Home Vreemdgaan 10 tekenen dat de man vreemdgaat: waar je op moet letten

10 tekenen dat de man vreemdgaat: waar je op moet letten

3 minuten leestijd
0
man checklist

Er zijn veel onderzoeken gedaan naar het onderwerp van vreemdgaan. Een groot deel van de mannen is er niet vies van. Dat blijkt ook uit de toename van vreemdgaan datingsites. De cijfers van het percentage mannen dat wel eens is vreemdgegaan lopen uiteen.

Uit één van de onderzoeken blijkt dat 75 procent van de mannen het doorheeft wanneer de partner vreemdgaat. Het percentage vrouwen dat doorheeft dat de man vreemdgaat is slechts 41 procent (Paul Andrews, Oktober 2008). Er zijn echter veel tekenen die erop kunnen duiden dat een man vreemdgaat. Om ervoor te zorgen dat je bij de 41 procent hoort die het wel doorheeft, zijn hier 10 tekenen die aangeven dat hij mogelijk vreemdgaat.

1. Hij neemt altijd zijn mobiele telefoon mee

Iedereen is gehecht aan de mobiele telefoon maar het is niet nodig om elk moment de mobiele telefoon met je mee te nemen. Als je merkt dat de man elke keer de mobiele telefoon mee neemt als hij ergens anders in huis wat gaat doen dan is het mogelijk dat je vermoedens kloppen.

#1 Populair voor Affaires

second love"Willen we niet allemaal weer de spanning ervaren? De nieuwigheid voelen en aandacht krijgen? Discretie en anonimiteit zijn gegarandeerd op Second Love."

Bekijk hoe het werkt

2. Hij is actief op Tinder volgens anderen

Tinder is een populaire app onder singles maar ook personen in een relatie zijn op de app actief. Als je vrienden of bekenden je vertellen dat hij actief is op Tinder dan kun je je afvragen wat hij daar in hemelsnaam op doet. Een nooit verwijderd profiel is de smoes die volgt maar de kans is groot dat hij op zoek is naar een date.

3. Hij is vaak weg

Het is niet nodig dat de man iedere seconde van de dag laat weten waar hij is. Als de man echter vaak weg is en niet laat weten waar hij is dan kun je hier vraagtekens bij zetten. Ook als hij onduidelijk is over waar hij is geweest is een teken.

4. Hij liegt veel

Iedereen die een dubbelleven leidt komt op het gegevens moment in het probleem dat de leugens niet op elkaar aansluiten. Het is moeilijk om steeds hetzelfde verhaal te vertellen als het niet waar is. Als je merkt dat hij vaak liegt over de kleinste dingen dan is het een duidelijk teken dat hij niet helemaal eerlijk is.

5. Hij moet steeds overwerken

Overwerken hoort nu eenmaal bij een werkzaam leven. Daar is niets mis mee als het niet te vaak gebeurt. Als de man echter opeens steeds vaker moet overwerken, dan kun je beter beginnen met een onderzoek naar wat hij echt aan het doen is. Dit is vooral het geval als de man eerder bijna nooit hoefde te overwerken.

6. Hij is niet bereikbaar als hij weg is

Kun je hem niet bereiken als hij de deur uit is? Vraag jezelf dan af waarom hij nergens op reageert. Als hij iedere keer geen bereik heeft of een probleem heeft met zijn mobiele telefoon dan mag je hier vraagtekens bij zetten.

7. Hij blijft bij vrienden slapen

Zie het als een alarm als de man meer dan eens bij vrienden blijft slapen na een avondje pokeren of gamen. Dit is helemaal het geval als de man dan ook nog niet bereikbaar is. Mogelijk zijn de vrienden zelfs bereid om voor hem te getuigen.

8. Hij heeft nieuwe vrouwelijke Facebook vriendinnen

Valt het je op dat de man steeds nieuwe vrouwelijke Facebook vrienden erbij krijgt? Het is mogelijk dat de man actief is op datingsites zoals op de Second Love datingsite en op deze manier in contact komt met vrouwelijke singles.

9. Hij probeert nieuwe dingen op seks gebied

Als de man opeens nieuwe dingen in bed probeert, terwijl hij dit nog nooit eerder gedaan heeft, dan kun je je afvragen waar dit vandaan komt. Dit is één van de oudste tekenen van vreemdgaan. Als de man meer seks dan normaal wil en uit het niets nieuwe standjes uitvoert, dan is dit een duidelijk teken.

10. Hij bekritiseert je

Vreemdgaan kan ertoe leiden dat hij zich uit door je te bekritiseren. Hij heeft bijvoorbeeld opmerkingen over hoe je haar zit, welke kleren je draagt, dat het thuis niet schoon is en je trekjes. Als hij dit doet dan is het mogelijk dat er een andere vrouw in het spel is.

Flirten niet alleen voor...

... singles? De meningen zijn verdeeld. Of je het nu goedkeurt of niet: een tweede liefde, avontuur en passie zijn met één tik op de virtuele knop binnen handbereik. Dankzij het oer-Hollandse Second Love kan dat bovendien in je eigen taal en niet op een schimmige datingsite uit het buitenland. Nieuwsgierig hoe het eraan toegaat op zo’n vreemdgaan datingsite?

Bekijk hoe het werkt
Laad meer artikelen
Laad meer in Vreemdgaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Wat is een minnaar? 5 signalen dat jij de andere man bent

Heb je een vrouw ontmoet, maar heb je het gevoel dat er iets niet klopt? Dat het wat ander…