Zin in seks maar niemand om hét mee te doen? Dit zijn je 6 opties

Jay
Door Jay
7 minuten leestijd

Je bent botergeil en je hebt zo’n zin om van bil te gaan. Hebben we allemaal wel eens, alleen wordt het wat frustrerend als je niemand hebt om het mee te doen. En dat terwijl je hart razendsnel klopt, je geslachtsdeel zo’n beetje op ontploffen staat, en je hoofd inmiddels rood is aangelopen: had je nu maar je ex of iemand anders voorhanden denk je al balende.

Tja, we hebben allemaal wel eens zin in seks, maar we hebben niet altijd iemand in de buurt om het mee te doen. En aangezien jij dit blogartikel aan het lezen bent, hebben we zo’n vermoeden dat ook jij vrijgezel bent en zo even niemand binnen handbereik hebt. Gelukkig zijn er toch een paar alternatieven zodat je, laten we zeggen, alsnog aan je trekken komt.

De opties die je hebt

Deze mogelijkheden lopen nogal uiteen, maar ze bieden in ieder geval een oplossing op korte dan wel middellange termijn om je behoeften te bevredigen. Om je kansen te spreiden, raden we je aan om een aantal van de eerder genoemde opties met elkaar te combineren.

Dating vol passie?

novamora"Laat je VERLEIDEN tot een pittige date: Novamora is dé datingsite voor singles en stellen die op zoek zijn naar spanning en avontuur."

1. Seks datingsites

Vroeger moesten we de hort op om van bil te kunnen gaan, maar tegenwoordig kun je al vanuit je luie stoel contact leggen met mensen om seksueel getinte afspraken mee te maken. Want, ja, er zijn een hoop datingsites die gericht zijn op het ontmoeten van leuke mensen, maar er zijn ook flink wat sites die een heel specifiek streven hebben. Zo zijn er datingsites voor homoseksuelen, voor christenen, voor moslims, voor transseksuelen, voor hoogopgeleiden: je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een datingsite voor bedacht.

Voor de mensen die op zoek zijn naar spanning zijn er de seks datingsites waarop je een profiel aanmaakt en contact legt met andere mensen. En mocht er een klik zijn met iemand dan weet je in ieder geval dat hij of zij dezelfde bedoelingen heeft als jij. Wel zo duidelijk. Dit zijn er een aantal:

Deze datingapps geven aan geen fictieve profielen te gebruiken.

2. Dating apps

We benoemden het eigenlijk hierboven al, want de ‘reguliere’ dating apps kunnen ook altijd worden ingeschakeld. Wat je we je wel aanraden is om iets genuanceerder te zijn in je aanpak. Veel mensen zullen op zoek zijn naar een serieuze partner en moeten niets hebben van een one-night stand. Toch zijn er ook veel gebruikers die precies dezelfde bedoelingen hebben als jij, maar daar misschien niet zo open over zijn als op bijvoorbeeld een website die puur gericht is op seksuele afspraken.

Bereid je er echter wel op voor dat je ook echt interesse moet tonen in de andere leden en dat er misschien ook een aantal dates voor nodig zijn, maar als je eenmaal beet hebt dan slaat de seksuele vonk hopelijk vanzelf over. Nog geen ervaring met deze apps? Dit is de top drie:

3. Op de versiertoer

Gewoon lekker ouderwets de kroeg in, het is soms de snelste weg naar een leuk avontuurtje. We benadrukken op onze site natuurlijk altijd de voordelen van online daten, maar dat neemt niet weg dat je ook gewoon mensen op de traditionele manier kunt leren kennen. Met een beetje geluk sleur je iemand nog dezelfde avond mee naar huis en het is misschien wel het leukste spelletje van allemaal: iemand versieren en het bed in krijgen.

Houd er echter wel rekening mee dat je wel iets meer je best moet doen als op een seks datingsite. Maar als het dan uiteindelijk lukt, dan is de voldoening wel meteen een stuk groter.

novamora
Casual chat tip: Novamora
  • Chatten en flirten bij Novamora (18+)
  • Discreet en anoniem chatten
Bekijken op Novamora

4. Toch maar even naar je ex bellen

Je ex was een tijger(in) in bed, alleen is jullie relatie om welke reden dan ook stukgelopen. Voor beiden is het wellicht beter zo, maar wat je wel mist is de seks. Heb je toch nog op een fatsoenlijke manier contact met je ex en heeft hij of zij nog geen nieuwe partner? Dan zou je er zelfs even over na kunnen denken om eens een erotisch voorstel te doen.

Of dat niet wat ongemakkelijk is? Misschien. Maar nee heb je en ja kun je krijgen. En als er iemand is die veel van je kan hebben dan is het wel je ex. Dus neem het eens in overweging.

5. Naar de hoeren

Sorry dat we zo plat zijn, maar we kunnen nou eenmaal niet om deze mogelijkheid heen. En toegegeven, deze optie is misschien net iets gebruikelijker voor onze mannelijke lezers dan voor onze vrouwelijke volgers, maar toch, het is een optie. Voor de goede orde, we zeggen niet dat je naar de hoeren moet gaan of een escort moet inschakelen, maar we geven je simpelweg een aantal opties.

Kost wel wat geld en het kan ook wat oncomfortabel zijn als je het nog nooit eerder hebt gedaan, maar hey, jij wilde opties en we geven je daarom wat mogelijkheden. De dames (en heren) van lichte zeden bestaan immers niet voor niets.

6. Last resort: masturbatie

Het is een stuk goedkoper dan de laatstgenoemde optie, maar het is wel meteen de minst spannende optie van allemaal. Daarom hebben we deze mogelijkheid maar tot het laatst bewaard, want voor ons is het wel echt de allerlaatste optie als je echt geen andere alternatieven hebt: masturberen.

Scheelt je wel een hoop tijd en geld en het zorgt er in ieder geval voor dat je wat afkoelt en weer over kunt op de orde van de dag. En het mooie is dat je je daarna kunt aanmelden op een serieuze dating app om een definitieve oplossing te vinden voor jouw drang naar seks.

Je bent niet de enige...

... die zich afvraagt wat de meest sexy datingsite is. Avontuur, passie en een beetje pittig: wist je dat je ergens discreet en anoniem kunt daten? Er is één datingsite waar dat allemaal kan: Novamora is het geheime online plekje voor de avontuurlijke dater. Nieuwsgierig waarom deze Nederlandse datingsite zo snel in ledenaantal is gegroeid?

Deel dit artikel
Geef je reactie