Regio Sexcontact

4,4 van 5

Duik in de spannende wereld van Regio Sexcontact, de datingapp die prikkelt en verleidt. Als je op zoek bent naar hete ontmoetingen in jouw eigen buurt, dan heb je de jackpot gevonden. Blader langs profielen, verstuur speelse berichtjes en maak snel en zonder gedoe afspraakjes. Dus haal je innerlijke Casanova of femme fatale naar boven, want het is tijd voor actie in de regio.

PluspuntenDiscrete omgevingActieve gebruikersEenvoudig zoeken naar matches
MinpuntenGeen mobiele appNiet voor serieuze relaties

Wanneer je in de kroeg of club staat, kan het best lastig zijn om iemand te vinden die hetzelfde wil als jij. Vooral als je op zoek gaat naar een erotisch avontuurtje of een sexy hook-up. Een alternatief voor de zoektocht in het cafe of de club? Regio Sexcontact; voor een seksuele match bij jou in de buurt.

Het voordeel van deze datingsite is dat je er zeker van kunt zijn dat de ander dezelfde intenties als jij heeft. Zo loop je niet meer het risico een blauwtje te lopen. Alleen dat bespaart al veel tijd en energie.

Regio Sexcontact is bedoeld voor single mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een sexy hook-up. Maar ook als je getrouwd bent, kun je hier een match vinden voor een spannende affaire. Wil jij jouw ultieme seksuele fantasieën waarmaken?

Bekijk deze datingsite

Voor wie is het?

Regio Sexcontact is bedoeld voor mannen en vrouwen. Verder maakt je seksuele voorkeur ook niet uit: het is voor hetero-, homo of biseksuelen. Regio Sexcontact is voor mensen die als single, als stel of als getrouwd persoon op zoek zijn naar een erotisch contact. Maar hoewel de naam anders doet vermoeden, is het niet alleen bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een sekscontact. Je kunt er ook een leuke date, spannende flirt, serieuze relatie of een vriendschap vinden.

Een serieuze relatie vinden op deze datingsite is misschien wat lastiger, omdat de mensen exclusief seks als doel hebben. Maar je kunt natuurlijk altijd een speciale klik of connectie met iemand vinden, ook wanneer je het helemaal niet verwacht.

Hoe werkt het?

De aanmelding bij Regio Sexcontact is volledig gratis en gemakkelijk. Je vult een (fictieve) gebruikersnaam en wachtwoord in. Daarna geef je wat basisinformatie over jezelf op en geef je ook aan waar je naar op zoek bent. Vervolgens kun je een aantal foto’s uploaden. Deze foto’s mogen erotisch getint zijn – het hoeft niet. Het is zelfs niet nodig om een foto van je gezicht te uploaden zoals op veel andere datingsites vereist is.

Daarna word je op basis van persoonlijke interesses, eigenschappen, passies en voorkeuren gekoppeld met andere gebruikers. Kijk op je gemak rond welke interessante of aantrekkelijke gebruikers bij jou in de buurt actief zijn. Met een lidmaatschap kun je onbeperkt berichtjes sturen naar anderen.

regiosexcontact website

Onze beoordeling van Regio Sexcontact

Regio Sexcontact is alles wat je wel en niet verwacht van een datingapp. Als ik mij heb aangemeld, trekken eerst de actieve leden mijn aandacht; het is alsof ik een feest binnenloop waar iedereen opgewekt en klaar voor een praatje is. In de wereld van online daten, waar ghosting zo gebruikelijk is als een kop koffie in de ochtend, voelt deze levendigheid als een welkome verademing. En daar stopt het niet. De open-minded benadering echoot door in de interacties die ik heb, waar normaal gesproken afstandelijkheid eerder de regel zou zijn.

Als ik door de profielen van Regio Sexcontact blader, merk ik dat er meer gebruikers zijn dan ik had verwacht. Het voelt een beetje als mensen kijken in een drukke stad, met een eindeloze stroom van boeiende individuen die langs kwamen. Maar hier komt de echte twist, in plaats van alleen kijken, ben ik in staat om met deze mensen te communiceren. En dat maakte deze ervaring veel interessanter. Waar zouden ze voor openstaan? Wat zoeken ze precies? En hoe makkelijk is het om een sekscontact te vinden via deze site? De vragen wisselen elkaar af in mijn gedachten.

Het is ook belangrijk om te vermelden dat Regio Sexcontact niet alleen draait om oppervlakkige flirts. Het gaat ook echt om intieme contacten. Het is deze balans tussen luchtig en sexy die zelden te zien is in de wereld van datingsapps. Even belangrijk is het gebruiksgemak en design; het interface is aangenaam voor het oog en zeer gebruiksvriendelijk. Al snel heb je de knoppen onder de knie en ben je met gemak door de app aan het navigeren. Manoeuvreren waarbij je een lamme duim oploopt is hier gelukkig niet aan de orde, want er is geen mobiele app – ik zit nu op mijn laptop.

Natuurlijk, geen enkele datingsite is perfect en er is altijd ruimte voor verbetering. Minpunt van Regio Sexcontact is de abonnementsvereiste. Een abonnement dat VIP-toegang heet is nodig om berichten uit te wisselen. Voor deze recensies heb ik zo’n abonnementen genomen, maar dat is dus wel handig om te weten.

Echter, het voelt zeker niet als een deal-breaker gezien de overvloed aan voordelen. Ondanks de noodzaak van een abonnement, wegen de positieve punten zeker zwaarder. Na de voltooide test kan ik vol vertrouwen deze datingsite een solide 4,4 van de 5 toekennen.

Beoordeling vond plaats in augustus 2023 door Thomas Lammers.

Prijzen

De datingsite van Regio Sexcontact is volledig gratis te gebruiken, maar met een gratis abonnement kom je niet heel ver. Je kunt namelijk niet zelf berichten sturen. Met een gratis lidmaatschap kun je standaardberichten sturen, foto’s van andere bekijken en profielen zoeken. Regio Sexcontact biedt daarom een VIP abonnement aan, waarmee je van alle functies en features gebruik kunt maken. Daarmee kun je zelf berichten schrijven, alle foto’s en profielen bekijken van andere leden. De kosten voor een VIP abonnement bedragen:

  • €24,99 per maand voor 1 maand.
  • €19,99 per maand voor 2 maanden.
  • €14,99 per maand voor 4 maanden.

Met dit betaalde lidmaatschap kun je ongelimiteerd berichten sturen, toegang krijgen tot alle foto’s en video’s van leden en zien wie jouw profiel heeft bekeken.

App en website

Je kunt gebruik maken van de desktopversie van Regio Sexcontact door naar de website te gaan. Daarnaast kun je ook de mobiele versie gebruiken, wat eigenlijk dezelfde website is – alleen dan mobielvriendelijk. Er is geen app te downloaden in de Google Play Store of in de Apple Store. Het is zeker aan te raden om gebruik te maken van Regio Sexcontact op je smartphone, omdat je met de GPS functie kunt zien welke leden er bij jou in de buurt zijn die openstaan voor een spannende seksafspraak.

Bekijk Regio Sexcontact

Is het betrouwbaar?

Een groot voordeel van Regio Sexcontact dat veel genoemd wordt door leden is dat het erg handig is dat het puur bedoeld is voor sekscontacten. Het is daardoor veel eenvoudiger en minder ongemakkelijk om te zoeken naar mensen die hier ook naar op zoek zijn. Een veelgenoemd nadeel van vele gebruikers? Dat er toch wel wat nepprofielen te vinden zijn.

Daarnaast vinden veel leden het ook vervelend dat Regio Sexcontact geadverteerd wordt als een gratis datingsite, maar dat je alleen gebruik kunt maken van de benodigde functies met een betaald abonnement.

Veiligheid en privacy

Regio Sexcontact is specifiek bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar andere sekszoekenden in een veilige en discrete omgeving. Ook zijn er op de website tips te vinden over het plannen van een date met iemand die je gevonden hebt op de datingsite. Bij het ontmoeten van iemand op het internet moet je altijd extra veilig zijn. Laat bijvoorbeeld altijd iemand anders weten wat je van plan bent en waar je bent.

Het team van Regio Sexcontact doet hard haar best om alle nepprofielen en oplichters buiten de datingsite te houden. Dit zie je namelijk vaak voorkomen op andere erotische datingsites. Verder maakt de datingsite gebruik van een veilige SSL verbinding waardoor alle al jouw ingevulde gegevens beschermd en geheim blijven. Ook worden jouw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkocht.

Bekijk deze datingsite

Over Regio Sexcontact

Het kan erg lastig zijn om in de wereld van tegenwoordig gelijkgestemden vinden. Zeker wanneer je enkel op zoek bent naar een casual sekscontact, een eenmalig erotisch avontuurtje of een spannende affaire. Gelukkig zijn er seksdatingsites zoals Regio Sexcontact dat in 2012 werd gelanceerd en sindsdien bekend is geworden als een plek voor regionale sekscontacten. De datingsite heeft al meer dan 4.000 leden en dagelijks komen er honderden leden bij, waardoor de kans op jouw ideale (seks)match alleen maar groter wordt.

regio sexcontact

Beoordeel Regio Sexcontact

Alle beoordelingen van Regio Sexcontact

3,4
Rated 3,4 out of 5
3,4 van 5 sterren (op basis van 5 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed60%
Gemiddeld20%
Slecht20%
Verschrikkelijk0%

Lijkt op elkaar

Rated 3,0 out of 5
14 juni 2024

Lijkt bijna hetzelfde als novamora. Volgens mij is het van dezelfde partij. Niets mis mee, maar eigenlijk niet veel anders

PvdB
Gecontroleerd

Praat er graag

Rated 4,0 out of 5
6 mei 2024

Nou ja… het is gewoon een datingsite. Iedereen is er wel wat losser dan op andere sites. praten is over sex is wat makkelijker

luuk
Gecontroleerd

Nice nice nice

Rated 4,0 out of 5
25 april 2024

dit is wel beter dan die apps. Niet zo lang zoeken of matchen. Meteen een berichtje versturen is veel makkelijker

Klomp
Gecontroleerd

Makkelijke app

Rated 4,0 out of 5
23 februari 2024

Fijne app voor casual dating

Koopje
Gecontroleerd

Moeilijk

Rated 2,0 out of 5
20 december 2023

Moeilijk om echte connecties te maken

patrickvW
Gecontroleerd