan nadenken. Iemand die goed discussie kan voeren met onderbouwde argumenten. Ze is goed op de hoogte van het nieuws en wat er zich precies afspeelt in de maatschappij en wereld. Ze is open-minded en een kritische denker.

mooie vrouw

4. Respectvol

Een vrouw met klasse is respectvol. Ze behandelt anderen zoals ze zelf ook behandeld wil worden. Ze heeft respect voor mens, dier en natuur. Ze toont respect door beleefd te zijn en anderen respectvol aan te spreken. Als laatste heeft ze ook respect voor zichzelf. Zelfrespect is een mooie eigenschap.

novamora
Casual chat tip: Novamora
  • Chatten en flirten bij Novamora (18+)
  • Discreet en anoniem chatten
Bekijken op Novamora

5. Ambitieus

Een vrouw die weet wat ze wil, heeft een erg mooie eigenschap. Ze is iemand met een toekomstvisie en doelen voor ogen. Ze weet precies wat ze moet doen om daar te komen. Haar carrière is belangrijk voor haar. Door hard te werken, komt ze hogerop en bereikt ze haar goals. Een ambitieus persoon legt de lat hoger voor zichzelf. Door zichzelf te blijven ontwikkelen en te blijven leren, kan ze meer verdienen. Ze is leergierig, gedreven en ijverig.

6. Onafhankelijk

Onafhankelijkheid is een belangrijke eigenschap. Een sterke, onafhankelijke vrouw is iemand die haar eigen ding doet en weet wat ze wil. Ze is zelfvoorzienend en heeft geen partner nodig. Ze vindt het geen probleem om single te zijn en doet haar eigen ding.

7. Ondernemend

Een vrouw met klasse is een ondernemer. Ze neemt graag zelf initiatief en komt met leuke plannen en ideeën. Ze organiseert spontane uitstapjes met vrienden en familie. Ze wacht niet op anderen en is proactief. Ze durft moeiteloos de leiding te nemen, of dit nu op het werk is of tijdens het daten.

vrouw blond strand div

8. Zelfverzekerd

Je ziet vaak meteen wie er zelfverzekerd is in een groep of op straat. Hoe loopt iemand? Wat is de houding van diegene? Hoe gedraagt ze zich in een groep? Natuurlijk heeft iedere vrouw haar eigen onzekerheden, maar als ze die aan de kant kan zetten is ze onweerstaanbaar. Een zelfverzekerde vrouw is niet constant op zoek naar bevestiging. Ze gelooft in het succes van haar eigen kracht, ze weet precies waar ze goed in is.

9. Positief

Een vrouw met klasse heeft een positieve instelling in het leven. Ze begroet je met een glimlach. Met een negatieve instelling kom je nergens. Problemen, stress of tegenslagen? Het enige wat je verder helpt, is om er positief mee om te gaan. Wat kun je ervan leren en hoe pak je het aan. Als iemand optimistisch is, kan dit erg aanstekelijk werken.

10. Sociaal

Als iemand erg sociaal is, is dat een erg aantrekkelijke eigenschap. Sociale mensen zijn vaak aardig en vriendelijk. Iemand die zo met iedereen een gezellig praatje kan maken en makkelijk in de omgang is. Een vrouw die je kan voorstellen aan je familie en vrienden en je je geen zorgen hoeft te maken dat zij zich wel redt.

Een vrouw die begaan is met de medemens, rekening houdt met anderen en kan zich makkelijk inleven in een ander, is een kernkwaliteit. Iemand die sociaal is, zoekt vaak gezelschap op en vind het totaal geen probleem om met onbekenden een praatje te maken. Ze maakt meteen vrienden op een feestje.

11. Spontaan

Een spontane vrouw komt plotseling met de leukste ideeën of plannen voor uitstapjes. De trein pakken naar Parijs komend weekend? Of een spontane duik nemen in de koude zee? Een spontane houding zorgt voor een spannend leven dat niet in een sleur terechtkomt. Geen saai bestaan met een spontane vrouw.

Russische vrouwen

12. Humor

Een vrouw die veel lacht is aantrekkelijk. Humor is een eigenschap die mensen vaak erg belangrijk vinden. Iemand die het leven niet te serieus neemt. Het is een aantrekkelijke eigenschap als een vrouw grappig is. Of ze nou de meeste hilarische grappen op zak heeft waarmee ze een hele groep aan het lachen maakt of een intelligente sneer maakt die alleen jij begrijpt.

13. Passie

Een passie voor zingen, koken of wintersport? Een vrouw met passie is prachtig. Of het nu een passie is voor muziek, een sport, haar werk, of bepaalde mensen in haar leven. Een passie hebben zorgt voor een bepaalde drive in het leven. Een vrouw met klasse heeft iets waar ze echt om geeft en voor wil gaan.

14. Eerlijk

Eerlijkheid is een zeer belangrijke eigenschap. Eerlijkheid naar zichzelf, maar ook naar anderen. Een vrouw vertelt geen halve waarheden en leugens. Ze vertelt de waarheid precies zoals het is en liegt en bedriegt niet.

15. Emotioneel

Een echte vrouw is niet bang om haar emoties te tonen. Of dit nu positieve of negatieve emoties zijn. Blijdschap, frustratie, angsten of verdriet. Het is mooi als ze open kan zijn over haar emoties. Ze durft ze te tonen zonder bang te zijn voor iemand oordeel. Vrouwen met emotionele intelligentie weten goed met hun eigen gevoelens om te gaan, maar ook met die van anderen.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Sapioseksueel: wat het is, kenmerken en signalen dat je dit bent

Slimme mensen: het is geen verrassing dat mensen zich aangetrokken voelen tot intelligente…