Wanneer je in de kroeg of club staat, kan het best lastig zijn om iemand te vinden die hetzelfde wil als jij. Vooral als je op zoek gaat naar een erotisch avontuurtje of een sexy hook-up. Een alternatief voor de zoektocht in het cafe of de club? Regio Sexcontact; voor een seksuele match bij jou in de buurt.

Het voordeel van deze datingsite is dat je er zeker van kunt zijn dat de ander dezelfde intenties als jij heeft. Zo loop je niet meer het risico een blauwtje te lopen. Alleen dat bespaart al veel tijd en energie.

Regio Sexcontact is bedoeld voor single mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een sexy hook-up. Maar ook als je getrouwd bent, kun je hier een match vinden voor een spannende affaire. Wil jij jouw ultieme seksuele fantasieën waarmaken?

Bekijk deze datingsite

Voor wie is het?

Regio Sexcontact is bedoeld voor mannen en vrouwen. Verder maakt je seksuele voorkeur ook niet uit: het is voor hetero-, homo of biseksuelen. Regio Sexcontact is voor mensen die als single, als stel of als getrouwd persoon op zoek zijn naar een erotisch contact. Maar hoewel de naam anders doet vermoeden, is het niet alleen bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een sekscontact. Je kunt er ook een leuke date, spannende flirt, serieuze relatie of een vriendschap vinden.

Een serieuze relatie vinden op deze datingsite is misschien wat lastiger, omdat de mensen exclusief seks als doel hebben. Maar je kunt natuurlijk altijd een speciale klik of connectie met iemand vinden, ook wanneer je het helemaal niet verwacht.

Hoe werkt het?

De aanmelding bij Regio Sexcontact is volledig gratis en gemakkelijk. Je vult een (fictieve) gebruikersnaam en wachtwoord in. Daarna geef je wat basisinformatie over jezelf op en geef je ook aan waar je naar op zoek bent. Vervolgens kun je een aantal foto’s uploaden. Deze foto’s mogen erotisch getint zijn – het hoeft niet. Het is zelfs niet nodig om een foto van je gezicht te uploaden zoals op veel andere datingsites vereist is.

Daarna word je op basis van persoonlijke interesses, eigenschappen, passies en voorkeuren gekoppeld met andere gebruikers. Kijk op je gemak rond welke interessante of aantrekkelijke gebruikers bij jou in de buurt actief zijn. Met een lidmaatschap kun je onbeperkt berichtjes sturen naar anderen.

regiosexcontact website

Prijzen

De datingsite van Regio Sexcontact is volledig gratis te gebruiken, maar met een gratis abonnement kom je niet heel ver. Je kunt namelijk niet zelf berichten sturen. Met een gratis lidmaatschap kun je standaardberichten sturen, foto’s van andere bekijken en profielen zoeken. Regio Sexcontact biedt daarom een VIP abonnement aan, waarmee je van alle functies en features gebruik kunt maken. Daarmee kun je zelf berichten schrijven, alle foto’s en profielen bekijken van andere leden. De kosten voor een VIP abonnement bedragen:

  • €24,99 per maand voor 1 maand.
  • €19,99 per maand voor 2 maanden.
  • €14,99 per maand voor 4 maanden.

Met dit betaalde lidmaatschap kun je ongelimiteerd berichten sturen, toegang krijgen tot alle foto’s en video’s van leden en zien wie jouw profiel heeft bekeken.

App en website

Je kunt gebruik maken van de desktopversie van Regio Sexcontact door naar de website te gaan. Daarnaast kun je ook de mobiele versie gebruiken, wat eigenlijk dezelfde website is – alleen dan mobielvriendelijk. Er is geen app te downloaden in de Google Play Store of in de Apple Store. Het is zeker aan te raden om gebruik te maken van Regio Sexcontact op je smartphone, omdat je met de GPS functie kunt zien welke leden er bij jou in de buurt zijn die openstaan voor een spannende seksafspraak.

Bekijk Regio Sexcontact

Is het betrouwbaar?

Een groot voordeel van Regio Sexcontact dat veel genoemd wordt door leden is dat het erg handig is dat het puur bedoeld is voor sekscontacten. Het is daardoor veel eenvoudiger en minder ongemakkelijk om te zoeken naar mensen die hier ook naar op zoek zijn. Een veelgenoemd nadeel van vele gebruikers? Dat er toch wel wat nepprofielen te vinden zijn.

Daarnaast vinden veel leden het ook vervelend dat Regio Sexcontact geadverteerd wordt als een gratis datingsite, maar dat je alleen gebruik kunt maken van de benodigde functies met een betaald abonnement.

Veiligheid en privacy

Regio Sexcontact is specifiek bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar andere sekszoekenden in een veilige en discrete omgeving. Ook zijn er op de website tips te vinden over het plannen van een date met iemand die je gevonden hebt op de datingsite. Bij het ontmoeten van iemand op het internet moet je altijd extra veilig zijn. Laat bijvoorbeeld altijd iemand anders weten wat je van plan bent en waar je bent.

Het team van Regio Sexcontact doet hard haar best om alle nepprofielen en oplichters buiten de datingsite te houden. Dit zie je namelijk vaak voorkomen op andere erotische datingsites. Verder maakt de datingsite gebruik van een veilige SSL verbinding waardoor alle al jouw ingevulde gegevens beschermd en geheim blijven. Ook worden jouw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkocht.

Bekijk deze datingsite

Over Regio Sexcontact

Het kan erg lastig zijn om in de wereld van tegenwoordig gelijkgestemden vinden. Zeker wanneer je enkel op zoek bent naar een casual sekscontact, een eenmalig erotisch avontuurtje of een spannende affaire. Gelukkig zijn er seksdatingsites zoals Regio Sexcontact dat in 2012 werd gelanceerd en sindsdien bekend is geworden als een plek voor regionale sekscontacten. De datingsite heeft al meer dan 4.000 leden en dagelijks komen er honderden leden bij, waardoor de kans op jouw ideale (seks)match alleen maar groter wordt.

regio sexcontact

Veelgestelde vragen

Is Regio Sexcontact bedoeld voor iedereen?

Nee, dat is het niet. Het is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar regionale sekscontacten.

Is Regio Sexcontact gratis?

Ja, Regio Sexcontact is gratis. Er zijn echter wel beperkingen als gratis lid. Een abonnement is vereist om van alle functionaliteiten gebruik te kunnen maken.

Kun je swipen op Regio Sexcontact?

Nee, Regio Sexcontact heeft geen mogelijkheid om te swipen. Er is wel een vergelijkbare functie: de FotoZapper.

Wat is de minimumleeftijd voor Regio Sexcontact?

Voor Nederlandse gebruikers geldt een minimumleeftijd van 18 jaar en ouder.

Heeft Regio Sexcontact een app of website?

Datingsite Regio Sexcontact is beschikbaar als datingsite. Hoewel de datingsite te bezoeken is vanaf een smartphone of tablet, is er geen app beschikbaar.