Ben ik een booty call? 7 signalen dat je het bent

Jay
Door Jay
8 minuten leestijd

Je hebt een leuke vent ontmoet. Jullie zien elkaar regelmatig en je vraagt jezelf inmiddels af waar dit allemaal heen gaat. Je voelt namelijk wel wat voor hem en je hoopt stiekem dat de gevoelens wederzijds zijn. Toch hebben je vriendinnen je steeds meer aan het twijfelen gebracht: zij hebben ‘m namelijk nog nooit gezien en dat terwijl je al vaker hebt voorgesteld om eens een keer samen op stap te gaan.

Nu je er meer op let, geeft je nieuwe vlam je eigenlijk voortdurend signalen dat je niets meer dan een sappig stukje vlees voor hem bent. Nee, hij is niet onaardig tegen je, maar waarom spreken jullie dan nooit in het openbaar met elkaar af? En elke keer dat jij over ‘ons’ begint, trekt hij snel z’n kleding aan. Zou het dan echt waar zijn wat jouw vriendinnen zeggen? Ben je een ‘booty call’? Néé, toch… Of wel…?

Wat is een booty call?

Je kunt er je eigen woorden voor gebruiken, maar in principe komt het allemaal op hetzelfde neer. Een booty call is iemand die je kunt opbellen voor een snelle wip. Of appen natuurlijk. Heeft ‘ie zin? Dan ben jij de eerste wie hij belt. En voordat je het weet, heeft hij de broek alweer op de enkels. Dat neemt niet weg dat jij je ook seksueel aangetrokken voelt tot hem, maar hey, je wilt meer dan alleen dat.

Dating vol passie?

novamora"Laat je VERLEIDEN tot een pittige date: Novamora is dé datingsite voor singles en stellen die op zoek zijn naar spanning en avontuur."

We moeten er wel bij zeggen dat de booty call nog uit de tijd stamt dat er gebeld werd voor een wip. Tegenwoordig gebeurt alles steeds meer via tekstdiensten als Whatsapp, dus ook een tekstueel bericht of zelfs een audio app mag je als een booty call beschouwen. Het doel lijkt in ieder geval duidelijk: hij neemt enkel contact met je op om van bil te gaan.

7 signalen dat je dit bent

Komt deze bovengenoemde beschrijving je inmiddels steeds bekender voor? Dan zul je er toch echt aan moeten gaan twijfelen of hij ook andere toekomstplannen met je heeft. We hebben nog een aantal signalen voor je die jouw vermoedens kunnen bevestigen. We kunnen er niets anders van maken dan dat je een booty call bent als het onderstaande geldt:

1. Z’n vrienden of familie? Ken je alleen van foto’s..

Jullie kennen elkaar al een paar maanden en je hebt wel eens foto’s van z’n vrienden en familie gezien. Toch wil hij bijna niets over ze vertellen en hij heeft zelfs nog nooit gevraagd of jij eigenlijk ook broers of zussen hebt. Terwijl jij er voortdurend om zeurt om samen met je vriendinnen een hapje te gaan eten, heeft hij het nog nooit voorgesteld om hetzelfde met zijn vrienden te doen. En dat terwijl twee van z’n beste vrienden bij jou in de wijk wonen.

2. Jullie zijn nooit op openbare plekken

Ja, alleen de eerste keer dat jullie elkaar ontmoetten, hebben jullie een drankje gedaan in het café, maar daar is het sindsdien bij gebleven. Inmiddels zijn we alweer een paar maanden verder en de enige plekken waar jullie elkaar zien is of bij jou thuis of bij hem thuis. Het liefst spreekt hij af bij jou thuis, want dan kan hij meteen weer weg als de klus geklaard is. Een drankje doen of samen uit eten? Hij heeft er nog nooit een zinnig antwoord op gegeven.

bootycall

3. Alleen ‘s avonds contact…

Jullie werken allebei van maandag tot en met vrijdag en dat betekent dat jullie zaterdag en zondag volop de tijd voor elkaar hebben. Althans, jij voor hem. Want hij kan namelijk alleen maar in de avonduren en hij heeft je zelfs al een paar keer ‘s nachts wakker gebeld. Overdag met je afspreken komt nooit voor. Alleen als het buiten donker is, zie je hem weer bij je voordeur verschijnen. Wat zijn reden daarvoor is? ‘s Avonds laat vindt ‘ie zo gezellig.

novamora
Casual chat tip: Novamora
  • Chatten en flirten bij Novamora (18+)
  • Discreet en anoniem chatten
Bekijken op Novamora

4. Geen tijd te verliezen

Je kunt nog amper een slok nemen van het glaasje kraanwater dat hij je aanbiedt, want voor je het weet, knoopt hij je blouse al los. Hij heeft geen tijd te verliezen, alleen jij doet het liever wat rustiger aan. Is hij eenmaal klaar met jou? Dan gaat ‘ie in z’n eentje douchen en heeft hij niets meer te melden. Ja, alleen dat hij een zware dag heeft gehad en zo ontzettend moe is. Zo langzamerhand lijkt het meer een seksrelatie, oftewel seks tegen betaling, maar dan zonder de betaling.

5. Morgenochtend? Dan heeft hij al wat te doen

Bij jou slapen doet hij niet, want hij heeft de volgende ochtend altijd wat in z’n agenda staan. Is het niet dat hij een uurtje eerder moet beginnen op werk, dan is het wel een afspraak met een goede jeugdvriend. Grappig genoemd noemt hij de meest onmogelijke tijdstippen op. Zes uur ‘s ochtends ontbijten met z’n beste maatje, tja, jij gelooft er inmiddels niets meer van. En jij bij hem slapen? Dat heeft hij nog nooit voorgesteld. Hij heeft namelijk altijd wel wat te doen.

6. Hij weet precies wanneer je ongesteld bent

Hij vinkt het nog net niet af in z’n kalender, maar hij weet in z’n hoofd precies welke weken jij ongesteld bent. Hoeveel dagen moet je nog? Het zijn vragen die hij zonder blikken of blozen aan je stelt en elke keer dat jij ongesteld bent is hij toevallig nergens te bekennen. Weekendje weg, shoppen in het buitenland, grieperig en koortsig, je hebt alle verhalen al gehad.

7. Hij helpt je enthousiast mee met vertrekken

Hij’s best aardig, maar hij is nog een stuk vriendelijker als je zegt dat je er vandoor gaat. Sterker nog: zodra jij je slipje al aandoet, pakt hij je schoenen al voor je op. Hij helpt je zelfs een handje met aankleden en beweert dat hij altijd met een ander probeert mee te denken. Is jou dat wel eens overkomen? Dan is het misschien inderdaad een beter idee dat je bij hem vertrekt. En nooit meer de telefoon oppakt als je wordt gebeld voor een nieuwe seksafspraak.

Je bent niet de enige...

... die zich afvraagt wat de meest sexy datingsite is. Avontuur, passie en een beetje pittig: wist je dat je ergens discreet en anoniem kunt daten? Er is één datingsite waar dat allemaal kan: Novamora is het geheime online plekje voor de avontuurlijke dater. Nieuwsgierig waarom deze Nederlandse datingsite zo snel in ledenaantal is gegroeid?

Deel dit artikel
Geef je reactie