Home Dating apps Wingman nodig? Laat je matchen door een vriend(in) op deze app

Wingman nodig? Laat je matchen door een vriend(in) op deze app

1 minuten leestijd
0
Wingman

In een ideale wereld match je één keer om vervolgens verliefd te worden en onafscheidelijk van elkaar door het leven te gaan. Iedereen die een dating app geprobeerd heeft weet dat het niet zo werkt. Online daten is door de dating apps veranderd; na tientallen matches ben je vaak nog geen stap dichter bij een relatie.

Misschien heb je na de ontelbare teleurstellingen zelfs de hoop al opgegeven en je vrienden om hulp gevraagd wat je nu anders moet doen op de dating apps. De Wingman app heeft daar het antwoord op; laat het over aan je vrienden. Gebaseerd op het concept van een echte Wingman kan een vriend(in) de controle overnemen en bepalen met wie je matcht.

21st Century Matchmaking.

Wingman app

De Wingman app heeft een oplossing gevonden voor singles die het maar niet voor elkaar krijgen om een relatie te vinden. Je hoeft je er zelfs niet eens aan te melden. Dat moeten je vrienden doen. Het is daarom eigenlijk geen dating app maar een matchmaking app. Vergelijk het met een vriend die wel even voor je gaat swipen op Tinder, alleen dan wat serieuzer.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Als je de swipe-apps zat bent of als je je eigen oordeel niet vertrouwt dan is de Wingman een aantrekkelijk optie. Je maakt zelf niet de keuze met wie je matcht maar laat het volledig over aan één van je vrienden. Meld je aan bij de app en nodig een vriend(in) uit om als Wingman te fungeren.

Speel cupido voor je single vriend en word de ultieme matchmaker

Wat de app onderscheidt van de overvloed aan andere dating apps is dat singles niet een eigen profiel kunnen maken of zelf de keuze hebben. Het lot ligt volledig in handen van iemand anders. Dit kan goed uitpakken, of niet. Wie genoeg vertrouwen heeft in de keuze van een vriend kan zich laten verrassen met een potentiële match.

Jammer genoeg is de app nog vrijwel onbekend in Nederland waardoor er niemand in de buurt te vinden is. Mogelijk dat dit in de toekomst verandert. De app heeft in de internationale media verschillende keren in het nieuws gestaan en dat heeft een reden; het is een unieke aanpak van het probleem van de moderne single. De Wingman app is te downloaden in de Google Play en Apple App Store.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Lexa alternatief: 8 dating apps om te overwegen als vervanging

In Nederland zijn er maar weinig datingpartijen die de naamsbekendheid van Lexa kunnen eve…