Jack’d verwijderen: handleiding voor een account opzeggen

Michael Schouten
Door Michael Schouten
6 minuten leestijd

Wie eens verder kijkt dan Grindr komt al snel uit bij een app genaamd Jack’d. Het is een app voor mannen, door mannen. En deze mannen hebben allerlei verschillende achtergronden, lichaamstypes, ervaringen en voorkeuren. Met naar eigen zeggen 5 miljoen leden in 180 landen is het in ieder geval een app van betekenis.

Ben je actief op Jack’d, maar ben je er eigenlijk wel klaar mee? Of heb je juist iemand op Jack’d gevonden waar je mee verder wil? Wat de reden ook is, op een gegeven moment is het tijd om te vertrekken en gedrag te zeggen tegen je Jack’d profiel. Maar… hoe doe je dat? We leggen je uit hoe je een Jack’d profiel verwijdert.

Download en installeer de Jack’d app

De app downloaden en installeren terwijl je juist afscheid wilt nemen van Jack’d? Ja, het is de enige manier om je Jack’d profiel op de correcte manier te verwijderen, omdat je nu eenmaal toegang moet hebben tot je account. Heb je de app van Jack’d dus al verwijderd? Download en installeer de app dan eerst weer op je telefoon of tablet. Heb je de app nog niet verwijderd? Log dan in op de app.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

App StoreGoogle Play

Jack’d profiel verwijderen

Alleen wanneer je bent ingelogd in de app, krijg je toegang tot de gedeeltes van de app waarin de instellingen worden vermeld. Log dus in op de app en tik op het menu-icoon dat linksboven wordt getoond met de drie horizontale streepjes. Als je het menu ziet, tik je op Instellingen wat je naar de instellingen-pagina brengt. Op deze pagina kun je je voorkeuren doorgeven, privacy-instellingen wijzigen en je profiel aanpassen.

Tik op Profieleditor om je profiel aan te passen. Scrol naar beneden totdat je helemaal onderin bij het ‘Account’-gedeelte bent aangekomen. Tik op de Profiel verwijderen-button. Een pop-up komt tevoorschijn: ‘Weet je zeker dat je je profiel voorgoed wilt verwijderen?’ Tik op Verwijderen, vul het veld in en tik op OK om je account te verwijderen.

 1. Log in op je Account.
 2. Tik op het menu-icoon.
 3. Tik op Instellingen.
 4. Tik op Profieleditor.
 5. Scrol naar beneden.
 6. Tik op de Profiel verwijderen-button.
 7. Tik op Verwijderen.
 8. Vul het veld in.
 9. Tik op OK.

Let op: als je de stappen hierboven volgt is er geen weg meer terug. Alle foto’s die je hebt geüpload, alle berichten die je hebt verstuurd en alle details in je profielen worden gewist. Het is vervolgens niet meer mogelijk om je profiel te herstellen.

jackd verwijderen

Tijdelijk stoppen

Heb je voor nu genoeg dates gehad? Wil je een pauze inlassen? Of heb je iemand ontmoet waarmee het klikt? Je zou kunnen overwegen om je Jack’d account te verwijderen, maar dat is niet meteen nodig. Tijdelijk stoppen, omdat je later misschien weer lid wilt worden, is ook mogelijk bij Jack’d. Dat doe je op deze manier:

 1. Log in op je Account.
 2. Tik op het menu-icoon.
 3. Tik op Instellingen.
 4. Tik op Profieleditor.
 5. Scrol naar beneden.
 6. Tik op de Profiel uitschakelen-button.
 7. Tik op Uitschakelen.
 8. Tik op OK.

jackd uitschakelen

Jack’d PRO abonnement opzeggen

Anoniem profielen van mannen bekijken, de limieten verhogen en alle advertenties in de app uitschakelen: met het Jack’d PRO abonnement krijg je toegang tot een lange lijst met exclusieve functies. Met periodes van 1, 3 of 12 maanden wordt het abonnement automatisch vernieuwd. Zelfs als je je profiel hebt verwijderd, is het mogelijk dat je daardoor nog steeds betaalt voor Jack’d – terwijl je het misschien niet eens meer gebruikt. Heb je dit Pro abonnement genomen en wil je het stopzetten?

Als je het Jack’d PRO abonnement wilt beëindigen, dan kun je de automatische verlenging uitschakelen. Dit is met deze stappen mogelijk via de app store van je apparaat:

iOS:

 1. Open de Instellingen-app.
 2. Tik op je naam.
 3. Tik op Abonnementen.
 4. Tik op Jack’d.
 5. Tik op Annuleer abonnement.1

Android:

 1. Ga naar de Google Play Store-app.
 2. Open het menu.
 3. Tik op Abonnementen.
 4. Tik op Jack’d.
 5. Tik op Abonnement opzeggen.
 6. Volg de instructies.2

Door deze stappen te volgen, schakel je de automatische verlenging van het PRO abonnement uit. Na de vervaldatum van het abonnement volgen geen betalingen meer. Je kunt echter nog wel tot de vervaldatum gebruikmaken van alle PRO functies. Het uitschakelen van de automatische verlenging is mogelijk tot 48 uur voor het einde van de abonnementsperiode.

Jack’d app verwijderen

De automatische verlenging uitgeschakeld en je profiel verwijderd? Dan heb je het bijna achter de rug. Het enige dat nog moet gebeuren, is het verwijderen van de app zelf. De app verwijder je op deze manier van je telefoon of tablet:

 1. Log uit in de Jack’d app.
 2. Houd het app-icoon ingedrukt.
 3. Tik op de X om te verwijderen of sleep naar de prullenbak.

lexa

Alternatief voor Jack’d

Is Jack’d niet precies wat je zocht? Zijn de mannen van een kaliber waar je niets mee kunt? Of zoek je iets meer dan een seksdate? Naast Jack’d zijn er verschillende apps voor mannen die mannen zoeken. Een Nederlandse app met serieuze leden is Lexa Gay. Als je op zoek bent naar een serieuze relatie, dan is dit het beste alternatief voor Jack’d.

Bekijken op Lexa Gay

Verliefd worden is meer...

... dan toeval. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij gayParship weten ze welke aspecten belangrijk zijn voor een langdurige relatie. Hun matchingsprincipe heeft één doel: het samenbrengen van mensen die bij elkaar passen en samen gelukkig zijn, en dat natuurlijk voor lange tijd. Ontdek zelf hoe 1 op de 3 leden er een partner vindt.

Deel dit artikel
Geef je reactie