Home LGBTQ Grindr voegt Audio Messages functie toe aan dating app

Grindr voegt Audio Messages functie toe aan dating app

1 minuten leestijd
0
grindr blob

Dating app Grindr brengt een nieuwe Audio Messages functie naar de gebruikers van de app. Dit meldt Grindr op haar Twitter account. De functie maakt het voor gebruikers mogelijk om spraakberichten naar elkaar te versturen. Audio Messages wordt nu uitgerold naar meer landen. Op dit moment kunnen gebruikers in Australië er al gebruik van maken.

Als je vanochtend wakker werd en merkte dat sommige van je Grindr chats lichtblauw gemarkeerd zijn dan ben je niet de enige. De app voor gay dating heeft drie nieuwe functies geïntroduceerd die alle gebruikers ontvangen met de laatste update.

Audio Messages

Grindr is één van de eerste dating apps die het voor gebruikers mogelijk maakt om audioberichten te versturen. Deze functie is vergelijkbaar met de audioberichten functie van Whatsapp. Je kunt een bericht opnemen en deze vervolgens naar je chatpartner versturen. De functie is op dit moment nog niet overal ter wereld beschikbaar.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Volgens Grindr zijn de audioberichten “een authentieke manier om te verbinden met andere leden maar ook kun je dit gebruiken om jezelf beter uit te drukken”. Op Twitter reageren gebruikers verbaasd over de nieuwe functie. Volgens hen zal de introductie van de audioberichten tot meer discriminatie binnen de app zorgen.

Blauwe markeringen

Profielen waar je onlangs mee gesproken hebt worden blauw gemarkeerd op het raster zodat je weet met wie je al gesproken hebt en met wie nog niet. Op deze manier kun je eenvoudig onderscheid maken tussen de mensen die je niet meer wilt spreken en anderen die je nog niet kent.

Leesbevestigingen

Tenslotte zijn leesbevestigingen nu beschikbaar voor berichten die je hebt verzonden. Je kunt nu zien of iemand je bericht echt nog niet heeft gelezen, of dat hij eigenlijk gewoon niet geïnteresseerd is. Als je erachter komt dat iemand je bericht wel ontvangen heeft maar nog niet gereageerd dan weet je dat “geen reactie geen interesse” is maar ook kun je nu nog een keer proberen met een spraakbericht.

Verliefd worden is meer...

... dan toeval. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij gayParship weten ze welke aspecten belangrijk zijn voor een langdurige relatie. Hun matchingsprincipe heeft één doel: het samenbrengen van mensen die bij elkaar passen en samen gelukkig zijn, en dat natuurlijk voor lange tijd. Ontdek zelf hoe 1 op de 3 leden er een partner vindt.

Bekijk het gayParship-Principe
Laad meer artikelen
Laad meer in LGBTQ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

‘Condoom niet vanzelfsprekend tijdens onenightstand of losse seks’

Het gebruik van een condoom is geen gewoonte voor jonge mannen die losse seks hebben. Dat …