LGBTQ+ app Taimi introduceert Bronze, Silver en Gold-abonnementen

Michael Slender
Door Michael Slender
3 minuten leestijd

Taimi neemt afscheid van het Taimi XL-abonnement en vervangt het door drie nieuwe varianten: Bronze, Silver en Gold. Dat heeft het platform voor de LGBTQ+ gemeenschap vandaag bekendgemaakt. Waarom niet één maar drie abonnementsvormen? Volgens de app is het bedoeld om de ‘ervaring af te stemmen op de behoeften van de gebruikers’. De nieuwe abonnementen zijn optioneel, de basisfuncties van de Taimi-app blijven gratis.

Vervanger van Taimi XL

Terwijl het aanbod van Taimi voorheen vrij eenvoudig was met slechts één premiumpakket, wordt het aanbod nu uitgebreid en verspreid over verschillende pakketten. De drie pakketten vervangen het huidige Taimi XL-abonnement, dat al sinds het begin aanwezig was in de app. Omdat het tijd was om dit aanbod te vernieuwen, kiest Taimi ervoor om de premiumfuncties op te delen in drie verschillende pakketten. Bronze is de goedkoopste variant, gevolgd door Silver en het Gold-abonnement als de meest uitgebreide abonnementsvorm.

Premiumfuncties

Om de ervaring met de app een boost te geven, biedt Taimi de 10+ miljoen gebruikers van het platform een ​​reeks in-app-mogelijkheden. Zo kun je zien wie je profiel heeft bezocht of leuk vond, extra zoekfilters gebruiken om te zoeken, meer opties voor het beheer van je profiel, maar ook de mogelijkheid om meer vind-ik-leuks te geven. Taimi’s premiumfuncties Rainbow Likes, Rollbacks en Actions zijn ook weer aanwezig in de nieuwe abonnementen.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

Taimi Silver en Gold hebben meer functies dan Bronze. Gezien de hogere prijs ook niet meer dan logisch. In aanvulling op de functies van Bronze beschikken deze abonnementen ook over functies voor Nearby Search and Spot Search. Met deze functies kun je in een kleinere straal om je heen zoeken en op elke willekeurige locatie – niet alleen in Nederland.

Gratis voor één week

Taimi Bronze, het instap-abonnement van de app, wordt geleverd met een gratis proefperiode van 1 week om de premiumfuncties te beoordelen en te beslissen of je door wilt gaan. Dit zijn de prijzen van de nieuwe abonnementen:

  • Bronze: $ 4,99 per maand
  • Silver: $ 6,99 per maand
  • Gold: $ 9,99 per maand

In tegenstelling tot Bronze en Silver is het mogelijk om een ​​levenslang Gold-lidmaatschap aan te schaffen. Daarentegen zijn alle drie abonnementsvormen beschikbaar in ​​wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse abonnementen. Hoe langer de periode, hoe meer korting er gegeven wordt op het abonnement –  tot wel 77% korting. Wil je niet betalen voor de app? Dat is ook niet nodig, want de basisversie van Taimi blijft gratis.

Verliefd worden is meer...

... dan toeval. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij gayParship weten ze welke aspecten belangrijk zijn voor een langdurige relatie. Hun matchingsprincipe heeft één doel: het samenbrengen van mensen die bij elkaar passen en samen gelukkig zijn, en dat natuurlijk voor lange tijd. Ontdek zelf hoe 1 op de 3 leden er een partner vindt.

Deel dit artikel
Geef je reactie