Home Dating apps Tinder laat iedereen gratis over de gehele wereld swipen met Paspoort

Tinder laat iedereen gratis over de gehele wereld swipen met Paspoort

1 minuten leestijd
0
tinder paspoort

Als de grootste dating app ter wereld heeft Tinder een unieke positie om mensen bij elkaar te brengen. En hoewel dat dankzij de Corona-maatregelen fysiek even niet meer kan, zet Tinder een betaalde feature in om mensen met elkaar te verbinden. Deze week stelt de dating app Paspoort beschikbaar voor alle gebruikers, een betaalde feature waarmee je wereldwijd kunt swipen.

Terwijl we allemaal zoveel mogelijk thuis moeten blijven, blijven er weinig mogelijkheden over om contact te hebben met andere mensen. Maar het betekent volgens de app niet dat we ‘alleen moeten zijn met onze gedachten’. ‘Iemand hebben om mee te praten kan een wereld van verschil maken,’ zegt Tinder.

“We hopen dat je de paspoortfunctie gebruikt om jezelf virtueel uit quarantaine plaatsen naar waar dan ook ter wereld. Je kunt contact leggen met anderen die in hun eigen woonplaats verblijven, universiteitsstad of zusterstad, en mensen over de hele wereld vinden die dezelfde dingen meemaken. Het kan je in ieder geval leren hoe je ‘hey’ zegt in een andere taal.”

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Gratis t/m 30 april

Met de functie kunnen betalende abonnees in contact komen met mensen buiten hun datingradius. Met Paspoort kun je zoeken op de naam van een stad of een speld op de kaart prikken en beginnen met het liken, matchen en chatten op de bestemming van je keuze.

Wil je contact leggen met Braziliaanse vrouwen in Rio de Janeiro? Ben je op zoek naar een Thaise vrouw? Of ben je benieuwd hoe het leven van de Italiaanse singles er nu uitziet? Het kan met de Paspoort-feature, die tot en met 30 april door iedereen gratis te gebruiken is.

De promotie van Tinder Paspoort is een reactie op de wereldwijde zelfisolatie van singles. In landen wereldwijd worden zij verteld om thuis te blijven; soms zelfs verplicht. Maar omdat singles dan helemaal alleen achterblijven in hun huis of appartement, helpt Tinder hen een handje om toch met anderen in contact te blijven gedurende de quarantaine-periode. En wanneer de COVID-19-pandemie eindigt, dan zou je elkaar misschien kunnen ontmoeten.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Fanatieke gamers matchen liever in games dan dating apps

Voor fanatieke gamers is Tinder niet uitdagend genoeg. Zij ontmoeten hun match liever in e…