7 spannende voorbeelden van appjes voor hem

Jay
Door Jay
8 minuten leestijd

Zo af en toe ontmoet je een man die het innerlijke beest in jou losmaakt. Hij is zo verdomd aantrekkelijk dat je hem gewoon graag een keer wilt verwennen en het mooie is dat hij die verwennerij waarschijnlijk ook wel ziet zitten. Dat brengt ons bij het spel rondom de verleiding, want dit is een spelletje dat op heel veel manieren kan worden gespeeld. Sommige vrouwen beheersen de kunst van het verleiden en kunnen er binnen no-time voor zorgen dat een man helemaal week van binnen wordt.

Voor anderen is het echter helemaal niet zo eenvoudig om ineens zo kinky te worden, want waar en hoe begin je? Je kunt je misschien wat onzeker en verlegen voelen om je ineens zo stout op te stellen, want hoe laat je ineens jouw hele andere kant zien?

Een veel gekozen oplossing is daarom om te beginnen met stoute appjes, want die maken het een stuk laagdrempeliger om je naughty op te stellen. Met deze 7 spannende voorbeelden van appjes ben je er helemaal klaar voor. Leg je lingerieset maar vast klaar.

Dating vol passie?

novamora"Laat je VERLEIDEN tot een pittige date: Novamora is dé datingsite voor singles en stellen die op zoek zijn naar spanning en avontuur."

Man verleiden met sexy appjes

Aan de ene kant wil je wat olie op het vuur gooien, maar aan de andere kant wil je wel laten blijken dat je jouw mannetje echt ziet zitten, zonder dat het alleen maar om seksuele gevoelens draait. Misschien heb je zelf al een keer je mobiele telefoon gepakt om een verleidelijk berichtje uit te typen wanneer er ineens een hele hoop twijfels bij je ontstaan:

  • Wat als hij niet van dit soort berichten houdt?
  • Wat als hij door dit soort appjes mij ineens een slet vindt?
  • En erger nog; wat als hij mijn appjes aan zijn vrienden laat zien?

Je denkt na over deze vragen, omdat je reputatie toch ook wel op het spel staat. Zo maak je je zorgen dat hij ineens zou kunnen denken dat je ordinair en wanhopig bent. De kunst is daarom om goed aan te voelen hoe je een man kunt verleiden met woorden en daarna toch zijn aandacht vast kunt blijven houden.

Het is daarom altijd belangrijk om ervoor te zorgen dat je mannetje ontvankelijk is voor deze manier van flirten. Het beste dat je kunt doen, is een soort van balans te houden tussen woorden die ‘flirterig‘ en ‘sexy’ zijn en niet zozeer als ‘vies’ en ‘hoerig’ worden gezien.

Op deze manier hebben je verleidelijke app-berichten twee doelen: (1) je maakt het niet te ongemakkelijk of gênant en (2) je gebruikt de berichten om de stemming af te tasten. Je kunt het app-verkeer immers altijd nog pikanter maken.

7 voorbeelden van spannende appjes

Pikante berichtjes heen en weer zijn namelijk bedoeld als voorspel. Ze zijn als een soort van stevige warming-up die je in een sexy stemming brengen voor de actie die komen gaat. Appjes van deze aard zijn flirterig en speels en helpen bij het opbouwen van gezonde seksuele spanning.

En nee, ze vormen geen bedreiging op wat hij van je denkt als je het op de goede manier aanpakt. Hier lees je hoe je jouw vent kunt verleiden met appberichten, zonder daarbij wanhopig te klinken of als slettebak te worden beschouwd.

novamora
Casual chat tip: Novamora
  • Chatten en flirten bij Novamora (18+)
  • Discreet en anoniem chatten
Bekijken op Novamora

1. Laat hem weten dat je aan hem denkt

Als je wilt dat je mannetje opgewonden raakt en aan je denkt, is het uiteraard normaal dat hij wil weten dat je ook aan hem denkt. Laat hem dus weten dat hij door jouw gedachten speelt, maar deel wel met hem dat je opgewonden bent. Het woord ‘opgewonden’ doet namelijk een hele hoop, zonder dat het al te fout klinkt.

2. Zeg nooit de directe woorden

De kunst van het verleiden stelt dat je nooit direct zegt: “Ik wil met je vrijen.” Je kunt het indirect wel bedoelen uiteraard, maar doe dat wel met andere woorden en door het op een speelse manier aan te pakken. Pak het zo aan dat hij het verhaaltje zelf kan invullen en jou naakt inbeeldt bijvoorbeeld. Zeg iets in de trant van: “Mijn lichaam is vermoeid na een lange dag werk. Ik wil m’n kleren uitdoen en naast je kruipen in bed.”

3. Speel een spelletje

Vraag hem: “Wat wil je dat we écht doen na onze date vanavond?” Het zal zijn geest op hol houden. Want natuurlijk weet je wat elke man wil doen, al zal hij er waarschijnlijk moeite mee hebben om dat onder woorden te brengen. Dat zal vooral het geval zal bij iemand die je net leert kennen. Omdat jullie via de app communiceren, breng je hem gelukkig niet te veel in verlegenheid.

4. Vraag zijn mening

Gooi er een schepje bovenop en vraag: “Ik denk er trouwens aan om nieuwe lingerie te kopen. Staat satijn goed op mijn huid?” Je zou zelfs een aantal opties online kunnen opzoeken en screenshots of productlinks met hem kunnen delen om zijn fantasie nog meer te stimuleren. Wedden dat-ie gek wordt?

5. Plaag hem met een foto

Zodra hij zijn input geeft over welke lingerie je goed zal staan is het tijd om hem nog meer op te winden. Zorg voor een sexy achtergrond met wat kaarsen, wijn, en een laken en bedek net genoeg van je lichaam om daarna een foto van de setting te maken. Dit zorgt ervoor dat je als sensueel wordt gezien en niet als seksueel. Dat betekent dus geen naaktfoto’s sturen, want die kunnen tegen je werken. Maak het lekker visueel en breng z’n fantasie op hol.

6. Zorg voor desserts

Voedingsmiddelen zoals chocolade siroop, slagroom of bessen zijn belangrijke seksmetaforen. Gebruik deze daarom. Als je het juist aanpakt zal hij meteen de link maken met een stevige vrijpartij. En dat terwijl het enige wat je ‘echt’ deed was een foto sturen van een paar voedingswaren. Ahum!

7. Gebruik emoji’s

Als je wilt dat hij de boodschap echt begrijpt, stuur dan een paar duidelijke emoji’s zoals de ‘knipoog’, ‘aubergine’, ‘vuurbal’, ‘bliksemflits’, ‘perzik’, of ‘lippen’. Een plaatje zegt wel eens meer dan 1000 woorden, zeggen ze? Laten we het erop houden dat een goed geplaatste emoji dat ook doet.

Je bent niet de enige...

... die zich afvraagt wat de meest sexy datingsite is. Avontuur, passie en een beetje pittig: wist je dat je ergens discreet en anoniem kunt daten? Er is één datingsite waar dat allemaal kan: Novamora is het geheime online plekje voor de avontuurlijke dater. Nieuwsgierig waarom deze Nederlandse datingsite zo snel in ledenaantal is gegroeid?

Deel dit artikel
Geef je reactie