Home C-date

C-date

Als je op zoek bent naar een open relatie, een avontuurtje of een spannende erotische date zijn er tegenwoordig een groot aantal datingsites waar je terecht kunt. Datingsites zijn de afgelopen jaren een stuk populairder geworden. Zo heb je nu tegenwoordig datingsites voor jongeren, voor serieuze relaties, voor specifieke religies en nog veel meer. Wil je geen lange termijn relatie of iets serieus beginnen met je date? Dan ben je bij C-date aan het juiste adres.

Voor wie is het?

C-date richt zich op mannen en vrouwen van 25 jaar of ouder die op zoek zijn naar een open relatie of een spannende erotische date. Allereerst is de site bedoeld voor singles die op zoek zijn naar een avontuur, maar ook is de site bijvoorbeeld bedoeld voor stellen die op zoek zijn naar anderen, swingers. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van C-date als je al getrouwd bent of een relatie hebt. Voor ieder spannend, erotisch avontuur ben je bij deze datingsite dus aan het juiste adres. Het maakt hierbij ook totaal niet uit of je hetero of homoseksueel bent, alles is mogelijk. Het is belangrijk om te weten dat je hier niet op zoek moet gaan naar een serieuze relatie, aangezien C-date daar totaal niet voor bedoeld is. Vrijwel alle leden hebben hier ook dezelfde instelling en zijn op zoek naar kortstondige relaties.

Er wordt bij de datingsite benadrukt dat je minimaal 18 jaar moet zijn om je aan te melden. Dit wordt dan ook streng gecontroleerd door de website, zodat er geen minderjarigen actief zijn.

Bezoek C-date

Hoe werkt C-date?

De website werkt eigenlijk op precies dezelfde manier als reguliere datingsites, al heeft C-date natuurlijk een andere insteek als het gaat om de duur van de relaties. Je kunt je gemakkelijk kosteloos registreren, waarbij je aan kunt geven of je een man of vrouw bent en in wie je geïnteresseerd bent. Als je je aanmeldt kun je ervoor kiezen of je foto’s voor iedereen zichtbaar zijn, of alleen voor leden van C-date. Nadat je een profiel hebt aangemaakt krijg je al contactsuggesties en kun je op zoek gaan naar je ideale date voor je avontuurtje.

Je kunt een foto toevoegen, waarbij je zelf kunt instellen wie je foto mag zien. Daarnaast kun je je ‘erotische type’ aanpassen. Hier kun je duidelijk aangeven naar wat voor iemand je op zoek bent. Er zijn verder nog een aantal andere manieren om je profiel verder aan te vullen. Ook kun je je zoekcriteria aanpassen zoals het geslacht, seksuele voorkeur, regio en de uiterlijke kenmerken van je mogelijke partner.

De website en het overzichtsscherm

Als je je profiel hebt ingevuld, dan kun je echt beginnen met daten. Je ontvangt van C-date een aantal matches op de homepage. Je kunt hier gemakkelijk door al je matches scrollen, favorieten kiezen of matches afwijzen. De contactsuggesties zijn gekozen op basis van jouw persoonlijke profiel en de zoekcriteria die je hebt ingevuld. Als je gratis lid bent kun je helaas verder niet veel doen. Het is dan niet mogelijk om de profielen van matches te bekijken en ook kun je geen berichten sturen. Dit wordt pas mogelijk met een abonnement.

c-date stats

C-date lidmaatschap

Zoals hierboven al staat vermeld kun je je geheel gratis en vrijblijvend aanmelden bij C-date. Echter, dan kun je nog geen gebruik maken van alle functies die de datingsite te bieden heeft. Als je onbeperkt toegang wilt hebben zul je daarom een betaald lidmaatschap moeten afsluiten. De kosten voor dit lidmaatschap zijn relatief hoog. Voor een jaar betaal je ongeveer 20 euro per maand en voor drie maanden is dit 40 euro per maand. Je bent dus redelijk wat geld kwijt om op zoek te gaan naar de vervulling van je erotische fantasie. Maar als je die eenmaal gevonden hebt, is het het misschien wel helemaal waard geweest.

Dagelijks meer dan 25.000 nieuwe leden

c-date m-v

De opzegprocedure van een betaald lidmaatschap

Een van de nadelen van deze datingsite is de moeite die het kost om je abonnement bij C-date op te zeggen. Online is er daar ook veel negatieve kritiek over gekomen, aangezien het vrij lastig blijkt om je abonnement stop te zetten. Er zijn bepaalde termen verbonden aan de opzegging en meestal kan dit alleen schriftelijk geregeld worden. Je moet tenminste 14 dagen voor het einde van het lidmaatschap je abonnement opzeggen, anders wordt het namelijk gelijk verlengd met dezelfde periode als het eerdere abonnement.

Tips voor C-date

  • Houdt het spannend en ga niet te diep in op persoonlijke onderwerpen.
  • Gebruik geen foto’s waarop je gezicht te zien is.
  • Probeer C-date eerst uit met een gratis lidmaatschap.

Bezoek C-date

Mobiele versie van C-date

Er is niet alleen een website van C-date, maar ook een mobiele versie beschikbaar. Met de app is het nog gemakkelijker om snel singles bij jou in de buurt te vinden die op zoek zijn naar een avontuur. Ook bij de app wordt er streng gecontroleerd op leeftijd en zullen alleen volwassenen boven de 18 jaar worden geaccepteerd. Via de app krijg je iedere dag nieuwe matches, kun je zoeken naar leden die op dit moment online zijn en kun je gebruik maken van een live chat. Ook wordt je privacy goed gewaarborgd en kun je anoniem gebruik maken van de app.

Betrouwbaarheid van C-date

Aangezien de datingsite speciaal gericht is voor intiem contact, is het van groot belang dat dit ook discreet kan gebeuren. De datingsite garandeert dat je op een anonieme en discrete manier met elkaar kunt communiceren. Daarnaast is het platform ook alleen toegankelijk voor leden, dus je profiel zal niet zomaar zichtbaar zijn voor iedereen. Ook worden je gegevens niet aan iedereen getoond, maar alleen aan contactsuggesties. Niet iedereen heeft inzage in je profiel, waardoor je gegevens dus veilig zijn bij C-date.

Over C-date

C-date omschrijft zichzelf als een casual datingsite, wat wil zeggen dat alles vrijblijvend is. De site is tegenwoordig een van de grootste erotische datingsites in Nederland. Daarnaast is de website de grootste internationale datingsite en is deze actief in meerdere landen over verschillende continenten. De website richt zich op volwassenen boven de 25 jaar en telt tegenwoordig ruim 36 miljoen leden.

C-date geeft zelf aan dat er dagelijks meer dan 25.000 nieuwe leden zijn en dat er meer dan 10.000 berichten per dag worden verstuurd via de site. Ook stelt C-date dat de kans op slagen met een leuke date 72% en dat je hier dus aan het juiste adres bent voor een spannend avontuur. Het is belangrijk om te weten dat anonimiteit erg belangrijk is op C-date en dat je dus anoniem kunt communiceren waarbij je gebruik maakt van bijnamen. Je kunt vervolgens op een veilige, betrouwbare en discrete manier foto’s uitwisselen met een potentiële date.