Biseksueel? 4 beste dating apps voor biseksuele singles

Michelle Mulder
Door Michelle Mulder
7 minuten leestijd

Ben jij op zoek naar die ene leuke vrouw of man die jouw leven nog leuker zal gaan maken? Voor iedereen is de zoektocht naar de ware lastig. Maar waar heterosingles al klagen over een ingewikkelde en frustrerende datingwereld, kan het voor biseksuele singles nog een tikkeltje lastiger zijn. Waar vind je nu precies die leuke singles? Hoe vind je iemand die naar hetzelfde op zoek is als jij? En hoe vind je iemand die perfect bij je past?

Of je nu op zoek bent naar een date, een relatie of een spannend avontuur, als biseksueel kan het lastig zijn om mensen te ontmoeten die het volledig accepteren. Een geweldige oplossing? Dat zijn dating apps, vooral de apps en platforms die zich specifiek richten op biseksuele en bi-curious singles. Het voordeel spreekt voor zich: het biedt namelijk een veilige en comfortabele omgeving om een match te vinden.

Geen verwarring, geen vooroordelen en niemand die je vraagt een ‘kant’ te kiezen. Je hoeft niet langer de angst te hebben om een blauwtje te lopen: alle leden op deze apps zijn net als jij biseksueel… en single.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

4 dating apps voor biseksuele singles

Ben je nog niet helemaal zeker of je biseksueel bent, maar wil je dit wel graag gaan ontdekken? Dan zijn dating apps voor biseksuele singles de perfecte oplossing. Zo kun je je seksuele geaardheid op een ongedwongen manier ontdekken. Je kunt namelijk op deze handige dating apps ook andere bischierige mannen en vrouwen ontmoeten.

Word eenvoudig lid van een van deze 4 geweldige dating apps voor biseksuele singles en wie weet ontmoet je vandaag nog je perfecte match. Waar wacht je nog op? Deze dating apps en platforms doen hun best om een zo comfortabel en veilig mogelijke plek te creëren voor mensen die zich niet in een hokje laten plaatsen.

bilove

1. Bilove

Bilove is een datingplatform die zich specifiek richt op biseksuele vrouwen. Ben jij als vrouw op zoek naar een leuke vrouw die jouw leven helemaal compleet zal maken? Dan ben je bij Bilove aan het juiste adres. Ook als je nog niet zeker bent over je seksuele geaardheid, maar dit graag wilt ontdekken, kun je dit zeker bij Bilove doen.

Bilove is enkel bedoeld voor biseksuele en bischierige vrouwen, maar ook voor lesbiennes. Je zult er dan ook geen enkele man tegenkomen. Althans, ze hebben er niets te zoeken. Het is daten voor vrouwen met vrouwen. Zowel te gebruiken op smartphone als tablet, maar ook op desktop pc en laptop: bij Bilove is de registratie binnen enkele seconden geregeld. Bekijk de profielen van andere vrouwen en kijk wie jouw aandacht of interesse wekt.

App StoreGoogle Play

lexa

2. Lexa Gay

Lexa was een van de eerste datingsites van Nederland. Na het grote succes van deze datingsite lanceerde Lexa ook een gay and lesbian datingservice aan, namelijk Lexa Gay. Ben je op zoek naar een serieuze relatie en kun je niet wachten tot je die perfecte match tegenkomt? Dan ben je bij Lexa Gay zeker aan het juiste adres, dat ook biseksuele singles uitnodigt om lid te worden.

Lexa Gay heeft een grote database aan leden, zodat jij eenvoudig die ene man of vrouw kunt ontmoeten. Je zult hier veel andere singles leren kennen die net als jij ook op zoek zijn naar een serieuze relatie. Lexa Gay is een zeer betrouwbaar en veilig platform waar jij je zoektocht kunt starten. Meld je aan, maak een profiel aan en ga op zoek naar je perfecte match.

App StoreGoogle Play

GayParship

3. GayParship

Net als Lexa was Parship een van de eerste en grootste Nederlandse datingsites. Dankzij het succes en de vraag naar man-man en vrouw-vrouw dating werd er ook een speciaal platform gecreëerd voor gay, lesbische en biseksuele singles. Hier kun jij als biseksueel dus je slag slaan.

Of je nu op zoek bent naar een date of een relatie, bij Gay Parship ben je aan het juiste adres. Deze dating app heeft een grote database met mannen en vrouwen die net als jij op zoek zijn naar een speciale connectie. Het merendeel van de Gay Parship-leden heeft een hoog opleidingsniveau en is boven de 30 jaar. De leden zijn dan ook voor het merendeel op zoek naar een serieuze en langdurige relatie. Met een succespercentage van 38% is er een grote kans dat jij er ook jouw perfecte match gaat vinden.

Download de app en meld je eenvoudig aan. Vul vervolgens de Gay Parship persoonlijkheidstest in en de app zoekt daarna profielen die met jouw voorkeuren en interesses overeen komen. Start vandaag nog je succesvolle dating avontuur!

App StoreGoogle Play

girls dating

4. G-dating

G-dating is een datingplatform die zich richt op biseksuele mannen en vrouwen, maar ook kun je er terecht als gay man of lesbienne. G-dating is niet bedoeld voor het vinden van scharrels en casual hook-ups. De app richt zich namelijk voornamelijk op singles die op zoek zijn naar een date of een relatie. Voor singles die op zoek zijn naar een oprechte, serieuze en langdurige relatie.

G-dating vindt het erg belangrijk om een datingplatform te creëren waar je veilig, comfortabel en eenvoudig in contact kan komen met andere singles. Er wordt dan ook hard gewerkt door het G-dating team om oplichters en nepprofielen buiten de app te houden. Kun je niet wachten tot je jouw perfecte match ontmoet? Meld je dan vandaag nog aan bij G-dating en start je spannende avontuur.

App StoreGoogle Play

Verliefd worden is meer...

... dan toeval. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij gayParship weten ze welke aspecten belangrijk zijn voor een langdurige relatie. Hun matchingsprincipe heeft één doel: het samenbrengen van mensen die bij elkaar passen en samen gelukkig zijn, en dat natuurlijk voor lange tijd. Ontdek zelf hoe 1 op de 3 leden er een partner vindt.

Deel dit artikel
Geef je reactie