Home Flirten Tips om met mannen te flirten: de kracht van aanraking

Tips om met mannen te flirten: de kracht van aanraking

2 minuten leestijd
0
flirt

Sommige vrouwen hebben een natuurlijk talent om zonder met mannen te flirten zonder er iets voor te doen. Voor anderen is het een zenuwslopende taak dat gevoelens van angst en spanning oproept. Flirten is een kunst die de één makkelijk ligt maar heel erg moeilijk is voor de ander. Hoewel mannen vaak de eerste stap zetten als het op contact leggen aankomt is het de vrouw die met flirten kan laten zien of ze interesse heeft.

Blijf bij jezelf

Elke vrouw heeft een eigen manier om te flirten. Het is belangrijk dat je zo dicht mogelijk bij je eigen persoonlijkheid en stijl blijft. Jezelf voordoen als een vrouw die altijd direct is terwijl je dit niet bent is een garantie op verwarring. De eerste stap is dan ook het bepalen van je flirtstijl. De ene vrouw kan flirten met humor en woordgrapjes terwijl de ander het juist moet hebben van een aanraking. Of misschien ben je wel een goede flirt als de mysterieuze maar onschuldige vrouw? Zodra je eenmaal weet wat het beste bij je past kun je vrij flirten met mannen zonder de spanning die je eerder voelde.

De kracht van aanraking

Door een man op een bepaalde manier aan te raken laat je zien dat je interesse in hem hebt. Gecombineerd met een lach is het een krachtig wapen om met de man te flirten. Als je merkt dat hij niet terugdeinst van je aanraking dan kun je het met een andere aanraking proberen. Het aanraakspel is begonnen waarbij je steeds meer probeert te doen zonder dat het teveel opvalt. De lichaamstaal van de man vertelt je of je door moet gaan of beter kunt stoppen. Als hij je terug aanraakt of dichter bij je komt zitten/staan dan zit je goed.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Oefening baart kunst

Als je nog nooit actief met mannen geflirt hebt dan kan het onnatuurlijk en geforceerd aanvoelen. Om de techniek eigen te maken is het essentieel om veel te oefenen. Flirt met verschillende soorten mannen die je tegenkomt. Dit kan tijdens een ritje met de bus zijn, op weg naar je werk in de trein of op de loopband in de sportschool. Een glimlach naar een medepassagier is een voorbeeld, je haren los gooien terwijl je een man aankijkt of een kleine aanraking bij het passeren; probeer op verschillende manieren te flirten en bekijk hoe het je bevalt. Let op dat je niet te ver gaat zodat je geen kwade gezichten creëert.

Eén stap vooruit en weer terug

Zorg ervoor dat het flirten niet van één kant komt en ga niet continu door met flirten. Een man mag het niet te makkelijk krijgen. Zet één stap vooruit door te beginnen met flirten maar ga vervolgens weer terug om de man het initiatief te geven. Onbewust willen mannen het gevoel krijgen dat ze je moeten veroveren. Dat is niet mogelijk als je continu de deuren tot contact wagenwijd open zet. Geef de man de ruimte door op het goede moment wat meer afstand te nemen.

Heb je een eigen flirt tip? Laat het ons weten in de reacties.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Flirten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Dit is de beste ‘pick-up line’ die vrouwen kunnen gebruiken

Zodra je het woord ‘pick-up line’ hoort, denk je waarschijnlijk meteen aan een afgezaagde …