Tinder lanceert een conciërgeservice om je liefdesleven te upgraden

Michael Slender
Door Michael Slender
3 minuten leestijd

Lukt het maar niet om een intrigerend Tinder-profiel te maken? Krijg je niet genoeg matches of wil je gewoon meer Tinder matches? Trek je portemonnee en een team van experts komt je helpen om het perfecte profiel te creëren. Tenminste, dat is wat vermeld wordt in de in-app Concierge advertentie die sommige leden te zien krijgen.

Tinder Concierge

De dating app is bezig met de voorbereiding van een nieuwe feature die “Tinder Concierge” wordt genoemd. Sinds dinsdag wordt aan een klein aantal gebruikers een advertentie in de dating app getoond waarin de nieuwe dienst wordt aangeprezen. Daarop is een limousine te zien die geparkeerd staat voor het beroemde Paramount building in New York. Hoewel de details schaars zijn op dit moment, lijkt het erop dat Tinder de mogelijkheid gaat aanbieden om met een datingcoach te chatten.

“Onze conciërge-service kan jouw kant op komen. Voor $20 krijg je toegang tot ons team van experts die je helpen het perfecte profiel te maken.”

$20 of $50?

Afrekenen gebeurt pas nadat je een afspraak hebt ingepland met de datingcoach. Maar dat inplannen is nu nog niet mogelijk. Degenen die de advertentie te zien krijgen kunnen het aanbod afwijzen op zichzelf aanmelden voor de wachtlijst. De advertentie wordt besproken in de sub-Reddit die toegewijd is aan het bespreken van de app. Uit de reacties blijkt dat Tinder aan het testen is met de prijzen, want sommige gebruikers krijgen hetzelfde aanbod voor een bedrag van $50.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

Een Tinder-woordvoerder weigerde tegen Forbes commentaar te geven op Tinder Concierge, behalve een schriftelijke verklaring met nog minder details dan de advertentie: “We denken altijd aan manieren om onze leden te helpen het meeste uit hun Tinder-ervaring te halen – en testen voortdurend nieuwe manieren om begeleiding te bieden, met als doel hen daarbij te helpen.”

Toevoeging aan de betaalopties

Tinder heeft op dit moment al verschillende betaalde opties, waaronder twee abonnementen genaamd Tinder Plus en Tinder Gold. Met Tinder Plus krijg je onder andere een advertentievrije ervaring, onbeperkte swipes en toegang tot Tinder Paspoort. Met Tinder Gold krijg je iedere dag Top Picks voorstellen en kun je onder andere zien wie jou leuk vindt. Of Tinder Concierge daaraan wordt toegevoegd zullen we snel merken.

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe 1 op de 3 leden er een partner vindt.

Deel dit artikel
Geef je reactie