Home Dating apps Christelijke dating app Christian Mingle gaat zich richten op Europa

Christelijke dating app Christian Mingle gaat zich richten op Europa

1 minuten leestijd
0
christian mingle

Eén van de grootste christelijke datingsites ter wereld breidt zijn internationale bereik uit naar Europa. Christian Mingle is al een gevestigde naam in de Verenigde Staten, Canada, Australië en het Verenigd Koninkrijk. Het platform wil zich nu ook gaan richten op niet-Engelstalige landen waaronder verschillende Europese landen, zo meldt Christian Today. Met de nieuwe koers wil de dating app de absolute nummer één dating app voor christelijke singles worden.

Europese uitbreiding

Christian Mingle heeft zich tot op heden voornamelijk gericht op de Engelstalige landen. Daar is verandering in gekomen nu het bedrijf achter de app heeft aangegeven dat het van plan is om “christelijke singles wereldwijd te helpen hun soulmates te vinden”. Onderdeel van de nieuwe strategie is een vertaling van de Christian Mingle app in diverse nieuwe talen.

Christian Mingle is op 13 maart van start gegaan Frankrijk, Duitsland, Spanje en Rusland. Andere Europese landen waaronder Polen zullen binnenkort volgen. Er is niet specifiek gesproken over Nederland maar de verwachting is dat de app ook in het Nederland vertaald gaat worden. De website is nu ook uitgerust met een uitgebreide taalfunctionaliteit waardoor gebruikers uit de Verenigde Staten de website nu bijvoorbeeld in het Spaans, Frans of Duits kunnen gebruiken als ze dat willen.

Klaar met de vleeskeuringsapps?

relatieplanet"NIET swipen, MEER diepgang: Relatieplanet is precies dat. Voor mensen met inhoud die een vaste relatie zoeken."

Bekijk de leukste singles
  • ✅ Dating
  • ✅ Relatie
  • ✅ Liefde

Het doel van Christian Mingle is om de wereldwijde aanwezigheid uit te breiden om het voor christenen wereldwijd gemakkelijker te maken hun zielsverwant te vinden. Christian Mingle is een  toonaangevende christelijke datingsite voor alleenstaande mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een op God gerichte relatie.

De dating app beschikt over uitgebreide profielen en personalisatiefuncties om leden te helpen contact te leggen met gelijkgestemden. Het geloof en vertrouwen zijn de basis van de werkwijze van de app dat vooral te zien is in de highlights van de profielen waarin gebruikers kunnen aangeven wat echt belangrijk voor hen is. De werkwijze van Christian Mingle is gelijk aan dat van veel andere apps. De app maakt gebruik van je locatie om je potentiële partners voor te stellen.

Spark Networks

Christian Mingle maakt deel uit van het wereldwijde datingbedrijf Spark Networks SE. Dit is een omvangrijke datingpartij die verschillende religieuze titels in de markt heeft gezet. Zo is Spark Networks ook eigenaar van JSwipe, Jdate en LDSSingles voor Mormoonse singles. Al deze dating apps hebben het doel om serieuze gebruikers bij elkaar te brengen. Naast de religieuze datingsites exploiteert Spark Networks ook Elitedating, bekend van de Nederlandse televisie.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep voor Relatieplanet kiest. Ontdek zelf waarom deze datingsite al 10 jaar op rij is verkozen tot de 'beste datingwebsite van Nederland'.

Bezoek Relatieplanet
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

De ideale Nederlandse man en vrouw, volgens 1.883 singles

Een man met zwart haar, die lang is en gespierd. Of een blonde vrouw met blauwe ogen en st…