Erotisch daten? Dit zijn de datingsites voor erotische contacten

Michelle Mulder
Door Michelle Mulder
8 minuten leestijd

Ben je op zoek naar een leuk avontuurtje, een spannende avond of een snelle date? Dan is een standaard datingsite waarschijnlijk niks voor jou. Op een erotische datingsite ben je waarschijnlijk een stuk meer op je plek. Daar zijn de leden namelijk niet op zoek naar een serieuze relatie, maar willen ze een casual date vinden.

Er zijn tal van erotische datingsites en vaak kun je ook nog aangeven wat voor soort afspraakje je zoekt. Meer informatie over erotisch daten, de gevaren ervan en 3 datingsites die je voor dit doeleinde kunt gebruiken, dat lees je hier.

Wat is erotisch daten?

Als je niet op zoek bent naar een serieuze liefdesrelatie, dan zul je niet op je plek zijn op een standaard datingsite. Je zult hier namelijk niet snel een man of vrouw vinden die wil afspreken voor een erotisch avontuurtje. Speciaal voor mensen die op zoek zijn naar een seksuele relatie met iemand zijn erotische datingsites opgericht.

Dating vol passie?

novamora"Laat je VERLEIDEN tot een pittige date: Novamora is dé datingsite voor singles en stellen die op zoek zijn naar spanning en avontuur."

De datingsites zijn voor hook-ups, casual dating en nog veel meer andere erotische avontuurtjes. Ze bieden je de mogelijkheid om zonder verplichtingen kennis te maken met de mogelijkheden die er zijn: no strings attached. Op deze erotische datingsites vind je gelijkgestemden die ook op zoek zijn naar een korte relatie of een spannend contact.

Je kunt er bijvoorbeeld iemand vinden om af te spreken voor seks, voor een friends with benefits relatie, of om iemand te vinden om online mee te chatten en je erotische fantasieën waar te maken.

De gevaren van erotisch dating

Helaas zijn er ook een aantal gevaren verbonden aan erotisch daten. Zo zijn er ook een aantal nepdatingsites op de markt. Daar worden nepprofielen aangeboden, waarbij je aan het chatten bent met chatoperators in plaats van echte personen. En hierdoor is het dus niet meer mogelijk om fysiek af te spreken met iemand.

Vorig jaar was bijvoorbeeld nog in het nieuws dat er ruim negen miljoen compensatie was voor gebruikers van nepdatingsites. Zo’n 37.000 gedupeerden maakten gebruik van de sites en betaalden veel geld om in contact te komen met de persoon van het profiel. Dit was echter helemaal niet mogelijk, doordat er dus gebruik werd gemaakt van nepprofielen. De chatoperators die zich voordeden als die persoon verleidden de gebruikers tot langdurige gesprekken, waardoor de consumenten veel geld kwijtraakten.

3 datingsites voor erotisch daten

Erotisch daten is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Er zijn dan ook tientallen sites in Nederland die je kunt gebruiken. De meest bekende sites van Nederland hebben enkele duizenden leden. Hierdoor wordt het vinden van een erotische date bij jou in de buurt erg gemakkelijk. De meeste datingsites zijn zo opgezet dat je makkelijk kunt aangeven naar wat voor iemand je op zoek bent. Daarnaast is er een zoekfunctie zodat je snel nieuwe personen kunt vinden.

Hieronder geven we je meer informatie over drie van deze erotische datingsites: Novamora, Ondeugend daten en Secretflirt. Wie weet is een van deze datingsites wel perfect voor jouw volgende erotische avontuurtje.

novamora
Casual chat tip: Novamora
  • Chatten en flirten bij Novamora (18+)
  • Discreet en anoniem chatten
Bekijken op Novamora

novamora

1. Novamora

Novamora; gun je seksleven een boost. Met deze slogan laat Novamora weten dat het een datingsite is die speciaal gericht is op erotische of seksuele contacten. Novamora is een casual datingsite voor avontuur en seks. Iedereen boven de 18 is welkom op de site. Je kunt je gemakkelijk aanmelden door wat gegevens in te vullen. Het gebruik van de site is erg gemakkelijk en wijst zichzelf. Je hoeft geen lange vragenlijsten in te vullen, maar kunt direct beginnen met daten.

Bekijken op Novamora

Je kunt je bij Novamora gratis aanmelden en vrijblijvend gebruik maken van de datingsite. Je kunt dan echter niet gebruik maken van alle functies. Zonder betaling kun je bijvoorbeeld profielen bekijken, foto’s plaatsen op je profiel en een aantal standaard berichten versturen. Als je wilt chatten, uitgebreid wil zoeken en berichten wilt versturen, dan zul je een betaald lidmaatschap moeten afsluiten. Per maand kost deze VIP toegang €24,99. Als je voor meerdere maanden tegelijk afsluit, worden deze maandelijkse kosten lager.

ondeugend daten

2. Ondeugend Daten

Ondeugend daten is een andere datingsite voor mensen die op zoek zijn naar een erotisch avontuur. Er wordt niet geheimzinnig over gedaan en iedereen is welkom om zich gratis in te schrijven. Je kunt na je inschrijving gemakkelijk een profiel aanmaken. Daarnaast kun je met een gratis account foto’s plaatsen en standaard berichten sturen. Als je een persoonlijke tekst wil sturen en ook wil chatten met anderen, dan zul je een betaald abonnement moeten afsluiten. Voor één maand betaal je €25 en de maandprijzen worden goedkoper naarmate je meer maanden koopt.

Bekijken op Ondeugend daten

De website is goed opgezet en Ondeugend Daten doet er alles aan om valse profielen zo snel mogelijk te verwijderen. Je kunt zelf fileren op je zoekresultaten om leuke contacten te vinden en de website is handig in gebruik. Op dit moment heeft de datingsite al meer dan 60.000 leden, waardoor het een van de grootste erotische datingsites is van Nederland.

secretflirt

3. Secretflirt

Op Secretflirt kun je anoniem op zoek gaan naar een geheime liefde of een spannende flirt. Op deze site is privacy van groot belang en kun je onbezorgd anonieme daten. De site is voor iedereen die wilt flirten, om sekscontacten te leggen of voor personen die op zoek zijn naar een avontuurtje. Het gaat bij deze site niet alleen om de seks, maar de nadruk ligt vooral op flirten. Je bent zelf vrij om te bepalen wat je doet; je kunt alleen online flirten, maar kunt ook een fysieke afspraak maken met een lid van de datingsite.

De website van Secretflirt geeft al duidelijk aan dat dit platform niet alleen is bedoeld voor mensen die snel willen scoren. Het gaat hier ook juist om avontuurlijk contact en affaires voor de langere termijn.

Bekijken op Secretflirt

Je kunt je zonder kosten registreren op de website en je kunt dan gratis gebruik maken van een beperkt aantal mogelijkheden. Zo kun je je eigen profiel inrichten en maximaal drie berichten versturen. Als je van alle functies van Secretflirt gebruik wilt maken, dan zul je een SF Topmember lidmaatschap moeten afsluiten. Je kunt dan ongelimiteerd berichten sturen, chatten en gegevens wisselen met je contacten. Het abonnement kost €19,95 per maand.

Je bent niet de enige...

... die zich afvraagt wat de meest sexy datingsite is. Avontuur, passie en een beetje pittig: wist je dat je ergens discreet en anoniem kunt daten? Er is één datingsite waar dat allemaal kan: Novamora is het geheime online plekje voor de avontuurlijke dater. Nieuwsgierig waarom deze Nederlandse datingsite zo snel in ledenaantal is gegroeid?

Deel dit artikel
Geef je reactie