5 sexting datingsites en apps die NSFW zijn

Jay
Door Jay
7 minuten leestijd

Datingsites bestaan er in de meest onschuldige vormen, maar we weten allemaal dat lang niet iedereen even onschuldige intenties heeft als hij of zij zich aanmeldt op een datingsite of app. Een beetje kinky zijn is best oké en wij vinden het een goede ontwikkeling dat er datingsites en apps zijn voor bijna elke doelgroep.

Dat is voor ons al reden geweest om allerlei soorten datingapps met je te bespreken: van websites die specifiek zijn voor bepaalde religieuze groeperingen tot aan websites waarbij de gebruikers strikt op zoek zijn seksueel contact. Vandaag zijn we weer op de stoute tour en daarom krijg je van ons een overzicht van 5 sexting datingsites die volledig NSFW zijn. Hoe zeggen we dat? Maak je geen zorgen, je komt er precies achter wat we daarmee bedoelen.

Wat is sexting ook alweer?

Daarvoor moeten we wel even beginnen bij het begin en je vertellen wat sexting precies is. Sexting is een samenvoeging van de woorden ‘Sex’ en ‘Texting’ waarbij de term staat voor de verspreiding van seksueel getinte berichten of foto’s of video’s van iemand via smartphones of andere media, die meestal online toegankelijk zijn. Het woord ‘Sex’ verwijst in dit geval naar de seksuele content van het bericht en ‘Texting’ is een Engelstalige verwijzing naar het versturen van een SMS. Inmiddels zijn er hele nieuwe vormen van communiceren dan het sturen van een SMS, maar de verspreiding via mobiele telefoons staat nog wel vaak centraal bij sexting.

Dating vol passie?

novamora"Laat je VERLEIDEN tot een pittige date: Novamora is dé datingsite voor singles en stellen die op zoek zijn naar spanning en avontuur."

Redenen voor sexting

Het woord sexting werd voor het eerst gebruikt aan het begin van de 21e eeuw en staat voor de ontwikkeling dat mensen, vooral jongere mensen dan, steeds meer geprikkeld worden om op een bepaalde manier aan sexting te doen. Dat kan met allerlei verschillende redenen te maken hebben waaronder plezier, flirten, sexy voelen, zelfexpressie, experimenteren, of zelfs seksuele provocatie.

Dat klinkt allemaal hartstikke opwindend, maar het is niet geheel onschuldig. Sexting kan namelijk ook zonder toestemming gebeuren en tot sextortion of online pesterijen leiden. Het is daarom belangrijk om met mate aan sexting te doen en ook alleen platformen uit te kiezen waar je dat op een veilige manier kunt doen.

5 datingsites voor sexting

Een term die gerelateerd is aan sexting is NSFW. Ook dit woord komt uit het Engels en staat voor datingsites die Not Safe for Work zijn, oftewel websites die ‘niet veilig zijn voor werk’. Dat betekent in een hypothetische context dat je op je werk niet betrapt zou willen worden met deze websites op je beeldscherm. Of om het anders te stellen: het zijn in dit geval X-rated, 18+, seksueel getinte websites.

Wie regelmaat online date zal ook hebben gemerkt dat de wereld van online dating ook steeds meer naar seksueel getinte niche-groepen leidt. 5 NSFW datingapps en weebsites die zich daarvoor lenen in Nederland en België zijn:

novamora

1. Novamora

Veel mensen zullen Novamora wel kennen, ook al is dat waarschijnlijk te danken aan alle radioreclame dat dit merk heeft gemaakt. Dat neemt niet weg dat Novamora een heel stout platform biedt aan haar gebruikers waar mensen op zoek gaan naar een spannend contact. Ja, deze website is bedoeld voor iedereen die openstaat voor intieme avonturen en dat is wat ons betreft wel aardig pikant. Reden voor ons om Novamora bovenaan te plaatsen als NSFW-website.

novamora
Casual chat tip: Novamora
  • Chatten en flirten bij Novamora (18+)
  • Discreet en anoniem chatten
Bekijken op Novamora

App StoreGoogle Play

ondeugend daten

2. Ondeugend Daten

Heel veel duidelijker dan Ondeugend-Daten.nl kun je het niet hebben natuurlijk. Dit Nederlandse platform maakt het voor ondeugende leden een stuk eenvoudiger om casual, ongedwongen, contacten te leggen met andere gelijkgestemde gebruikers. Daarmee hebben ze een wat soortgelijke insteek als C-Date, want ook hier kunnen zowel individuele leden als stelletjes terecht. In dit geval mag je overigens ook als single je aanmelden voor deze site. Sterker nog: mensen die op zoek zijn naar vriendschappen mogen dat ook. Hoewel de meeste leden natuurlijk net even iets andere bedoelingen zullen hebben op een site als deze.

App StoreGoogle Play

regio sexcontact

3. Regio Sexcontact

Seksueel contact in jouw regio: dat is het doel van Regio Sexcontact. Deze website zorgt ervoor dat je meteen in jouw omgeving online op zoek kan gaan naar mensen die van bil willen gaan. Natuurlijk kun je ook verder kijken dan je eigen omgeving, want misschien wil je wel juist anoniem blijven en in een andere regio snoepen waar niemand je kent. Hoe dan ook, de profielen worden hier handmatig gecheckt door de moderators waardoor de meeste gebruikers dezelfde intenties zullen hebben als jij. Bij RegioSexContact zeggen ze ultieme seksuele fantasieën te willen vervullen.

App StoreGoogle Play

secretflirt

4. Secretflirt

Bedoeld voor iets meer dan flirten, want gaat hier uiteindelijk toch echt om de affaires. Flirten doe je op de website van Secretflirt zonder dat je partner daar vanaf weet en daarmee wordt het wel heel erg Not Safe for Work als je het aan ons vraagt. Overigens komt het wel voor dat er ook mensen zijn die op zoek zijn naar trio’s, dus we raden je vooral aan om niet al te gek op te kijken van de leden die je hier zult aantreffen. Wat het in ieder geval wel aantoont is dat ze op deze website nogal pikant kunnen zijn. Discretie is daarom heel erg belangrijk op een website als deze. Hadden we al gezegd hoe belangrijk dat is bij sexting?

App StoreGoogle Play

c-date

5. C-date

Een term die we weer onder dezelfde noemer kunnen plaatsen is casual dating, ongedwongen daten, of beter gezegd: avonturen zonder vast te zitten aan allerlei verplichtingen. Op de C-Date app kan dat eenvoudig, omdat hier tal van gelijkgestemde gebruikers op actief zijn. C-Date geeft zelf aan niet alleen een platform te bieden aan dan wel mannen of vrouwen, maar ook aan stelletjes die op zoek zijn naar net iets meer vuur in hun relatie — zonder daarbij aan allerlei vervelende relationele verplichtingen vast te zitten.

App StoreGoogle Play

Je bent niet de enige...

... die zich afvraagt wat de meest sexy datingsite is. Avontuur, passie en een beetje pittig: wist je dat je ergens discreet en anoniem kunt daten? Er is één datingsite waar dat allemaal kan: Novamora is het geheime online plekje voor de avontuurlijke dater. Nieuwsgierig waarom deze Nederlandse datingsite zo snel in ledenaantal is gegroeid?

Deel dit artikel
Geef je reactie