5 dating apps voor professionals

Michelle Mulder
Door Michelle Mulder
7 minuten leestijd

De datingwereld kan leuk en spannend zijn, maar ook frustrerend en lastig – zeker als professional. Je hebt het erg druk met je carrière en daardoor werk je vaak over, zowel in het weekend als in de avond. Je werk gaat altijd voor en daardoor zijn sommige sociale contacten helaas gesneuveld. Jammer, maar het is niet anders.

Je datingleven is hierdoor ook op een laag pitje komen te staan? Hoe vaak had je een afspraak staan met een date, maar moest je die toch op het laatste moment afzeggen vanwege een werk-deadline? En als het dan toch lukte om daadwerkelijk te daten, kwam je erachter dat jullie ambities niet overeen kwamen? Het is een bekende situatie voor de professional die veel moet doen, maar vooral moet laten voor een florissante carrière.

Heb je een vaste sociale kring en ontmoet je niet veel nieuwe mensen in het echt met wie je een romantische klik voelt? Een geweldige oplossing is een dating app. Lees snel verder voor 5 dating apps die enkel gericht zijn op professionals. Download vandaag nog een van deze apps en wie weet ontmoet jij snel je perfecte match.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

Dating als professional

Daten als professional is anders dan daten in je studententijd. Je carrière is op dit moment prioriteit nummer één en dat stukje werk gaat dan ook altijd voor. Tijd is kostbaar en je wilt niet langer je tijd verdoen aan oppervlakkige gesprekken die nergens op uitlopen. Vergeet dan ook de oppervlakkige swipe-apps zoals Tinder. Je bent klaar met scharrels en je bent toe aan een oprechte verbinding of relatie met een persoon met wie je echt matcht.

Het gaat om veel meer dan alleen een mooi en aantrekkelijk uiterlijk. Je bent op zoek naar een gelijke, iemand met hetzelfde denkniveau en levensstijl. Je wilt graag een partner die net als jij ook een professional is en een drive voor een succesvolle carrière heeft. Je bent dan ook op zoek naar een datingapp waar je enkel potentiële matches tegenkomt?

5 dating apps voor professionals

Dit zijn 5 dating apps die enkel bedoeld zijn voor professionals die op zoek zijn naar een serieuze en oprechte connectie. Hoogopgeleid, singles van niveau en vol ambitie: meld je aan en begin vandaag nog je datingavontuur.

Elitedating

1. Elitedating

Elitedating is de dating app voor singles met niveau. Deze app richt zich dan ook specifiek op serieuze en hoogopgeleide singles. Met veel actieve leden is de kans groot dat jij hier je perfecte match tegenkomt. Het fijne van Elitedating is dat je niet veel tijd hoeft te verspillen aan het actief zoeken van profielen. Je krijgt namelijk dagelijks enkele partnervoorstellen.

Bij de aanmelding op Elitedating krijg je een persoonlijkheidstest die je in moet vullen. Zo vind je eenvoudig iemand die je echt bij je past qua persoonlijkheid. Een partner die bij je matcht op het gebied van opleiding, carrière en drive. Aan de hand van deze antwoorden en een geavanceerd matchingsysteem legt Elitedating je partnervoorstellen voor. Bekijk op je gemak de voorstellen en stuur het eerste berichtje naar iemand die je aandacht trekt.

App StoreGoogle Play

ematching

2. e-Matching

e-Matching is een datingapp voor hoger opgeleiden. Hier vind je dan ook geen oppervlakkige singles die op zijn naar een snelle hook-up. Bij e-Matching ben je aan het juiste adres voor een serieuze langdurige relatie. Je komt hier enkel singles van niveau tegen, wat ideaal is als professional.

Wanneer je op zoek bent naar een perfecte partner, zoek je naar iemand die op hetzelfde niveau denkt. Gevoelens delen en communiceren gaat daardoor een stuk makkelijker. Wat je geaardheid ook is, bij e-Matching ben je van harte welkom om op zoek te gaan naar een perfecte match. Meld je aan, maak een persoonlijk profiel aan en start vandaag nog je datingcarrière.

App StoreGoogle Play

Match4Me

3. Match4Me

Match4me is een datingsite bedoeld voor de hoger opgeleide single die op zoek is naar een serieuze relatie. Als single professional wil je iemand ontmoeten die op dezelfde golflengte zit. Het opleidingsniveau is dan ook een zeer belangrijke factor voor veel singles die op zoek gaan naar een geschikte partner. Niet alleen gaat het communiceren eenvoudiger wanneer je hetzelfde denkniveau hebt, maar ook je levensdoelen liggen vaak dichter bij elkaar.

Bij Match4me kom je enkel gelijkgestemden tegen wat je zoektocht naar een perfecte match zoveel makkelijker maakt. Meld je aan bij Match4me, stel je profiel samen en ga actief op zoek naar andere leden die je aandacht trekken of interesse wekken.

App StoreGoogle Play

inner circle

4. Inner Circle

Inner Circle is een dating app voor hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar ware liefde. Inner Circle staat voor minder oppervlakkigheid en meer diepgang. Precies waar je naar op zoek bent als single professional. Ben je op zoek naar meer dan een vleeskeuring, dan is Inner Circle de dating app voor jou. Niet iedereen wordt toegelaten tot deze exclusieve app. Zo wordt er onder andere gekeken naar je functie en ambitieniveau. Wat deze leden gemeen hebben is dat ze succesvol, hoogopgeleid en in een zekere zin aantrekkelijk zijn.

Meld je aan bij Inner Circle, grote kans dat je als succesvolle professional wordt toegelaten en ga op zoek naar je perfecte match.

App StoreGoogle Play

raya

5. Raya

Raya is een zeer exclusieve dating app die niet alleen bedoeld is voor het vinden van de liefde, maar ook voor netwerken en vrienden maken. Slechts 8% van de aanmeldingen wordt toegelaten, maar als succesvolle en rijke professional is de kans groot dat je door de strenge screening heen komt. Dit zorgt voor een zeer exclusieve kleine groep van leden, waardoor je zoektocht een stuk eenvoudiger wordt. Verdoe niet langer je tijd aan oppervlakkige gesprekken, bij Raya vind je eenvoudig gelijkgestemden.

App Store

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe Elitedating een extreem hoog succespercentage behaalt.

Deel dit artikel
Geef je reactie