Home Vreemdgaan Datingsites voor gehuwden: voor als je getrouwd maar beschikbaar bent

Datingsites voor gehuwden: voor als je getrouwd maar beschikbaar bent

4 minuten leestijd
0
seks gezocht

“Herleef de passie. Begin een affaire.” Met deze slogan voert Victoria Milan, de datingsite voor buitenechtelijke relaties, campagne om het hebben van een affaire te promoten. Hoe raar dit voor sommigen misschien ook klinkt, een affaire kan een relatie en de personen erin iets goeds brengen. Dat is niet het eerste waar je aan denkt als je ‘ja’ zegt op de grote dag en de ring om de vinger schuift.

Als je eenmaal een huwelijksgelofte hebt gedaan, dan doe je er alles aan om het te laten werken. Je bent wat verschuldigd aan je partner nu je getrouwd bent. Je hebt beloofd om er voor je partner te zijn, in goede en slechte tijden. Maar terwijl iedereen er het beste van probeert te maken slaagt een groot deel er niet in om gehuwd te blijven.

Eeuwige trouw?

Je bent niet de eerste die een affaire begint. Miljoenen mensen zijn je al voor gegaan. Met meer dan een derde van de huwelijken dat in een echtscheiding eindigt is eeuwige trouw niet meer zo standaard.1 Relatieproblemen zijn aan de orde van de dag en soms zie je geen andere mogelijkheid dan vreemdgaan.

#1 Populair voor Affaires

second love"Willen we niet allemaal weer de spanning ervaren? De nieuwigheid voelen en aandacht krijgen? Discretie en anonimiteit zijn gegarandeerd op Second Love."

Bekijk hoe het werkt

Wat niet weet, wat niet deert? Als niemand erachter komt en je je bewust bent van de mogelijke consequenties dan is er niemand die je tegenhoudt. Wat de reden ook is waarom je wilt vreemdgaan, je zult er wel een hele goede reden voor hebben.

5 datingsites voor gehuwden

De datingsites voor gehuwden gaan mee met deze trend en zijn zich ervan bewust dat gehuwden ook willen daten. Vreemdgaan is nog altijd taboe, maar niet op deze datingsites. Dit zijn de bekendste datingsites voor gehuwden.

victoria milan

1. VictoriaMilan

VictoriaMilan is een affaire datingsite die specifiek gericht is op diegenen die geïnteresseerd zijn in buitenechtelijke relatie. Singles op zoek zijn naar een no strings attached relatie zonder verwachtingen zijn ook welkom op de site. VictoriaMilan werd in 2010 in Noorwegen opgericht en is gevestigd in Scandinavië. Inmiddels heeft deze vreemdgaan datingsite meer dan 6 miljoen leden en is het een van de toonaangevende datingsites in dit segment.

Bezoek VictoriaMilan

second love

novamora
Casual chat tip: Novamora
  • Chatten en flirten bij Novamora (18+)
  • Discreet en anoniem chatten
Bekijken op Novamora

2. Secondlove

Secondlove is een datingsite voor getrouwde mensen dat al vele jaren in deze branche actief is. De datingsite adverteerde ooit hevig in de Nederlandse media maar deze periode ligt nu achter de rug. De naamsbekendheid is hoog, iedereen is bekend met Secondlove. Met miljoenen leden wereldwijd is Secondlove een van de grootste spelers. Alle profielen worden handmatig gecontroleerd zodat iedereen de datingsite discreet kan gebruiken, zonder pottenkijkers. Er is bovendien een actief chat die alle leden kunnen benutten om snel contacten te leggen.

Bezoek Secondlove

novamora

3. Novamora

Van Nederlandse bodem is Novamora een datingsite dat zich niet alleen op gehuwden richt. Singles die een seksrelatie willen beginnen zijn ook welkom. Novamora is bekend van televisie, radio en internet als de plek waar je tegenwoordig moet zijn als je een seksdate of affaire wilt. Deze datingsite richt zich volledig op de Nederlandse gebruiker zodat er altijd iemand bij je in de buurt woont. Dat is wel zo handig als je in het geheim en snel wilt afspreken.

Bezoek Novamora

secretflirt

4. Secretflirt

SF dating is bij de kenners bekend onder de naam Secretflirt. Deze datingsite is net als Novamora niet alleen geschikt voor gehuwden, maar voor iedereen die een relatie zonder verplichtingen wil, een one-night stand of ander avontuurtje. Anonimiteit staat er hoog in het vaandel met veel Nederlandse leden die niet herkenbaar willen daten. Als gehuwde zit je er immers niet op te wachten om open en bloot op een datingsite vermeld te worden. De naam van Secretflirt zegt wat dat betreft al genoeg; het is de plek waar je in het geheim kunt flirten.

Bezoek Secretflirt

ashley madison

5. AshleyMadison

Al zo’n twintig jaar is AshleyMadison een plek waar gehuwden elkaar kunnen ontmoeten. Het is zelfs een van de oudste datingsites voor vreemdgaan. Hoewel AshleyMadison een gevestigde naam in de branche is heeft het in 2015 wereldwijd de headlines gehaald met een desastreus datalek. De gebruikersgegevens inclusief persoonlijke informatie van miljoenen gebruikers werden op het internet verspreid met een groot debacle als gevolg. De datingsite heeft zich hersteld van deze catastrofe maar het verleden is nog niet vergeten. Om deze reden wordt AshleyMadison op dit moment niet aanbevolen.

AshleyMadison

Affaire?

Wanneer je denkt aan online daten, denk je waarschijnlijk aan sites voor singles. De waarheid is dat veel mensen met een relatie en zelfs getrouwde mensen dezelfde datingsites gebruiken als een manier om nieuwe mensen te ontmoeten en relaties te beginnen. Soms zoeken ze alleen vriendschap, soms alleen een chatcontact, soms is het alleen voor de spanning.

Maar vaker wel dan niet hebben ze houden ze zich bezig met het zoeken van een affaire. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Of de seks thuis is niet meer zoals het was, seks met de partner is op de een of andere manier niet meer mogelijk of er is sprake van een open relatie. Misschien is het wel een manier om de relatie te ontvluchten of een manier om een breuk te forceren. Het feit is dat gehuwden in grote aantallen daten, zelfs tussen de nietsvermoedende singles.

Wat je moet weten

Voordat je de keuze maakt om je verleiding op één van deze datingsites te zoeken is het belangrijk dat je beseft wat de gevolgen kunnen zijn. Je kunt nog zo goed de vreemdgaan tips volgen om nooit ontdekt te worden, het risico om betrapt te worden blijft altijd aanwezig. Zelfs als je je indekt met alibi’s, alle sporen wist en niemand iets vertelt.

Wees je ervan bewust dat een ontdekking van de affaire tot grote relatieproblemen kan leiden, in veel gevallen zelfs tot een breuk. Is dit het risico waard of is het een risico waard te nemen?

Flirten niet alleen voor...

... singles? De meningen zijn verdeeld. Of je het nu goedkeurt of niet: een tweede liefde, avontuur en passie zijn met één tik op de virtuele knop binnen handbereik. Dankzij het oer-Hollandse Second Love kan dat bovendien in je eigen taal en niet op een schimmige datingsite uit het buitenland. Nieuwsgierig hoe het eraan toegaat op zo’n vreemdgaan datingsite?

Bekijk hoe het werkt
Laad meer artikelen
Laad meer in Vreemdgaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

32 redenen waarom mensen vreemdgaan vergeven

Vergeven of niet? Dat is de vraag die jij jezelf mag stellen als je partner jou heeft bedr…