Home Datingsites Relatieplanet Profielscore: hoe kun je het verhogen?

Relatieplanet Profielscore: hoe kun je het verhogen?

2 minuten leestijd
0
profielscore

Online dating is een “numbers game” door de grote aantal singles die strijden om de aandacht van die ene leuke single. Het feit is dat deze leuke single het voor het kiezen heeft. Zo werkt het altijd als de vraag groter is dan het aanbod. Om ervoor te zorgen dat die leuke man of vrouw jou niet misloopt doe je er alles aan om op te vallen. Je bent uren bezig geweest om de perfecte profieltekst te schrijven, hebt duizenden foto’s geschoten om een volmaakte profielfoto te maken en je hebt alle mogelijke openingszinnen bestudeerd. Terwijl je goed voorbereid op zoek gaat naar liefde op Relatieplanet vergeet je misschien dat er zoiets is als een profielscore. Zoals de naam al aangeeft is het een puntentelling die de kwaliteit van je profiel weergeeft. Hoe kun je de profielscore nu verhogen zodat je meer opvalt dan de leden die er niet op letten?

profielscores

Relatieplanet profielscore

Alle kleine dingen maken het verschil, zo ook de profielscore van Relatieplanet. Deze score is wat andere singles zien als ze je profiel bezoeken. Het zegt misschien niet veel maar een voortreffelijke profielscore van 100 is toch echt net wat beter dan een half gevulde cirkel met slechts een score van 40. De score die Relatieplanet toekent aan je profiel heeft niets te maken met hoe je als persoon bent of hoe je eruit ziet. Het is volledig gebaseerd op wat je wel en niet ingevuld hebt. De hoeveelheid tekst op je profiel en de ingevulde velden worden gebruikt om je profielscore te bepalen. Dit zijn de aspecten van je profiel die de profielscore bepalen:

Klaar met de vleeskeuringsapps?

relatieplanet"NIET swipen, MEER diepgang: Relatieplanet is precies dat. Voor mensen met inhoud die een vaste relatie zoeken."

Bekijk de leukste singles
  • ✅ Dating
  • ✅ Relatie
  • ✅ Liefde

Let op: als je in een sectie de optie ‘vertel ik later’ selecteert dan telt de gehele sectie niet mee in de uiteindelijke profielscore.

OnderdelenPercentage
Goedkeuring inschrijving10%
Bevestigen e-mailadres5%
Goedgekeurde profielfoto20%
Plaatsen van extra foto’s10%
Introductie van minimaal 450 karakters20%
Volledig ingevulde sectie persoonlijke details5%
Volledig ingevulde sectie gezondheid5%
Volledig ingevulde sectie uiterlijk5%
Volledig ingevulde sectie activiteiten5%
Volledig ingevulde sectie favorieten10%
Volledig ingevulde sectie aanvullend5%
Totaal100%

Hogere score, meer contacten

Het doel is om de profielscore zo hoog mogelijk te krijgen. Een profiel dat volledig ingevuld is biedt andere leden veel meer informatie. Dit is essentieel op een traditionele datingsite zoals Relatieplanet. De leden zijn serieus op zoek naar iemand voor een relatie en daar horen bepaalde verwachtingen bij. Zo wordt van je verwacht dat de leden aandacht aan het profiel besteden en de profielscore is een handige manier om dit met één oogopslag in je op te nemen. Met een volledig ingevuld profiel haal je de maximale score wat in theorie moet leiden tot meer geïnteresseerde singles die contact met je opnemen. Bovendien kun je met een profielscore van 50 meedoen aan Relatieplanet Flirten. Dit is een functie waarbij leden aan elkaar voorgesteld worden.

Bekijk op Relatieplanet

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep voor Relatieplanet kiest. Ontdek zelf waarom deze datingsite al 10 jaar op rij is verkozen tot de 'beste datingwebsite van Nederland'.

Bezoek Relatieplanet
Laad meer artikelen
Laad meer in Datingsites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Ourtime opzeggen: hoe kun je je Ourtime profiel verwijderen?

Of je nu succes hebt gehad tijdens je bezoeken aan Ourtime of juist helemaal niet: aan all…