Gay dating app Taimi lanceert in Nederland

Michael Slender
Door Michael Slender
3 minuten leestijd

Niet bekend met de gay dating app Taimi? Dat is niet zo vreemd. Taimi is nog maar net iets ouder dan een jaar, waardoor het nog lang niet overal ter wereld beschikbaar is. Maar voor Nederland komt daar binnenkort verandering in, zo meldt MarketingTribune.

De internationale dating app, onder meer actief in Noord-Amerika en Brazilië, zet zeer binnenkort voet aan de grond in Europa en specificiek in Nederland. En dat gebeurt tijdens Pride Amsterdam, dat aankomend weekend van start gaat.

Details ontbreken

Hoewel de app met een vertegenwoordiging aanwezig zal zijn tijdens Pride Amsterdam, houdt de app nog even in het midden hoe de lancering eruit zal zien. “Taimi zal erbij zijn tijdens de Amsterdam Pride, zoek dus naar ons in het publiek! Of nog beter, kom langs voor een praatje en ontdek ons zelf,” aldus Alex Pasykov, oprichter van Taimi.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

Taimi richt zich op gay mannen die meer willen dan een snelle hook-up. Met deze insteek heeft Taimi de ambitie om wereldwijd uit te breiden en uiteindelijk de volledige LHBT-gemeenschap te bereiken. Het richt zich bovendien niet alleen op gay dating, maar wil zich ook als sociaal netwerk presenteren.

De app is ontwikkeld door een aantal ex-werknemers van Silicon Valley technologiebedrijven die tijdens hun voormalige carrière geconfronteerd werden met discriminatie op het werk. Samen hebben zij zich ingezet om Taimi te voorzien van de beste functionaliteiten die een app kan hebben.

Hoe het werkt

Met ‘Finder’ kun je snel en makkelijk nieuwe vrienden maken en dates vinden, ‘Digest’ laat je verhalen delen of die van anderen lezen en ‘Groups’ houdt je op de hoogte van alles wat er in de scene gebeurt. De app biedt niet alleen datingfunctionaliteiten, maar ook informatie en tips over gezondheidszorg, waaronder trainingsvideo’s.

Vanuit de basis van de gay dating app wordt er veel gedaan om de veiligheid van haar gebruikers te garanderen. Daarvoor is er ‘Taimi Protect’: meerdere verificatieniveaus die je kunt toevoegen aan je profiel. In aanvulling op deze features kun je uiteraard chatten, videobellen en feeds maken.

Taimi is gratis te downloaden in de App Store en Google Play. Wanneer de dating app precies in Nederland beschikbaar is heeft Taimi nog niet bekendgemaakt.

Verliefd worden is meer...

... dan toeval. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij gayParship weten ze welke aspecten belangrijk zijn voor een langdurige relatie. Hun matchingsprincipe heeft één doel: het samenbrengen van mensen die bij elkaar passen en samen gelukkig zijn, en dat natuurlijk voor lange tijd. Ontdek zelf hoe 1 op de 3 leden er een partner vindt.

Deel dit artikel
Geef je reactie