Home Nieuws Vrouw vraagt 100 mannen op Tinder en Bumble om seks en dit aantal zegt ja

Vrouw vraagt 100 mannen op Tinder en Bumble om seks en dit aantal zegt ja

2 minuten leestijd
0
tinder vrouw

Sociale experimenten: we kunnen er geen genoeg van krijgen. Vooral niet als het om seks gaat. Deze keer is het Nadia Bokody, een populaire Australische vlogger, die het recht op de man af vraagt: “Wil je seks met me?”

De zelfverklaarde sexpert vroeg zich af of vrouwen dating misschien wat directer zouden moeten aanpakken. Om deze vraag beantwoord te krijgen voerde ze een experiment uit, door zich op Tinder en Bumble voor te doen als de 30-jarige Natalie. In haar vlog legt ze uit hoe ze met 100 mannen matcht, om daarna te vragen of ze no strings attached seks met haar willen hebben.

Subhan, are you DTF? – Nadia Bokody

Als mannen dit proberen, dan weten we allemaal wat er gebeurt. Vrouwen die in groten getale ‘Nee!’ zeggen tegen het voorstel en matches die per direct worden geblokkeerd. “Huh, waar is ze gebleven?” Maar wat als een vrouw deze strategie gebruikt? Hoeveel mannen zouden ‘Ja!’ zeggen tegen de gewillige Natalie?

Dating vol passie?

novamora"Laat je VERLEIDEN tot een pittige date: Novamora is dé datingsite voor singles en stellen die op zoek zijn naar spanning en avontuur."

Bekijk hoe het werkt

De vlogger zegt: “Ik heb Tinder op mijn telefoon geïnstalleerd en heb de laatste paar uren als een gek geswipet om meer matches te krijgen. Wat ik ga doen, is dat ik al deze mannen een bericht stuur met de vraag of ze willen afspreken voor seks.”

“De reden dat ik dit doe, is omdat mannen dit vaak doen op dating apps – en voor het grootste deel is dat niet erg succesvol. Als de rollen echter worden omgedraaid, en het zijn de vrouwen die het voorstel doen, zal het antwoord dan anders zijn? Mijn vermoeden is absoluut ja – maar we gaan het zien.”

Meer dan je zou verwachten

Dat mannen eerder zouden ingaan op het voorstel dan vrouwen, dat is geen verrassing. Maar het aantal mannen dat na één bericht al bereid is om een seksafspraak in te plannen? Dat zijn er blijkbaar meer dan wat je zou verwachten.

Van de 100 mannen die de vlogger vroeg voor casual seks, waren er maar liefst 72 mannen die daar wel voor in waren. Terwijl dus bijna driekwart van de mannen niet lang na hoefde te denken om haar te ontmoeten voor seks, vonden anderen het aanbod ‘te mooi om waar te zijn’.

Sommigen vroegen zich af of de YouTuber een grap uithaalde, waardoor 24 van de mannen weigerden de vraag te beantwoorden. Slecht een heel klein deel van de groep mannen zei dat casual seks ‘niet hun ding’ was. En één van hen zei: “God nee. Ik ben een man van respect.” In totaal hebben slechts 4 mannen de vlogger afgewezen.

Je bent niet de enige...

... die zich afvraagt wat de meest sexy datingsite is. Avontuur, passie en een beetje pittig: wist je dat je ergens discreet en anoniem kunt daten? Er is één datingsite waar dat allemaal kan: Novamora is het geheime online plekje voor de avontuurlijke dater. Nieuwsgierig waarom deze Nederlandse datingsite zo snel in ledenaantal is gegroeid?

Bekijk hoe het werkt
Laad meer artikelen
Laad meer in Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

‘Condoom niet vanzelfsprekend tijdens onenightstand of losse seks’

Het gebruik van een condoom is geen gewoonte voor jonge mannen die losse seks hebben. Dat …