Home Dating apps Telefoonnummer van je Tinder match gekregen? Dit zijn de 12 leukste eerste berichten

Telefoonnummer van je Tinder match gekregen? Dit zijn de 12 leukste eerste berichten

2 minuten leestijd
0
telefoon nummer

Je hebt eindelijk succes op Tinder. Na een aantal dagen chatten op de nummer één dating app van Nederland ben je het zat. Je wil het gesprek voortzetten op Whatsapp om het wat meer naar de privésfeer te brengen. Na wat aarzelen is het hoge woord uit de hoed; het is je gelukt om het telefoonnummer van je match te krijgen. Wat nu? Wat zijn de berichten die je je match kunt sturen als je eindelijk de magische 10 cijfers ontvangen hebt?

Van Tinder naar Whatsapp

Je kunt niet eindeloos en zonder doel blijven chatten op Tinder zoals penvrienden dat doen. Het doel van je tijd op Tinder is het regelen van een date. Om dit voor elkaar te krijgen is het zaak om het gesprek van Tinder te verplaatsen naar Whatsapp. Deze stap geeft je niet alleen een hint over hoe je het doet maar brengt ook een eerste date dichter bij. Nu je het telefoonnummer hebt wil je het gesprek levendig houden zodat de klik ook buiten Tinder aanwezig is. Met deze leuke Whatsapp berichten kun je je match voor de eerste keer op Whatsapp aanspreken.

 1. “Heb jij ook het gevoel dat dit de goede kant opgaat?”
 2. “Hoi, het is je toekomstige man (of vrouw)”
 3. “Vind jij dit net zo spannend als ik?”
 4. “Ik ben het, de leukste man (of vrouw) van Tinder”
 5. “Je weet wie dit is, tenzij je met veel mannen getinderd hebt ;)”
 6. “Eindelijk van Tinder af “
 7. “Guess who?”
 8. “Nu hoeven we alleen nog maar een date in te plannen”
 9. “Spannend!”
 10. “Onder welke naam sla je mijn nummer op?”
 11. “Eindelijk een stap dichter bij een date”
 12. “Ik vind je leuk!”

Zoals altijd is een hoi, hallo of alles goed niet de beste manier om een nieuw gesprek te openen. Misschien dat je het gesprek van Tinder voortzet maar dan nog is het niet nodig om alleen met een gedag het gesprek te beginnen. Verzin iets leuks, bedenk iets unieks en toon wat creativiteit als je je match benadert op Whatsapp. Als je er niet uitkomt dan kun je terugvallen op de berichten die je net gelezen hebt.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Natuurlijk kun je ook zelf je nummer geven zodat je niet het eerste bericht hoeft te sturen op Whatsapp. Dat is echter niet aan te raden als je een man bent. Neem zelf het initiatief om de ander voor het eerst op Whatsapp aan te spreken. Als je meer succes wilt dan pak je de telefoon en bel je hem of haar op. Dit is de snelste manier om van een Tinder match naar een date te gaan.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

‘Dating app match online inspecteren verkleint kans op romantiek’

Je veegt naar rechts in een datingapp en wordt verrast door de instant match. Nog voordat …