7 tekenen dat je appjes hem irriteren

Jay
Door Jay
8 minuten leestijd

Helaas komt de romantiek niet met een regelboek. Toch weten we allemaal dat er een aantal ongeschreven regels zijn als het gaat om het daten. Weten hoe en wanneer je met elkaar moet communiceren, kan een relatie maken of breken. En als je het niet goed doet, dan kunnen je berichten hem gaan irriteren.

Een deel van de communicatie verloopt tegenwoordig via de app en helaas is niet iedereen daar even sterk in. Terwijl de één z’n enthousiasme uitstekend in een digitaal berichtje weet te verwoorden, is de ander uiterst onhandig in het appen.

Anders wordt het als de communicatie via de app bewust wordt gesaboteerd door één van de twee. Het kan zelfs zo zijn dat jouw appjes hem irriteren en dat heeft meteen z’n weerslag op de relatie. Want ook het digitale stukje communicatie is in de relatie namelijk steeds belangrijker.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

Als je appjes hem irriteren, kan hij dat uiteraard – op een gegeven moment – tegen je vertellen wanneer hij je ziet. Maar de kans is groot dat hij vooraf een aantal belangrijke hints zal geven. We gaan het hebben over 7 tekenen dat je apps hem irriteren.

7 tekenen dat je appjes vervelend zijn

Weet je niet zeker of je appjes hem irriteren? Of dat hij zich eraan ergert? Aan de hand van een aantal voorbeelden laten we zien hoe jou appjes hem irriteren, zodat jij zelf naar een oplossing kunt zoeken. Want net zoals iemand op verbaal vlak de communicatie kan aanpassen, geldt dat ook op digitaal vlak.

Uiteindelijk wil je dat de communicatie zo goed mogelijk verloopt en daar hoort het aanpassen van je gedrag bij. Zelfs als dat wat onnatuurlijk aanvoelt. Aan jou dus om die hints op te pikken. Ook geven we je een aantal alternatieven voor wat je in plaats daarvan moet doen.

1. Het duurt eeuwen voor je antwoord krijgt

Tenzij hij een heel goed excuus heeft om je te negeren, zou het hem nooit dagen moeten kosten om contact met je op te nemen. Als je hem een ​​app stuurt en hij antwoordt niet binnen 24 uur, of hij verontschuldigt zich niet eens, dan is het geen goed teken. Het is een sterk teken dat hij geen interesse heeft om met je te appen.

Ja, er zijn af en toe uitzonderingen waarbij een late reactie op z’n plaats is, maar dit zou altijd de uitzondering moeten zijn en zeker niet de regel. Dus als hij er altijd heel lang over doet om op je apps te reageren, suggereert dit op zijn minst dat je laag op zijn prioriteitenlijstje staat. Het kan ook een signaal zijn dat hij niet zo enthousiast is om van je te horen als dat je zou willen.

25 zinnen die het verschil maken

Heb je trouwens deze kant-en-klare berichtjes voor op WhatsApp of Tinder al gezien? Het zijn de beste zinnen om iemand stapelgek op je te maken.

2. Zijn reacties zijn superkort

Hele korte antwoorden zijn eigenlijk een beleefd alternatief op het helemaal niet willen antwoorden. Hij kan nog steeds op je appjes reageren, maar neemt niet bepaald de tijd om uitgebreide antwoorden uit te typen. We kennen het allemaal wel. We schrijven een heel verhaal over iets waar we superenthousiast over zijn en het enige antwoord dat we krijgen is ‘leuk’ of ‘oké’. Of je vertelt hem een ​​grappig verhaal via de app en je krijgt alleen maar ‘haha’ terug. Deze dienen eigenlijk als variant op ‘ik-heb-geen-zin-om-te-appen-met-jou’.

3. Hij stelt je geen vragen

Vragen houden een gesprek gaande en zijn een signaal dat je actief in iemand geïnteresseerd bent. Natuurlijk hoeven we niet altijd vragen te stellen om het gesprek vloeiend te houden, het kan ook moeiteloos gebeuren. Gesprekken moeten in ieder geval altijd tweerichtingsverkeer zijn en beide mensen creëren samen de dialoog.

Vragen zijn een van de instrumenten die we allemaal gebruiken om die dialoog gaande te houden. Dus als hij je niets vraagt, suggereert dit dat hij geen moeite doet om het gesprek met je op gang te houden. Wellicht is hij niet geïnteresseerd in jou of zijn je appjes te saai voor hem.

4. Je hoort maar sporadisch van hem

Misschien is het je opgevallen dat hij soms meteen op je berichten reageert en soms duurt het juist heel lang voordat hij antwoordt. Er zijn zelfs momenten dat je helemaal geen bericht van hem terug krijgt. Sporadisch appcontact weerspiegelt vaak zijn beperkte aandacht voor jou in het algemeen. Misschien is het allemaal even ’too much’ voor hem en probeert hij je even op afstand te houden. Het ergste zou zijn als dit zich zou vertalen in minder persoonlijk contact.

5. Je stuurt een dubbel bericht

Mensen vinden het doorgaans vervelend als ze dubbele appjes krijgen. Je stuurt dan een nieuw bericht voordat hij de kans heeft gehad om op de vorige te reageren. Als je al een langdurige relatie hebt, kun je natuurlijk een paar berichten achter elkaar sturen. Maar je moet hem nooit bombarderen met nieuwe vragen als er nog onbeantwoorde apps openstaan.

Het kan overweldigend zijn of overkomen als veeleisend en behoeftig. Evenzo, als je altijd degene bent die contact met hem zoekt en hij nooit uit zichzelf een bericht naar jou stuurt, is dit een teken dat de dingen te eenzijdig zijn.

6. Hij vertelt je dat hij het druk heeft

Als hij je laat weten dat hij het momenteel erg druk heeft, kan dat een indirect signaal voor je zijn om even gas terug te nemen. Iemand laten weten dat we het druk hebben, kan vaak onze manier zijn om beleefd om wat meer tijd of ruimte te vragen. Dus als hij je vertelt dat hij op dit moment vastzit op het werk of met zijn vrienden, laat hem dan even met rust en stuur voorlopig geen berichten meer. Als hij echt met je zou willen praten, dan neemt hij op een gegeven moment wel weer contact met jou op.

7. Hij reageert helemaal niet meer

Helaas is ghosting in onze met technologie gevulde datinglevens ook een manier geworden om iemand op indirecte wijze te laten weten dat we niet meer met de ander willen praten. In een ideale wereld zouden we gewoon eerlijk en openhartig zijn over hoe we ons voelen. Maar sommige mannen zullen nog steeds de gemakkelijkere weg nemen en je in plaats daarvan negeren.

Het is misschien wat cru en onnodig, maar als dit gebeurt, is het een gevalletje ‘daden zeggen meer dan woorden’. Als je een paar apps hebt gestuurd en een paar dagen niets hebt gehoord, beschouw dit dan als een teken dat hij de communicatie tussen jullie probeert te verzwakken of te verbreken. Ons advies? Houd de eer aan jezelf.

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe 1 op de 3 leden er een partner vindt.

Deel dit artikel
Geef je reactie