Home Match4Me

Match4Me

Match4me zoekt een match voor jou. Het is de datingsite voor hoger opgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. De datingsite is speciaal opgericht om een specifieke doelgroep bij elkaar te brengen: singles met een vergelijkbaar opleidingsniveau. Als single wil je immers graag mensen ontmoeten die op dezelfde golflengte zitten. Het opleidingsniveau is voor veel singles een belangrijke factor bij het kiezen van een geschikte partner. Op Match4me wordt bij je keuze geholpen en spreek je alleen maar singles op je eigen niveau. Het is niet zonder reden dat academici meestal voor een partner kiezen die eveneens een wetenschappelijke opleiding gevolgd heeft. Dit maakt communiceren makkelijk maar de levensdoelen liggen in de meeste gevallen ook dichter bij elkaar. Op de Match4me datingsite kom je hoger opgeleide singles tegen waardoor je niet lang hoeft te zoeken naar singles met een vergelijkbare achtergrond.

Bezoek Match4Me

Hoe werkt Match4Me?

Het inschrijven op de Match4Me dating is eenvoudig en bovenal gratis. In eerste instantie kun je na het aanmelden je profiel aanmaken. Met vier simpele stappen stel je je profiel samen. Het invullen is niet verplicht maar ervaring leert ons dat volledig ingevulde profielen meer reacties krijgen. Uiteraard kun je ook een aantal foto’s toevoegen die andere singles kunnen bekijken. Na het invullen kun je je profiel activeren en kun je op zoek gaan naar een geschikte single. Door een zoekprofiel in te vullen krijg je een overzicht te zien met de singles die aan wensen en eisen voldoen. Op Match4me kun je een persoonlijke blog aanmaken, voor als je net wat meer extra aandacht wilt. Als je wilt kun je daar zelfs Twitter voor inzetten.

Match4Me gratis

Match4Me is niet helemaal gratis. Je kunt gratis een profiel aanmaken en zoeken naar andere singles maar je kunt niet zelf het eerste contact leggen. Als gratis lid kun je wel zonder kosten reageren op de berichten die je ontvangt. In de praktijk komt dit erop neer dat vrouwen geen betaald lidmaatschap nodig hebben als ze nooit het eerste contact leggen. Mannen versturen immers in de meeste gevallen het eerste bericht. Met een volledig lidmaatschap kun je hiernaast gebruik maken van Things2Share en onbeperkt interesse berichten versturen.

Tips voor Match4Me

  • Verstuur interesse berichten om andere singles te laten merken dat je interesse hebt. Dit vergroot de kans op een gesprek.
  • Vul je profiel volledig in
  • Vrouwen op Match4Me ontvangen veel berichten. Wees uniek en stuur een bericht dat opvalt.
  • Laat merken dat je met interesse profiel gelezen hebt door iets uit het profiel te vermelden. Dit vergroot de kans op een reactie op je bericht.

Over Match4Me

Match4me is onderdeel van MatchMedia en timmert al jaren aan de weg in Nederland maar ook in andere landen. Naast Nederland is de datingsite ook actief in landen zoals België en Zweden. De klantenservice is uitstekend met als kers op de taart een bekroning door MVLife. Binnen de kortste tijd heb je een persoonlijke e-mail terug van de klantenservice is onze ervaring. Net als bij vrijwel alle bekende datingsites worden de profielen bij Match4me ook handmatig gecontroleerd op echtheid.
Match4me.nl is lid van Thuiswinkel.org en aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) onder nummer m1367157.

Bezoek Match4Me