Home Datingsites Relatieplanet 3 dagen gratis? Gebruik deze kortingscode

Relatieplanet 3 dagen gratis? Gebruik deze kortingscode

2 minuten leestijd
0
Relatieplanet 15 jaar

Relatieplanet gratis proberen terwijl je er normaal gesproken voor moet betalen; wie wil dat nu niet? Als je gratis wilt daten dan kan dat nu. Door slechts een aantal stappen te doorlopen kun je zonder kosten drie dagen onbeperkt gebruik maken van de Relatieplanet website. Perfect als je één van de oudste datingsites van Nederland eens wilt proberen. Het enige dat je hoeft te doen om van dit tijdelijke aanbod gebruik te maken is de link op deze website volgen en de kortingscode te gebruiken. Dit is hoe je de 3 dagen gratis krijgt:

  1. Druk op onderstaande button
  2. Ga naar “Nu GRATIS proberen” op de Relatieplanet website
  3. Vul je gegevens in en maak je account aan
  4. In het abonnementscherm vul je deze kortingscode in: 3DGN

Update: de 3 dagen gratis actie is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de actiepagina voor de laatste aanbiedingen.

Ga naar Relatieplanet

Klaar met de vleeskeuringsapps?

relatieplanet"NIET swipen, MEER diepgang: Relatieplanet is precies dat. Voor mensen met inhoud die een vaste relatie zoeken."

Bekijk de leukste singles
  • ✅ Dating
  • ✅ Relatie
  • ✅ Liefde

Wat kun je met de drie dagen gratis?

Als je profiteert van de drie dagen gratis aanbieding dan kun je gebruik maken van alle functionaliteiten van Relatieplanet. Zo kun je alle foto’s bekijken, berichten versturen en zien welke leden je profiel bekeken hebben. Je kunt ook zien wie een gratis of betaald lid is. Dit is handig omdat gratis leden geen berichten kunnen versturen, alleen betalende leden. Een reactie terug hoef je dus niet te verwachten van een gratis lid. Dit alles kun je gratis proberen voor een periode van 3 dagen.

Waarom maar drie dagen?

Het is de keuze van Relatieplanet om dit te beperken tot slechts drie dagen. Het is misschien net genoeg tijd om een single te ontmoeten maar vaker heb je meer tijd nodig. Het gratis lidmaatschap van drie dagen geeft je de mogelijkheid om de datingsite eens goed te testen. Als het bevalt, bijvoorbeeld als je de perfecte single tegengekomen bent, dan kun je het lidmaatschap verlengen. Dat is in ieder geval het doel van Relatieplanet met deze gratis actie.Als de drie dagen afgelopen zijn dan kun je geen berichten meer versturen. Mocht je een leuk contact hebben, deel dan je gegevens voordat de drie dagen actie voorbij is.

Voor wie is Relatieplanet?

Relatieplanet is er voor iedereen. Of je nu 30 bent of 55 jaar, je leeftijd maakt niet uit zolang het maar ouder dan 18 jaar is. De meeste leden bij Relatieplanet hebben een leeftijd van 35 tot 65 jaar oud maar je komt er ook vele twintigers tegen. Met andere woorden, voor iedereen is er wel iemand van ongeveer dezelfde leeftijd. Je opleidingsniveau maakt ook niet uit. HBO, Universiteit of alleen de basisschool afgerond? Je komt ze allemaal tegen bij Relatieplanet. Je geaardheid? Tijdens het inschrijven kun je aangeven wie je bent en waar je naar op zoek bent.

Na de drie dagen?

Als de drie dagen afgelopen zijn wordt je account automatisch overgezet naar een gratis lidmaatschap. Hierdoor kun je niet meer gratis van alle functies gebruik maken. Mocht je tevreden zijn met de werking van Relatieplanet dan kun je een betaald lidmaatschap afsluiten. Dit kan al vanaf een maand maar als je direct voor meerdere maanden een lidmaatschap neemt dan betaal je minder. Dit zijn op dit moment de kosten voor het abonnement.

LooptijdPrijs per maandEerste termijn
1 maand24,95 Euro24,95 Euro
3 maand14,95 Euro44,85 Euro
6 maand9,95 Euro59,70 Euro
12 maand5,95 Euro71,40 Euro

Bezoek Relatieplanet

Klopt de kortingscode niet meer? Laat het ons weten.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep voor Relatieplanet kiest. Ontdek zelf waarom deze datingsite al 10 jaar op rij is verkozen tot de 'beste datingwebsite van Nederland'.

Bezoek Relatieplanet
Laad meer artikelen
Laad meer in Datingsites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Queers en corona: dit is veranderd in het gedrag en de verwachtingen

Liefde is complex. Dat is het nu en is het altijd geweest. Voor iedereen, maar vooral voor…