Be2 opzeggen: de beste manier om je Be2 account te verwijderen

Michael Slender
Door Michael Slender
7 minuten leestijd

Met een wetenschappelijke persoonlijkheidstest pakt Be2 het anders aan dan vele anderen. Het is ook de reden waarom de datingsite zichzelf niet zozeer een datingsite noemt, maar een relatiebemiddelingsbureau. Sterker nog: het noemt zichzelf één van ’s werelds grootste partijen in het bemiddelen van relaties.

Dat gezegd hebbende, het is geen relatiebemiddelingsbureau dat al het werk voor je uit handen neemt. Net als bij een “normale” datingsite ontkom je er niet aan om zelf een potentiële kandidaat te selecteren. En ook gebeurt het contact opnemen en een date regelen niet vanzelf. Is dat niet wat je ervan had verwacht?

Voordat je uitlogt en nooit meer inlogt, nog eerst even dit. Wanneer je het profiel links laat liggen, blijft je profiel actief en kan iedereen je berichten blijven versturen. En met alleen de Be2 app verwijderen ben je er ook niet. We leggen je uit hoe je een Be2 profiel op de juiste manier verwijdert.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

Bezoek de website

Hoewel Be2 ook als app beschikbaar is voor smartphone en tablet, is het verwijderen van je profiel het makkelijkst uit te voeren via de website. Aangezien dit de beste manier is om je account en profiel te verwijderen, leggen we de stappen uit aan de hand van de website-methode. Bezoek dus eerst de website op www.be2.com en log in op je account. Ben je het wachtwoord vergeten? Vraag dan eerst een nieuw wachtwoord aan.

Be2 profiel verwijderen

Na het inloggen op je account tik je op het profiel-icoon dat naast je naam wordt getoond. Je komt vervolgens terecht op je profielpagina. Tik in het secundaire menu op Instellingen wat je naar de Instellingen-pagina van je Be2 account brengt. Scrol helemaal naar beneden tot het ‘Uw lidmaatschap’-gedeelte en tik op Profiel deactiveren. Be2 geeft nog aantal redenen waarom je zou moeten blijven, maar als je je profiel voorgoed wilt verwijderen, dan tik je onderin op Deactiveren en vervolgens op Mijn profiel deactiveren. Door deze stappen te volgen wordt je Be2 account verwijdert.

 1. Log in op je Account.
 2. Tik op het profiel-icoon.
 3. Tik op Instellingen.
 4. Scrol naar beneden.
 5. Tik op Profiel deactiveren.
 6. Tik op Deactiveren.
 7. Tik op Mijn profiel deactiveren.

Let op: als je op deze manier je Be2 account verwijdert, dan kan dit niet meer ongedaan gemaakt worden. Als je Premiumlid bent, zegt dan eerst dit lidmaatschap op – nog voordat je je profiel verwijdert.

be2 verwijderen

Be2 abonnement opzeggen

Hoewel je een profiel kunt aanmaken en zoeken naar andere leden als gratis gebruiker, kun je pas echt wat doen met de datingsite als je Premiumlid bent. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten ontvangen en versturen, zien je profiel heeft bekeken en meer. Heb je dit Premium lidmaatschap genomen? Dan ben je er onderhand wel achter dat dit lidmaatschap gepaard gaat met terugkerende betalingen.

Waar veel gebruikers ook geen rekening mee houden, is dat het Premium lidmaatschap automatisch wordt verlengd. Het is geen verlenging van een maand, maar steeds voor de periode die je eerder gekozen hebt: 3, 6 of 12 maanden. En wanneer je deze automatische verlenging niet stopzet, dan wordt het dus automatisch verlengd. Wil je dit niet?

Het Premium lidmaatschap van Be2 opzeggen is mogelijk via de website, app, e-mail en per post. De meest simpele manier is gewoon via de website. Let er wel op dat je de automatische verlenging ten minste 14 dagen voor de vervaldatum opzegt. Opzeggen van het Be2 abonnement is mogelijk door deze stappen te volgen:

 1. Log in op je Account.
 2. Tik op het profiel-icoon.
 3. Tik op Instellingen.
 4. Scrol helemaal naar beneden.
 5. Tik op hier.
 6. Zeg het lidmaatschap op.

Be2 app verwijderen

Heb je de app gebruikt? Dan is de app verwijderen het enige dat je nog hoeft te doen. Doe dit niet als eerst, maar pas nadat je het Premium lidmaatschap hebt stopgezet en je profiel verwijderd. De Be2 app kun je op deze manier verwijderen:

 1. Log uit in de Be2 app.
 2. Houd het app-icoon ingedrukt.
 3. Tik op de X om te verwijderen of sleep naar de prullenbak.

lexa

Alternatief voor Be2

Bevalt de werkwijze van Be2 niet? Kun je er je match niet vinden? Of wil je gewoon wat anders proberen? Er zijn gelukkig genoeg alternatieven voor Be2. In Nederland is Lexa een van de populairste datingsites voor serieuze relaties. Naar eigen zeggen vonden al 324.000 singles de liefde via Lexa, oftewel: de datingsite is het proberen waard.

Bekijken op Lexa

Veelgestelde vragen

Zijn er vergelijkbare datingsites als Be2?

Ja, een andere maar vergelijkbare app is Elitedating.

Kan ik de automatische verlenging annuleren?

Ja, de automatische verlenging annuleren is mogelijk in de instellingen.

Kan ik later opnieuw een Be2 account creëren?

Ja, het is altijd mogelijk terug te keren naar Be2 – zelfs als je eerder je account hebt verwijderd.

Wordt mijn Be2 profiel verwijderd als ik de app verwijder?

Nee, je profiel wordt alleen verwijderd als je deze handmatig verwijdert in de instellingen. Alleen de app verwijderen is niet voldoende.

Worden mijn gegevens bewaard na het verwijderen?

Nee, alle gegevens van je Be2 account worden definitief verwijderd.

Wordt het Premium lidmaatschap geannuleerd als ik mijn profiel verwijder?

Nee, het Premium lidmaatschap wordt automatisch verlengd – zelfs als je je profiel hebt verwijderd. Zeg het lidmaatschap dus eerst op voordat je je profiel verwijdert.

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe 1 op de 3 leden er een partner vindt.

Deel dit artikel
Geef je reactie