Home Dating apps Fantasy dating app matcht je op basis van je seksuele fantasieën

Fantasy dating app matcht je op basis van je seksuele fantasieën

1 minuten leestijd
0
fantasy

Tinder, Badoo, Happn; al deze dating apps koppelen de leden op basis van locatie. Wat al deze apps in gemeen hebben is dat de GPS van de smartphone en andere apparaten gebruikt wordt om je locatie te bepalen. Aan de hand van deze locatie word je gematcht met leden bij je in de buurt.

Hoewel deze werkwijze voor de meeste singles perfect werkt, omdat locatie nu eenmaal belangrijk is, geldt dit niet voor iedereen. Er zijn singles maar ook mensen in een relatie die wat anders zoeken, een andere benadering als het gaat om seksualiteit. Voor deze doelgroep is er nu een dating app met de naam Fantasy.

Wat is het?

Zoals de naam al aangeeft gaat het bij deze app om de fantasieën van de gebruikers. Door de jaren heen zijn er allerlei dating apps ontwikkeld om een specifieke doelgroep te bereiken. Zo is er Cuddli voor nerds, Muzmatch voor moslims, Christian Mingle voor Christelijke singles en zo is er nu Fantasy voor singles met seksuele fantasieën. De dating app is gemaakt door Andriy Yaroshenko, een gecertificeerde seksuoloog en ervaren digitale marketeer.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Volgens de maker is Fantasy App een seks-positief datingplatform voor stellen en individuen in niet-monogame relaties. Dit betekent dat de app dus niet alleen voor singles bedoeld is maar ook voor mensen in een andere relatievorm dan wat de standaard is. Het is zelfs zo dat 40 procent van de gebruikers van de app een relatie heeft. De gebruikers worden niet aan elkaar gekoppeld op basis van locatie maar op basis van de fetisjen en fantasieën.

“Fantasiegebruikers zijn verenigd door vier belangrijke eigenschappen: positieve attitudes ten opzichte van seks en seksuele fantasieën, interesse in het ontwikkelen van hun seksualiteit, creativiteit met betrekking tot experimenteren en een gezonde interesse in het verkrijgen van nieuwe kennis,” zei Yaroshenko tegen TheNextWeb.

De maker van de app heeft de app niet ontwikkeld zodat gebruikers het platform kunnen gebruiken om zo snel mogelijk seks te vinden. Het doel is om van de app een soort gids te maken die mensen helpen zich te ontwikkelen op seksgebied. Dit is ook de reden waarom de leden niet op basis van de locatie gematcht worden maar op basis van seksuele fantasie.

Het bedrijf richt zich momenteel voornamelijk op de Amerikaanse markt. Europa heeft prioriteit twee gekregen waardoor we mogelijk in Nederland ook andere Nederlandse leden kunnen gaan vinden in de nabije toekomst. De app is op dit moment alleen verkrijgbaar in de Apple App Store op iOS apparaten.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Fanatieke gamers matchen liever in games dan dating apps

Voor fanatieke gamers is Tinder niet uitdagend genoeg. Zij ontmoeten hun match liever in e…