Vrouwen ontmoeten: de 15 plekken waar je ze kunt tegenkomen

Redactie
Door Redactie
10 minuten leestijd

Vrouwen ontmoeten; soms lijkt het erop dat alle vrouwen zich verstopt hebben. Hoe goed je ook je best doet, je komt geen enkele leuke meid tegen. Er zijn maar weinig mannen die in een schoonheidssalon werken of modellen fotograferen en hierdoor de gehele dag omringd zijn met bloedmooie vrouwen. Integendeel zelfs, veel mannen werken alleen met andere mannen. Als je dan vrij bent na je werk ga je op de bank liggen en ben je weer een dag verder zonder een leuke vrouw ontmoet te hebben. Waar begin je met zoeken als je een leuke vrouw wilt tegenkomen?

Waar je ze kunt vinden

Waar je de vrouwen kunt ontmoeten is op alle plekken waar de paden van mannen en vrouwen kruizen. Zoals je je kunt voorstellen zijn dit duizenden plekken; van de kassa in de supermarkt tot de massage in de sauna. Om je wat op weg te helpen zijn dit een aantal plekken waar je eenvoudig vrouwen kunt ontmoeten.

1. Dating apps

Hoor ik daar Tinder? De nummer één dating app van Nederland is bij elke single man bekend. De één slaat de ene na de andere vrouw aan de haak terwijl de ander blij is met een handjevol matches per maand. Als je je uiterlijk niet mee hebt dan kun je teleurgesteld Tinder weer verwijderen. Het is een vleeskeuring, geen diepgang en geen pluspunten voor je lieve karakter. Hoe je ook wendt of keert, vrouwen kom je veel tegen op Tinder. Of je er succes kunt hebben bij de vrouwen ligt aan jezelf en hoe je eruit ziet.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

2. Uitgaan

Traditioneel zijn de bar, het café en de club de klassieke plekken om vrouwen te ontmoeten en te versieren. Alle types vrouwen kom je tegen tijdens het uitgaan. Zelfs de schuwe en verlegen vrouw waar je naar op zoek bent kan tegen haar zin een avondje uitgaan met vriendinnen. Het gedeelte met de bar, waar de muziek minder hard te horen is, of in het rookgedeelte zijn de perfecte plekken om een gesprek aan te knopen met een vrouw.

3. Sporten

De sportschool, CrossFit box of in de voetbalkantine; waar vrouwen zijn is er altijd de kans om deze te ontmoeten. Vaak kom je voor, tijdens en na het sporten dezelfde vrouwen tegen die dezelfde sport als jij doen. Dit biedt je niet alleen de sneller de mogelijkheid om een poging te wagen maar je hebt ook genoeg onderwerpen om over te praten; de gedeelde interesse.

4. Werk

De werkvloer is een broeinest voor relaties. Veel singles zijn wel een keer een relatie begonnen met een collega of verliefd geworden. De werkvloer is een plek waar mannen en vrouwen samenwerken waardoor de vonk snel kan overslaan. Als je stratenmaker bent of vuilnisman dan is het contact met vrouwen waarschijnlijk minder maar als je op het kantoor werkt; houdt je oren en ogen open als een nieuwe vrouwelijke collega de werkvloer betreedt.

5. Festivals

Ga bij de ingang van een willekeurig festival staan en je verbaasd je erover hoeveel mooie vrouwen Nederland telt. Voor de vrouw is het festival hét moment om er op haar best uit te zien. Het pluspunt van een festival is dat je er ontelbare aantallen vrouwen tegenkomt zodat het een “numbers game” wordt. Spreek een vrouw aan en als je geen succes hebt dan ga je snel door naar de andere vrouw.

6. Speeddating event

Als de tijd van uitgaan en festivals achter je ligt hoef je het nog niet op te geven. Zelfs als je naast je tijd weinig tijd over hebt om sociaal actief te zijn dan kun je nog vrouwen ontmoeten. De speeddate biedt je de mogelijkheid om binnen korte tijd veel vrouwen te ontmoeten. De vrouwen zitten aan aparte tafeltjes en de mannen schuiven van tafel naar tafel. Je krijgt een paar minuten om een eerste indruk op te vangen.

25 zinnen die het verschil maken

Heb je trouwens deze kant-en-klare berichtjes voor op WhatsApp of Tinder al gezien? Het zijn de beste zinnen om iemand stapelgek op je te maken.

7. Hobby’s

Vrouwen hebben ook hobby’s, alleen vaak wat andere hobby’s dan mannen. Juist de hobby’s die vrouwen hebben zijn interessant om te weten. Neem bijvoorbeeld deel aan een kook-, fotografie of schilderles om vrouwen te ontmoeten. Dit zijn de plekken waar vrouwen eerder open staan voor contact omdat je redelijk onschuldig de vrouw kunt aanspreken. Heb je een huisdier? Neem deze dan mee naar een les om trucjes te leren of goed op te voeden.

8. Openbaar vervoer

Terwijl iedereen voor zich uit, naar buiten of op de smartphone naar buiten kijkt in de trein ben jij degene die actief op zoek is naar vrouwen. In plaats van de tijd te doden door wat saais te doen kun je ook een gesprek met een vrouw beginnen. Het is misschien wat awkward als het je eerste keer is maar zodra je het onder de knie hebt is het een succesvolle strategie.

9. In de wachtkamer

Wachten is vervelend en de tijdschriften voor het vermaak zijn vaak al weken oud. Of je nu bij de tandarts in de wachtkamer zit of bij een sollicitatie; niemand houdt van wachten. Waarom dan geen gesprek beginnen als je een leuke vrouw tegenover je hebt zitten?

10. In de supermarkt

Er zijn genoeg vrouwen die zeggen “Ik kom hem maar niet in de supermarkt tegen”, totdat ze jou ontmoeten. Iemand in de supermarkt leren kennen is een cliché maar dit kun je in je voordeel gebruiken. Je komt er veel vrouwen tegen die niet single zijn maar niet geschoten is altijd mis. Er hoeft er maar één te zijn die al jaren wacht op de prins met het witte winkelkarretje.

11. Op straat

Maak een wandeling door het centrum van je stad en je komt tientallen vrouwen tegen. Nu lijkt het alsof veel van deze vrouwen er niet voor open staan om aangesproken te worden maar dat lijkt maar zo. Veel vrouwen vinden het niet zo erg, als het maar beleefd, eerlijk en gemeend is. Zelfs als ze als bezet is vleit het haar als ze aangesproken wordt. Als je het niet probeert om op straat een vrouw aan te spreken dan weet je nooit hoe het is.

12. De bibliotheek

Je hoeft geen boekenwurm te zijn om toegang te krijgen tot de bibliotheek. Iedereen is welkom in de bieb. Net als in het openbaar kom je veel vrouwen tegen in de bibliotheek. Geen enkele vrouw verwacht het om versierd te worden in de bibliotheek en dat maakt het een goede plek om een eerste stap te zetten.

13. Op school

Als je nog een studie volgt dan heb je mogelijkheden genoeg om andere vrouwen te leren kennen. Kies simpelweg de leukste vrouwen uit om mee samen te werken aan een project. Als student kom je veel vrouwelijke studenten tegen die net als jij op zoek zijn naar iemand voor een date of relatie.

14. Feestjes

De verjaardag van een vriend of vriendin is de perfecte plek om nieuwe vrouwen te ontmoeten. Het voordeel is dat je al een ingang hebt, een gedeelde vriend. Laat je voorstellen door je vriend of vriendin of neem zelf het heft in handen. Uiteraard zijn ook andere feestjes geschikt om vrouwen te ontmoeten, neem bijvoorbeeld carnaval.

15. Datingsites

De laatste mogelijkheid om een aantrekkelijke vrouw tegen te komen zijn de traditionele datingsites. Elitedating, Parship en Lexa; om er maar drie te noemen. In tegenstelling tot de dating apps draait het bij deze datingsites minder om het uiterlijk en meer om het innerlijk. De gesprekken hebben meer inhoud en als je uiterlijk niet je sterkste punt is dan maak je er mee kans dan bij de date apps.

Zoals je leest kun je overal vrouwen ontmoeten; in het echte leven maar ook op het internet. Nu je weet wat de beste plekken zijn om vrouwen tegen te komen is het aan jou om te bepalen welke plek het beste voor jou werkt.

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe 1 op de 3 leden er een partner vindt.

Deel dit artikel
1 reactie