Home Seks Ze wil (nog) geen seks? Dit zijn 5 redenen waarom ze dat niet wil

Ze wil (nog) geen seks? Dit zijn 5 redenen waarom ze dat niet wil

4 minuten leestijd
0
stop seks

Je hebt onlangs een leuke meid ontmoet en alles klikt: jullie hebben een leuke band en er is ook sprake van een stevige fysieke aantrekkingskracht. Als het puntje bij paaltje komt, word je echter op onaangename wijze verrast: ze kapt je af. Het probleem? Dat het je tot nu toe al meerdere keren is overkomen. Ze wil namelijk niet met je naar bed.

Dat is ze uiteraard ook niet verplicht, maar toch vind je het (begrijpelijkerwijs) wel erg jammer. Je had inmiddels al wel verwacht dat er inmiddels meer tussen jullie speelde dan alleen een zoen hier en een knuffel daar. Het geeft je zelfs een wat ongemakkelijk gevoel, want je twijfelt bij jezelf of het aan jou ligt. Vind ze je dan toch niet aantrekkelijk? Doe je iets verkeerd?

5 redenen waarom ze geen seks wil

Laten we je maar meteen op je gemak stellen door te zeggen dat het lang niet altijd aan jou hoeft te liggen: er kunnen immers tal van redenen zijn dat ze zich zo gedraagt. We nemen 5 redenen met je door waarom ze (nog) geen seks wil.

Dating vol passie?

novamora"Laat je VERLEIDEN tot een pittige date: Novamora is dé datingsite voor singles en stellen die op zoek zijn naar spanning en avontuur."

Bekijk hoe het werkt

1. Ze is onzeker over haar lichaam

Je weet vast wel dat vrouwen nogal geobsedeerd zijn door hoe ze er naakt uitzien. En met alle perfecte plaatjes op sociale media wordt het zelfvertrouwen er nou niet bepaald beter op, zo is ons vermoeden. De billen, de borsten, de buik, de heupen; alles staat tegenwoordig onder een vergrootglas en het is nogal wat om die bloot te stellen aan iemand als je je zelf niet eens lekker voelt bij je lichaam.

Mochten jullie uiteindelijk toch met elkaar naar bed gaan, maar wil ze wel dat het licht wordt gedempt en bedekt ze zich snel na de vrijpartij? Dan kun je dus met terugwerkende kracht nadenken over deze reden.

Wat te doen

Indien ze het ter sprake brengt, stel haar dan gerust. Geef aan dat niemand perfect is en dat je haar schitterend vindt zoals ze is. Zeg dat je met haar naar bed wilt, juist om diegene die ze is.

2. Ze wil vrienden met je blijven

Misschien begon ze met je daten omdat ze iets ongedwongen met je wilde, maar als ze merkt dat jij toch echt gevoelens voor d’r hebt gekregen kan ze een vrijpartij gelijkstellen aan een vaste relatie. Ze wil daarom weer afstand van je nemen en door niet met je naar bed te gaan, creëert ze daardoor ook geen verwachtingspatroon meer. In dit geval wil ze dus niet met je naar bed, omdat ze simpelweg vrienden met je wil blijven.

Misschien was er op een gegeven moment wel sprake van fysieke aantrekkingskracht, maar op dit moment blijven jullie alleen vrienden. Met hier en daar een knuffel, een zoen, en wellicht iets meer, maar zeker geen vrijpartij.

Wat te doen

Accepteer het zoals het is. Jullie blijven vrienden van elkaar, niets meer, niets minder. Uiteraard kun je het voorstel doen om friends met benefits te worden, maar dat kan soms best een rare situatie opleveren. Maar goed, je kunt het altijd ter sprake brengen.

afwijzing accepteren

3. Ze heeft meer emotionele connectie nodig

Vrouwen hebben hele andere gedachten dan mannen over het delen van de lakens met iemand anders. Een kerel grijpt bijna elke reden aan om met een vrouw naar bed te gaan, maar vrouwen zijn vaak op zoek naar een emotionele connectie. Jij kunt tijdens de eerste date al van mening zijn dat jullie die emotionele connectie al hebben, maar zij heeft misschien iets meer tijd nodig om zover te zijn. Misschien moeten jullie iets meer tijd met elkaar doorbrengen voordat ook die emotionele vonk (van haar kant dan) overvliegt.

Wat te doen

Respecteer haar standpunt en geef haar de ruimte. Misschien vindt ze de emotionele connectie wel tijdens het voorspel, dus probeer ook om haar ook daadwerkelijk te beminnen en op een liefdevolle wijze het hof te maken tijdens het vrijen. Stomweg bovenop d’r gaan liggen en gaan lopen raggen, zal uiteraard geen emoties bij d’r losmaken.

4. Ze speelt hard-to-get

Ja, het is wat kinderachtig, maar er zijn zelfs nog volwassen vrouwen die hard-to-get spelen. Dat is wat ons betreft een beetje tienergedrag, want als je volwassen genoeg bent, kom je er gewoon eerlijk voor uit wat je van elkaar wilt. Wel kan het zo zijn dat ze je in de beginfase wil testen.

Als ze na de eerste kop koffie al meteen met je van bil gaat, dan kan het bij je overkomen dat ze zich weer heel makkelijk het bed in laat praten en dat ze daardoor iets te losbandig is. Door eerst een paar dates met je te hebben, kan ze je beter leren kennen en zo ook niet een verkeerd beeld bij je opwekken. Het verlangen is er wel, maar ze beheerst zich nou eenmaal.

Wat te doen

Wees geduldig. Als je er al meteen na 15 minuten kennismaking bovenop mocht, dan is de kans groot dat je d’r met hetzelfde gemak weer afdankt. Doordat deze vrouw zich niet zo 1-2-3 het bed in laat praten, dwingt ze ook meer respect af. Dit zou wel eens een blijvertje kunnen zijn.

5. Ze verbergt iets

Het kan zijn dat er meer aan de hand is. Ze heeft haar eigen persoonlijke redenen waarom ze nog niet met je naar bed wil en het probleem is dat ze er nog niet klaar voor is om die redenen met je te delen. Vergeet niet: seks is een nogal intieme ervaring, dus een beetje pas op de plaats is op zich ook niet zo gek. Misschien verwerkt ze nog een pijnlijke relatie met een ex, je weet het niet. In dit geval kun je niets anders opbrengen dan geduld en begrip.

Wat te doen

Wachten, helaas kun je niet veel anders doen. Ze heeft tijd nodig en zal haar redenen vertellen als ze daar zelf klaar voor is. Pas dan zal ze met je naar bed gaan. Als jij het dan nog wilt, tenminste.

Je bent niet de enige...

... die zich afvraagt wat de meest sexy datingsite is. Avontuur, passie en een beetje pittig: wist je dat je ergens discreet en anoniem kunt daten? Er is één datingsite waar dat allemaal kan: Novamora is het geheime online plekje voor de avontuurlijke dater. Nieuwsgierig waarom deze Nederlandse datingsite zo snel in ledenaantal is gegroeid? Nu tijdelijk in juli en augustus één maand VIP-toegang gratis.

Bekijk hoe het werkt
Laad meer artikelen
Laad meer in Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Seksgeheimen? 8 grootste geheimen die mannen en vrouwen niet delen

Iedereen heeft een geheim. Of het nu een groot of klein geheim is, nietsbetekenend of leve…