Home Dating De berichten waar singles tijdens het daten een hekel aan hebben

De berichten waar singles tijdens het daten een hekel aan hebben

1 minuten leestijd
0
sterren berichten

Er is niemand die zal ontkennen dat de dating apps het leven hebben veranderd. Wie kent er immers niet een Tinder-baby? Terwijl er succesverhalen in overvloed zijn komen sommige relaties niet verder dan de eerste drie dates. Waar dit aan ligt? Datingsite Match deed er onderzoek naar, zo meldt TheIndependent.

Met de groeiende trend voor singles om meer en meer te berichten te versturen voordat ze elkaar daadwerkelijk ontmoeten, heeft de datingsite onderzocht wat singles wel en niet leuk vinden. Het blijkt dat de berichten die in de beginfase van de relatie verstuurd worden, tijdens de eerste dates, reden kunnen zijn om af te knappen.

De resultaten

Volgens het onderzoek onder 500 deelnemers kan 84 procent van de singles op iemand afknappen door de berichten die door hen verstuurd worden. Het meest irritante bericht heb je misschien zelf niet eens door als je het doet. Maar liefst 40 procent van de deelnemers aan het onderzoek laat weten dat een enkel antwoord op meerdere vragen de grootste afknapper is. Dat is niet het enige waar singles een hekel aan hebben.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

35 procent van hen geeft aan dat teveel berichten versturen ervoor kan zorgen dat ze over een breuk gaan nadenken. Met 34 procent scoort het versturen van slechte selfies ook bijzonder hoog en houden singles er niet van als ze steeds lang moeten wachten voor ze een reactie krijgen. 33 procent van de deelnemers heeft er een hekel aan als een bericht niet snel beantwoord wordt.

Waar singles op afknappen

Dit zijn de dingen waar singles een hekel aan hebben tijdens het versturen van berichten in de beginfase:

6 Grootste afknappers tijdens het daten:

 1. Slechts één antwoord op een aantal vragen, 40 procent
 2. Te veel berichten, 35 procent
 3. Slechte selfies, 34 procent
 4. Te lang wachten met reageren op berichten, 33 procent
 5. Slechte grammatica, 32 procent
 6. Gebruik van bijnamen, 28 procent

5 meest onaangename emoji’s:

 1. Het poepgezicht, 26 procent
 2. De aubergine, 17 procent
 3. De lachende duivel, 8 procent
 4. De biceps, 8 procent
 5. Het knipoog tong-uitsteken gezicht, 6 procent

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Fanatieke gamers matchen liever in games dan dating apps

Voor fanatieke gamers is Tinder niet uitdagend genoeg. Zij ontmoeten hun match liever in e…