Home Dating Wel of geen interesse? 4 tips om erachter te komen of ze geïnteresseerd is

Wel of geen interesse? 4 tips om erachter te komen of ze geïnteresseerd is

2 minuten leestijd
0
vrouw wanted

De wereld van online daten is heel anders dan hoe het traditioneel ging. Je sprak iemand aan in de bar en samen ging je op date. Er was niemand anders in het spel die roet in het eten kon gooien. Als een vrouw geen interesse had, dan ging ze niet met je op een date. Deed ze dat wel? Dan was de kans op een relatie relatief groot.

Je wist wat je kon verwachten. Je wist hoe de ander eruit zag, hoe deze praatte en wat je kon verwachten tijdens een date. Vergelijk dat met de situatie van nu.

Vandaag de dag heb je talrijke oppervlakkige contacten waar soms een leuke date uit voortvloeit. Als jullie elkaar op een datingsite ontmoeten en een hoge score hebben als match, dan kan de vrouw met je op date gaan om te zien of het echt zo is. “Misschien komt de verliefdheid later?”; denkt ze dan.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Het kan ook dat ze het daten ziet als een manier om plezier te hebben zonder er veel van te verwachten. Dit maakt het moeilijker om in te schatten of ze écht interesse heeft of niet. De volgende signalen kunnen helpen om erachter te komen of ze echt geïnteresseerd is.

1. Date ze nog met andere mannen?

Tijdens online daten heb je veel verschillende contacten. Niet alleen jij hebt meerdere contacten waarmee je berichten verstuurd maar de ander ook. Zo is het mogelijk dat de vrouw contacten heeft met mannen. Misschien ben je zelfs niet eens de enige met ze afspreekt. Misschien heeft ze wel met meer mannen een eerste date en bekijkt ze achteraf pas op wie ze zich wil richten. Heb je al enkele dates gehad? Dan kan het veel vertellen als ze nog met andere mannen afspreekt. Dit is een teken dat ze mogelijk niet alleen interesse voor jou heeft, of niet genoeg.

2. Hebben jullie gekust?

Kussen is iets intiems tussen twee personen. De eerste kus kan misschien ongemakkelijk zijn maar naarmate jullie elkaar beter kennen wordt ook het kussen veel beter. Als je de ander nog niet gekust hebt, dan is het tijd om dat te proberen. Als ze er niet op ingaat, dan is de kans groot dat ze zich niet tot je aangetrokken voelt. Dit is mogelijk ook het geval als ze het kussen probeert te vermijden.

3. Laat ze je zitten?

Het is niet leuk als een date je laat zitten. Een date vlak voor de tijd afzeggen of veranderen is voor niemand leuk. Als er geen duidelijke reden is en het enige dat je krijgt is een smoesje dan is het een signaal dat ze geen of weinig interesse in je heeft. Iemand die je tijd niet waardeert is niet erg bij je betrokken.

4. Stelt ze vragen?

Let er goed op wat ze te zeggen heeft tijdens de date. Stelt ze jou geen vragen? Ben jij het alleen die de vragen stelt? Praat ze alleen over haar zelf en haar eigen leven? Gaat ze niet door over belangrijke dingen die je zegt? Dan is de kans groot dat ze geen interesse in je heeft.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Hoe je de vonk laat overslaan tijdens je dates

Een klein beetje passie van beide kanten kan het verschil maken tussen een leuke en een le…