5 datingsites en apps voor one-night stands

Jay
Door Jay
8 minuten leestijd

We worden steeds ruimdenker, maar traditioneel gezien is de aanname dat seks alleen binnen een relatie kan en dat one-night stands een soort van schreeuw om aandacht zijn. Een afleiding om bijvoorbeeld een ex te vergeten of een misstap omdat je teveel alcohol op hebt en de dingen niet zo helder meer ziet. Dat is vooral bij een deel van de vrouwen nog het geval, die vaker de gedachte hebben dat seks een dierbaar geschenk is dat mag worden weggegeven in een soort van sprookjesachtige context.

Voor veel mannen, daarentegen, zijn one-night stands niet zo’n probleem en door de emancipatie van de laatste decennia zijn vrouwen ook steeds losser over vluchtige vrijpartijen. En gelijk hebben ze. Want soms is een one-night stand best een uitkomst.

Waarom een one-night stand?

Lang niet altijd is het gepland. En doorgaans is het ook de setting die eraan bijdraagt: een zwoele nachtclub, een opzwepend festival, net als de nodige glazen alcohol en het feit dat je na lange tijd in een relatie eindelijk weer vrijgezel bent. Bovendien is iedereen met wie je op stap bent vrijgezel en zijn jullie allemaal wel in voor een verzetje.

Dating vol passie?

novamora"Laat je VERLEIDEN tot een pittige date: Novamora is dé datingsite voor singles en stellen die op zoek zijn naar spanning en avontuur."

Nee, romantisch is het niet, maar je als je je overgeeft aan een one-night stand, dan kan een beetje lichamelijke warmte best een goede oplossing zijn om de leegte aan liefde op te vullen. One-night stands zijn vooral een uitkomst voor mensen die het fysieke van het emotionele willen scheiden. Je krijgt wel de seks waar je naar op zoek bent, maar je hoeft je niet emotioneel over te geven.

5 datingapps voor one-night stands

Nu zijn er de laatste jaren steeds meer apps die inspelen op de behoefte naar losse contacten. We zijn veel flexibeler wat betreft ons seksleven en voor veel mensen is het geen enkel probleem om een one-night stand te beleven en daarna weer afscheid te nemen. Datingsites gaan daar handig mee om door het vinden van een seksbuddy nog makkelijker te maken.

Datingapps voor one-night stands zijn immers toegankelijker dan een discotheek. Je hoeft niet op te blijven tot middernacht om naar de club te mogen en van de mensen op de app weet je dat ze single zijn, terwijl dat lang niet het geval hoeft te zijn voor iemand in een bar. Als je op de zeer korte termijn op zoek bent naar een one-night stand, dan kun je de volgende apps daarom eens uit proberen. Let daarbij vooral op het leuke concept van datingapp Fruitz.

novamora

1. Novamora

Deze datingsite geniet van een grote landelijke bekendheid en daarom vind je hier ook een hoop leden. Novamora is er om je seksleven een boost te gunnen en dan met name buiten de deur. Wat dit betekent? Dat deze app ook veel wordt gebruikt door mensen die op zoek zijn naar een buitenechtelijk avontuur. Als je onder het mom van vreemdgaan op zoek bent naar een one-night stand, dan is Novamora dus ook een geschikte website. Het grote voordeel van dit platform is dat veel van de andere leden naar precies hetzelfde op zoek zijn als jij.

App StoreGoogle Play

novamora
Casual chat tip: Novamora
  • Chatten en flirten bij Novamora (18+)
  • Discreet en anoniem chatten
Bekijken op Novamora

secretflirt

2. Secretflirt

Secretflirt ken je als SF Dating of Secretfirt en is bedoeld om een affaire op aan te gaan. Dat kan tijdelijk zijn, maar ook bijvoorbeeld een latrelatie. In het meest extreme geval ga je een driehoeksverhouding aan en het geeft wel een beetje aan dat dit alles behalve een doorsnee datingsite is. Niet zo gek dus dat de discretie heel erg belangrijk is op Secretflirt, want het wordt op deze site wel heel erg spannend. Op Secretflirt kies je een eigen gebruikersnaam in plaats van dat je echte naam wordt gebruikt, dus zorg ervoor dat je er één kiest die prikkelt.

App StoreGoogle Play

regio sexcontact

3. Regio Sexcontact

De naam zegt het al een beetje en het voordeel is dat zo meteen duidelijk wordt waar de leden op deze site naar op zoek gaan. Het draait op RegioSexContact puur om seksuele dates, of zoals ze het zelf ook wel noemen; casual dates. Ook op deze site kies je een gebruikersnaam waarmee je een profiel aanmaakt. Elk profiel wordt handmatig gecontroleerd door de moderators die actief zijn op de website.

Bij dit platform geven ze daarom aan dat er niet tot nauwelijks valse profielen tussen zitten en dat je dus gerust op jacht kunt gaan. RegioSexContact is er om jouw ultieme seksfantasie te vervullen.

App StoreGoogle Play

fruitz

4. Fruitz

Dit is een redelijk nieuwe dating die is over komen waaien uit Frankrijk. Dat is via België gegaan en het concept waar ze mee werken is wel heel innovatief. Op Fruitz ontmoet je namelijk letterlijk alleen mensen die dezelfde verwachtingen hebben als jij. Pak nu bijvoorbeeld een app als Tinder. Hoewel veel mensen op deze app op zoek zijn naar een one-night stand is de app ook bedoeld voor mensen die luchtig willen daten of zelfs een relatie met iemand aan willen gaan. Bij Fruitz kan dat ook, maar kun je dat kenbaar maken door een bepaalde fruitsoort te kiezen. Elk stuk fruit staat voor een andere behoefte. Zo geldt:

  • Perzik: om vanavond het bed mee in te duiken.
  • Watermeloen: voor friends with benefits.
  • Druif: om mee te daten, wie weet waar dat toe leidt.
  • Kers: om een vaste partner te vinden.

App StoreGoogle Play

c-date

5. C-date

De eerste app staat bekend onder de naam C-date. Dit is wat de oprichters zelf een ‘casual datingsite’ noemen, wat simpelweg betekent dat de mensen die hier zijn aangemeld niet zoekende zijn naar een duurzame relatie, maar een voorkeur hebben voor een seksleven zonder verplichtingen. Via C-Date kun je op zoek naar gelijkgestemden die ook wisselende, ongedwongen contacten zoeken. Daar voegen ze bij C-Dating aan toe:

“C-date biedt een duidelijk dienst aan in vergelijking met andere dating-platforms. C-date is uitermate geschikt voor mannen, vrouwen en stellen die niets willen missen op het gebied van ongebonden relaties. C-date is een ontmoetingsplek voor diegenen die graag hun erotische fantasieën willen uitleven.”

Matching gebeurt op basis van partnervoorstellen. Dat betekent dat er vrijgezellen zijn die aan je worden voorgesteld op basis van jouw zoekcriteria en de invulling van jouw profiel. Je hoeft bij C-Date dus niet zelf op zoek te gaan naar geschikte leden. Dit gebeurt al automatisch voor je op basis van een handig algoritme…

App StoreGoogle Play

Je bent niet de enige...

... die zich afvraagt wat de meest sexy datingsite is. Avontuur, passie en een beetje pittig: wist je dat je ergens discreet en anoniem kunt daten? Er is één datingsite waar dat allemaal kan: Novamora is het geheime online plekje voor de avontuurlijke dater. Nieuwsgierig waarom deze Nederlandse datingsite zo snel in ledenaantal is gegroeid?

Deel dit artikel
Geef je reactie