Home Datingsites 6 ijsbrekers die populair zijn onder Vlaamse singles

6 ijsbrekers die populair zijn onder Vlaamse singles

1 minuten leestijd
0
meetic lara

Sinds de coronacrisis heeft het vinden van een partner voor veel singles een hoge prioriteit gekregen. Volgens datingsite Meetic willen nu meer singles een partner vinden dan vóór de pandemie. De reden? Omdat ze zich vaker alleen voelen, zo blijkt uit onderzoek van de Belgische datingsite.

Het heeft ertoe geleid dat steeds meer Vlaamse singles zich aanmelden op een datingapp of datingsite, een trend die overal ter wereld zichtbaar is. Singles zijn vaker actief om online hun partner te vinden, want ja, een alternatief is er nu niet echt. En als ze kiezen voor datingsite Meetic, dan krijgen ze hulp van de virtuele datingcoach Lara.

6 populaire ijsbrekers

Meetic’s online datingcoach Lara helpt bij het voorstellen van potentiële kandidaten, maar het geeft ook de keuze om een ijsbreker te versturen naar deze kandidaten. De populairste ijsbrekers onder Vlaamse singles? Dit zijn de 6 meest gebruikte ijsbrekers om de conversatie met een match aan te gaan:

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

  1. Heb je ooit gelachen in een echt ongepaste situatie?
  2. Je mag een beroemd persoon uitnodigen om de achterbank van je Uber mee te delen. Wie kies je en waarom?
  3. Als reïncarnatie blijkt te bestaan, als wie zou je dan het liefst terugkomen?
  4. Welke beroemde zin uit een film vat je leven het beste samen?
  5. Je wordt voor één dag gekozen tot heerser van de wereld. Wie is de eerste persoon die in de gevangenis belandt?
  6. Je krijgt plotseling je ultieme superkracht. Welke is het en wat doe je ermee?

Datingcoach Lara

De virtuele datingcoach Lara werd vijf jaar geleden in eerste instantie gecreëerd als chatbot-test op Facebook Messenger. Het was vanaf het begin een groot succes. Het was reden om door te gaan met de ontwikkeling van Lara: eerst hielp de chatbot uitsluitend bij het registratieproces en beantwoorde ze vragen van leden. Maar dat was niet genoeg voor Lara, ze wilde graag meer taken.

De volgende stap was dat Lara kandidaten aan leden ging voorstellen die matchen met de voorkeuren die leden hadden opgegeven. En als ze dat deed, dan kon ze ook meteen datingtips meegeven, zoals hoe je iemand aanspreekt, hoe je het gesprek interessant houdt en meer.

Inmiddels is Lara – eveneens beschikbaar op het Nederlandse Lexa – onderdeel van de datingsite geworden, zo zegt Meetic Ze begeleidt de gebruikers tijdens hun online date-ervaring. En één op de drie leden maakt gebruikt van de hulp van Lara.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Datingsites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Succesvol flirten: de beste manier om flirten die ‘elke keer’ werkt

Als je iemand om flirtadvies vraagt, dan krijg je nooit hetzelfde antwoord. En afhankelijk…