Home Vreemdgaan Heeft hij al een relatie of is hij getrouwd? 11 tekenen die het vertellen

Heeft hij al een relatie of is hij getrouwd? 11 tekenen die het vertellen

5 minuten leestijd
0
man getrouwd

Ben je al een tijdje aan het daten met een leuke man? Langzamerhand begin je elkaar steeds leuker te vinden, maar knaagt er iets aan je? Laat hij bijvoorbeeld nooit zijn telefoon alleen of spreken jullie alleen bij jouw huis af? Dit zijn zeer verdachte tekenen die je zouden kunnen vertellen dat hij al een relatie heeft.

Is deze man wel compleet eerlijk tegenover je? Spreekt hij wel de waarheid of lijkt het alsof hij iets voor je te verbergen heeft? Het zou kunnen dat hij al een vrouw heeft en jij degene bent met wie hij een affaire heeft. Stop dus niet langer energie en tijd in de relatie totdat je zeker weet of hij eerlijk tegenover je is.

Liegt hij over z’n relatiestatus?

Maar wat zou hij te verbergen hebben? Heeft hij al een relatie met iemand anders? Of is hij zelfs getrouwd? Misschien heeft hij wel een hele familie waar jij geen weet van hebt. Door een geheime relatie met jou te hebben, probeert deze man van twee walletjes te eten. Hij is dus niet eerlijk, tegenover twee partijen, maar of dat echt zo is?

#1 Populair voor Affaires

second love"Willen we niet allemaal weer de spanning ervaren? De nieuwigheid voelen en aandacht krijgen? Discretie en anonimiteit zijn gegarandeerd op Second Love."

Bekijk hoe het werkt

11 tekenen die vertellen dat hij bezet is

Hoe verschrikkelijk rot het ook is, het is beter dat je er nu achter komt dan dat hij je langer voor de gek houdt. Hoe herken je een man die een dubbelleven leidt? Wat zijn de signalen? De tekenen die je zeggen dat hij bezet is? Dit zijn 11 tekenen die je vertellen dat hij al een relatie heeft.

1. Jullie spreken altijd bij jou thuis af

Jullie daten al een tijdje en hij heeft je nog nooit bij hem thuis uitgenodigd. Dit is een duidelijke rode vlag. Jullie spreken alleen bij jou thuis af. Elke keer wanneer je ernaar vraagt heeft hij een slechte smoes klaarliggen. “Jouw huis is dichterbij”, “Ik heb niet opgeruimd”, “Mijn huisgenoot is er”. Het is raar dat hij nog nooit zijn woning aan jou heeft laten zien. Waarschijnlijk heeft hij iets te verbergen, zoals een zijn vrouw, of een compleet gezin.

Wil je hem testen? Weet je zeker dat hij thuis is? App hem dat je toevallig in de buurt bent en wel even snel bij hem kan langskomen. Raakt hij in paniek en komt hij zelfs dan met een slap excuus? Dan weet je wel hoe laat het is.

2. Hij bewaakt zijn telefoon

Hij laat nooit zijn telefoon bij je achter. Gaat hij naar de toilet? Hij stopt zijn mobiel in zijn zak. Waarom lijkt hij zijn telefoon met z’n leven te bewaken? Waar zou jij achter komen als jij in z’n mobiel zou kijken? Blijkbaar heeft deze man iets verbergen.

3. Hij doet verdacht over bellen

Antwoordt hij vaak niet of zegt hij dat hij het te druk heeft voor je? Werkt hij overdag, maar is hij ook zelfs in de avonden niet bereikbaar? Welke single man zou het 24/7 zo druk hebben en ook nog eens onbereikbaar zijn? Let ook op zijn belgedrag als je bij hem bent. Druk hij snel een gesprek weg? Of sneakt hij uit de kamer weg terwijl hij opneemt?

vervelend aargghh

novamora
Casual chat tip: Novamora
  • Chatten en flirten bij Novamora (18+)
  • Discreet en anoniem chatten
Bekijken op Novamora

4. Jullie ontmoeten elkaar op vreemde tijden

Spreken jullie alleen maar af op het einde van de dag als het al donker is? Waarom kunnen jullie elkaar niet na werk ontmoeten? Of een lunch tijdens een kantoorpauze? Ook blijft hij nooit slapen. Jullie spreken alleen maar af waar hij dat wil. Op zijn voorwaarden, zodat het in zijn verdachte schema past.

5. Hij vertelt weinig of over zijn persoonlijke leven

Terwijl jij uitgebreid vertelt over je werk, vrienden, familie en uitstapjes, vertelt hij daar bijna niets over. Wat weet je nu echt van zijn persoonlijke leven? Heb je hebt eigenlijk geen idee wat hij in zijn vrije tijd doet? Wat hij afgelopen weekend heeft gedaan? Het lijkt wel of hij een tweede leven voor jou probeert achter te houden.

Misschien is hij in het weekend met zijn vrouw naar de film geweest of met zijn kinderen naar de dierentuin. Logisch dat hij je dit niet kan vertellen.

6. Hij stelt je niet voor aan zijn familie of vrienden

Ga je al een tijdje met elkaar om? Na een aantal maanden is het normaal dat je elkaar voorstelt aan elkaars familie en vrienden. Toch? Hij lijkt altijd een excuus hebben. Z’n ouders werken veel of zijn vrienden wonen ver weg of hebben het te druk. Hoogstwaarschijnlijk wil hij liever niet dat je hen ontmoet, anders zouden zij te weten komen dat hij van twee walletjes eet.

7. Hij neemt je alleen mee naar verborgen plekken

Als hij jou verborgen wilt houden, neemt hij je natuurlijk niet mee naar het populairste restaurant in het midden van de stad. Grote kans dat bekenden hem daar zouden kunnen betrappen. Hij neemt je mee naar de verborgen plekken: buiten de stad waar bijna niemand is. Hij ontmoet je graag in het donker waar niemand jullie kan zien.

Een tip: maak zelf een reservering voor een lunch op een plek in het drukste gedeelte van de stad. Als hij dit afzegt, weet je zeker dat het fout zit.

uit eten bankafschrift

8. Hij betaalt alles in cash

Betaalt hij altijd in contanten? Elke aankoop, elk etentje. Maar zelfs ook grote bedragen zoals een hotelovernachting. Dat wordt best wel een beetje verdacht, vind je niet? Doordat hij altijd in cash betaalt, is er geen bewijs van wat hij precies heeft uitgegeven toen hij bij jou was. Met zijn andere vrouw heeft hij misschien een gedeelde rekening of zij kan zijn creditcardgegevens inzien. Dit zou een groot bewijs zijn dat hij met iemand vreemdgaat.

9. Hij draagt een ring

Misschien wel het meest gemakkelijk teken waaraan je kunt zien of hij getrouwd is: zijn ring. Draagt hij een mooie ring aan een van zijn vingers van zijn linkerhand? Dan is hij hoogstwaarschijnlijk getrouwd. Probeer jezelf niet wijs te maken dat het een fashion item is. Als hij een beetje slim is, doet hij hem af als hij je ontmoet. Maar zelfs dan zou je een afdruk moeten kunnen zien.

10. Jullie maken nooit een speciaal uitstapje ergens heen

Nog nooit uitgenodigd voor een verjaardag, een feestje of een bruiloft door je vriend? Een beetje vreemd. De meeste mannen vinden het heel leuk om hun partner naast zich te hebben bij speciale gelegenheden. Zo kunnen ze jou trots voorstellen aan familieleden en vrienden. Als hij een affaire met jou heeft, zal hij dat allemaal niet doen. Natuurlijk om niet door de mand te vallen wanneer hij opeens een andere vrouw meeneemt naar deze uitjes.

11. Hij voegt je niet toe op social media

Gaan jullie al een tijdje met elkaar om, maar heeft hij je nog steeds niet toegevoegd als vriend op Facebook of Instagram? Dit is erg verdacht. Verbergt hij z’n partner of zelfs een hele familie die hij graag voor je verborgen wil houden? Als hij je niet wil toevoegen op social media, heeft hij hoogstwaarschijnlijk iets te verbergen. Gebruikt hij de welbekende smoes dat hij niet aan social media doet? Houd jezelf niet voor de gek. In deze moderne tijd heeft bijna niemand geen sociale media meer.

Flirten niet alleen voor...

... singles? De meningen zijn verdeeld. Of je het nu goedkeurt of niet: een tweede liefde, avontuur en passie zijn met één tik op de virtuele knop binnen handbereik. Dankzij het oer-Hollandse Second Love kan dat bovendien in je eigen taal en niet op een schimmige datingsite uit het buitenland. Nieuwsgierig hoe het eraan toegaat op zo’n vreemdgaan datingsite?

Bekijk hoe het werkt
Laad meer artikelen
Laad meer in Vreemdgaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Wat is een minnaar? 5 signalen dat jij de andere man bent

Heb je een vrouw ontmoet, maar heb je het gevoel dat er iets niet klopt? Dat het wat ander…