Home Dating apps Parship alternatieven: 5 beste apps om te overwegen

Parship alternatieven: 5 beste apps om te overwegen

3 minuten leestijd
0
parship alternatieven

Als we het over een bekende datingsite in Nederland hebben, dan wordt Parship vaak genoemd. Dankzij een fors reclamebudget is de datingsite al vanaf 2006 te zien op de buis. Elk jaar komen de commercials – in meer en mindere mate – voorbij op het scherm, vaak in combinatie met een gevatte slogan over het vinden van de ware. Waarschijnlijk is dit ook de reden waarom jij je hart op het spel hebt gezet op het datingplatform van Parship.

Ondanks het feit dat Parship een bekende datingapp is, vindt niet iedereen er de liefde van zijn of haar dromen. Is dat ook van toepassing op jou? Of wil je liever casual daten, terwijl iedereen bij Parship iets te serieus is? Wat de reden ook is dat je iets anders zoekt dan Parship, er meer dan genoeg alternatieven om te overwegen.

Parship alternatieven

Als een succesvol platform voor duurzame liefdesrelaties weet Parship elk jaar duizenden nieuwe leden te trekken. Dat doet het met de slogan ‘De nr. 1 in serieuze relaties’. Maar niet alle leden hebben er succes. Sommigen willen iets anders dan deze werkwijze, anderen willen liever swipen en weer anderen zoeken liever iemand met een vergelijkbaar opleidingsniveau. Als jij iets anders wilt proberen dan Parship, dan zijn dit 5 alternatieven die wij voorstellen:

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

lexa

1. Lexa

Een datingapp met een herkenbare en bekende werkwijze voor een datingapp is Lexa. Op basis van je locatie kun je zoeken naar singles bij je in de buurt, maar ook zijn er extra functies om snel te matchen, uitgebreid te filteren en op andere manieren nieuwe singles ontdekken. Net als bij Parship zoek je bij Lexa naar relatiemateriaal. Singles zijn er niet op zoek naar een friend with benefits of kort avontuurtje.

Wil je je niet laten leiden door automatische partnervoorstellen? Het beste alternatief voor Parship is het datingplatform van Lexa, dat zowel via app als via website beschikbaar is. Schrijf je gratis in bij Lexa om het te proberen.

App StoreGoogle Play

50plusmatch

2. 50plusmatch

Ben je ouder dan 50 jaar? Dan is er één heel goed alternatief voor Parship: dat platform heet 50plusmatch, de grootste datingapp voor 50-plussers in Nederland. Met een minimumleeftijd van 50 jaar kom je er alleen maar leeftijdsgenoten tegen die – net als jij – op zoek zijn naar iemand om hun leven en activiteiten mee te delen. De werkwijze van 50plusmatch is vergelijkbaar met dat van Parship en biedt daarnaast nog meer functies aan, zoals een geavanceerde zoekfunctie, blogs, quizzen en een bruisende chat.

Inschrijven op 50plusmatch is simpel en duidelijk. Binnen enkele minuten ben je ingeschreven en is je profiel gereed om te kunnen daten via het platform. 50plusmatch is zowel beschikbaar via de smartphone-app als via een webapp.

App StoreGoogle Play

ematching

3. e-Matching

Voel je de noodzaak om iemand te vinden die een vergelijkbaar opleidingsniveau heeft? Bijvoorbeeld omdat jijzelf ook hoogopgeleid bent? Met e-Matching is dat mogelijk, de datingsite voor hoger opgeleiden. Net als bij Parship is het merendeel van de singles op het platform op zoek naar een liefdesrelatie. Het verschil is echter dat bij e-Matching iedereen een Hbo-opleiding heeft afgerond of een studie die nog hoger wordt aangeschreven.

Datingsite e-Matching is gratis om te proberen met geregeld een fantastische kennismakingsactie waarmee je alle functionaliteiten kunt benutten. Sinds kort biedt e-Matching ook de mogelijkheid om te videobellen met je matches.

App StoreGoogle Play

novamora

4. Novamora

Als je de verkeerde keuze hebt gemaakt door via Parship een ONS of FWB te vinden, dan heb je een goede reden om een alternatief te zoeken. Als je het doel hebt om te daten zonder de verplichtingen van een relatie, dan is er één platform dat er met kop en schouders bovenuit steekt. Dat platform heet Novamora, net als Parship bekend van radio en televisie.

Met de slogan ‘Dating vol passie’ weet Novamora al vele jaren de aandacht te trekken van singles (en gebonden mensen) die vrijuit willen flirten. Novamora is voor casual dating. Schrijf je gratis in om de datingsite te proberen en neem een lidmaatschap om alles te kunnen.

App StoreGoogle Play

inner circle

5. Inner Circle

Vond je Parship nog niet eens zo heel slecht, maar vond je tegelijkertijd dat niet alle singles een ‘hoog’ niveau hadden? Dat zul je niet snel denken op Inner Circle, de Nederlandse datingapp die wereldwijd aanzienlijk aan het uitbreiden is. Anders dan de meeste apps vertrouwt Inner Circle niet volledig op het hersendodende swipen. Inner Circle daagt je uit om iets nieuws te proberen, en biedt daar de app voor.

Volgens Inner Circle is de app toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar een serieuze connectie. Alle aanmeldingen worden gescreend door medewerkers van de app om ervoor te zorgen dat er alleen singles van kwaliteit aanwezig zijn.

App StoreGoogle Play

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Tinder gaat meldingen van intimidatie en misbruik beter aanpakken

Tinder heeft een verbeterde aanpak van intimidatie en misbruik aangekondigd. Na enkele maa…