41 berichten en appjes die hem een glimlach geven

Thomas Lammers
Door Thomas Lammers
4 minuten leestijd

Niets voelt beter dan de persoon die je liefhebt een fijn gevoel te geven. En niets is fijner dan te weten dat er slechts één berichtje of appje voor nodig is. Het kan iets doms zijn waardoor hij meteen aan jou denkt of een schattige kleine herinnering dat jij aan hem denkt. En wetende dat jouw woorden een moment van geluk brengen, geeft ook jou een lekker gevoel.

Of je nu getrouwd bent of net begint met daten, elke man die goed voor je is verdient een appje die hem een glimlach van oor tot oor geeft. De perfecte boodschap kan ervoor zorgen dat je partner zich speciaal voelt. Maar behalve leuke goedemorgen- of goedenachtberichten zijn er nog veel meer appjes die je kunt versturen, dus verras hem ook overdag met een leuk berichtje.

41 berichten die hem een glimlach geven

Als je je man wilt laten glimlachen tijdens je afwezigheid, stuur hem dan een van deze 41 berichten die de vonk levendig houden.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

 1. Hey, sexy
 2. Wees klaar voor me als je thuiskomt
 3. Waar is mijn sterke man als ik hem nodig heb?
 4. Ik ben zo blij dat we elkaar hebben ontmoet!
 5. Bedankt dat je er altijd voor me bent
 6. Kan niet stoppen met denken aan jou
 7. Je bent geweldig
 8. Je bent mijn prins.
 9. Je bent de mooiste persoon die ik ooit heb ontmoet
 10. Ik ben zo gek op je.
 11. Ik wou dat we nu samen waren, knuffelend
 12. Niemand begrijpt me zoals jij
 13. Als ik aan jou denk, fleurt mijn dag echt op
 14. Ik draag het shirt/boxershort/sweater die je hier hebt achtergelaten 😉
 15. Je bent zo hot
 16. Ik denk niet dat iemand me zo aan het lachen maakt als jij
 17. Je geeft me het gevoel dat ik het gelukkigste meisje ter wereld ben
 18. Jij bent het enige waar ik aan kan denken.
 19. Waarom giechel ik als een klein meisje als je me appt?
 20. Ik wou dat we ons vandaag ziek hadden gemeld 😉
 21. Ik wil nu gewoon opgerold in je armen liggen
 22. Ik mis je
 23. Ik heb dringend een knuffel nodig
 24. Ik ben zo blij dat we elkaar hebben ontmoet
 25. Je blijft me verbazen met hoe perfect je bent
 26. Ik ben zo trots op je
 27. Hallo, lekker ding
 28. Ik denk dat onze lippen elkaar weer snel moeten ontmoeten
 29. Wat vind jij van deze outfit? [Voeg foto toe]
 30. Als ik naar je foto’s kijk, word ik helemaal warm vanbinnen
 31. Ik mis je geur
 32. Dit is een appje om je eraan te herinneren dat er veel van je gehouden wordt
 33. Je bent de beste Netflix en chill-partner
 34. Je ziet er zo sexy/knap uit in dat [voeg kledingstuk toe] die je vandaag draagt
 35. Je hebt mijn hart misschien gestolen, maar ik zit achter je achternaam aan
 36. Ik denk aan je
 37. Jij bent mijn thuis
 38. Op een dag zullen onze kinderen me bedanken dat ik je heb gevonden
 39. Zodat je het weet, je wordt gemist
 40. Jij bent mijn nog lang en gelukkig
 41. Ik ben verslaafd aan je

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe Elitedating een extreem hoog succespercentage behaalt.

Deel dit artikel
Geef je reactie