Home Chatten 11 appjes die bijna elke single vrouw van een man heeft gekregen

11 appjes die bijna elke single vrouw van een man heeft gekregen

4 minuten leestijd
0
man smartphone

Als je single bent en actief aan het daten, dan zal een groot deel van je communicatie via berichtjes en appjes verlopen. In het begin lijkt dit nog spannend. Steeds kijk je naar je telefoon of je al antwoord hebt gekregen. Maar als je dan een appje terugkrijgt, kijk je teleurgesteld voor je uit. Want jammer genoeg zijn mannen niet bijzonder origineel als het op appen aankomt.

Single vrouwen krijgen verschrikkelijk veel vervelende appjes van mannen. We vertellen tegen elkaar hoe gek we ervan worden, dat we niet weten wat we moeten zeggen, of hoe we op de best mogelijke manier moeten reageren. Het lijkt soms wel of mannen met minimale inspanning het uiterste uit de kan willen halen.

Zo zijn er van die berichtjes die vrijwel iedere single vrouw weleens van een man (of jongen) heeft ontvangen. Hoe frustrerend het ook kan zijn om de ontvanger te zijn, mannen blijven het proberen met deze saaie, kleurloze appjes. We geven je 10 van die voorbeelden die iedere vrouw herkent.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

1. ‘Goedemorgen schoonheid’

Natuurlijk kan het best lief zijn om in de ochtend zo’n goedemorgen-berichtje te ontvangen, maar als je het iedere dag krijgt? Dan gaat dat al snel vervelen. Het is een typisch bericht wat jongens die veel aan je denken sturen, maar ondertussen vergeten ze dat het ook leuk moet blijven. Eén keer zo’n bericht kan meiden stiekem wel een beetje laten smelten. Maar elke dag precies hetzelfde bericht? Liever niet.

2. ‘Alles goed?’

Dit berichtje is een van de berichten die mannen altijd sturen als ze (weer) in the picture willen komen. Ze sturen het niet omdat ze heel geïnteresseerd in je zijn en daadwerkelijk willen weten of het goed met je gaat, maar eerder om aan te geven dat ze tijd voor je hebben en zelf aandacht willen. Als jij reageert met ‘Goed en met jou?’, dan kan het geflirt daarna beginnen.

3. ‘Stuur eens een foto’

Heb je eindelijk eens een goed gesprek met een jongen, vraagt hij weer om een foto. Vervelend. Heel vervelend. Je weet dat hij geen foto wil van jou in een lange jurk of volledig aangekleed; hij wil een sexy selfie. Waarom mannen dit doen? Omdat ze interesse in je hebben, tot je aangetrokken voelen, en omdat het nu eenmaal visuele wezens zijn.

4. ‘Nog wakker?’

Een appje wat heel veel mannen ’s avonds laat sturen? Of je nog wakker bent. En je kunt er dan vrij zeker van zijn dat hij diep in de nacht geen gesprekken met je wil voeren. Hij is op zoek naar een late night booty call. Deze jongen zal misschien dronken zijn, zich vervelen of gewoon zin hebben om vermaakt te worden. Het beste is om niet te reageren als je er geen zin in hebt, aangezien de kans niet groot is dat het bij appen zal blijven op dat moment.

5. ‘Nog plannen voor vanavond?’

Dit appje is een beetje hetzelfde als het voorgaande berichtje. Als hij dit vraagt, dan hoopt hij eigenlijk dat je geen plannen hebt. Hij hoopt dat hij de redder van je avond kan worden. Hij wil op het laatste moment nog met je afspreken en dan waarschijnlijk niet voor een hele romantische date, maar meer voor een spannende nacht bij jou of hem thuis.

6. Dickpic

Sinds smartphones bestaan en mannen de mogelijkheid hebben om foto’s te maken met hun telefoon, is er één object dat ze dolgraag op beeld vastleggen. De dickpic is niet meer weg te denken uit het app-arsenaal van de gemiddelde man. Wat ze niet lijken te beseffen, is dat ongevraagd zo’n foto ontvangen choquerend kan zijn. Vrijwel geen enkele vrouw erop te wachten. En dat terwijl mannen denken dat ze zo sneller een naaktfoto terugkrijgen van een vrouw.

25 zinnen die het verschil maken

Heb je trouwens deze kant-en-klare berichtjes voor op WhatsApp of Tinder al gezien? Het zijn de beste zinnen om iemand stapelgek op je te maken.. Download deze 25 berichtjes

7. Waarom ben jíj nog single?

Als hij aan je vraagt waarom je nog single bent, dan denkt hij waarschijnlijk dat het een compliment is. “Hoe kan zo’n mooie, slimme en geweldige vrouw nog vrijgezel zijn?” Toch is het eigenlijk best wel een beledigende opmerking om te sturen. Waarom zou je níet single zijn? Misschien vind je het wel heerlijk om vrijgezel te zijn en geniet je er enorm van. Je waarde hangt niet af van de aandacht van een man. En het impliceert vooral ook dat er iets mis met je is.

8. ‘Ik app je later’

Om vervolgens niets meer van hem te horen. Helaas is dit ook een appje die iedereen weleens heeft ontvangen. Natuurlijk kan dit gewoon een logisch berichtje zijn als een jongen het even druk heeft. En als het een gemanierd type is, dan zal hij je later inderdaad weer een berichtje sturen. Als hij dit niet is, dan is de kans groot dat hij voor een langere tijd compleet van de radar verdwijnt en je helemaal niets meer stuurt.

9. ‘Ik laat het nog weten’

Je hebt de stoute aangetrokken en vol goede moed stel je hem de vraag die je al dagen hebt willen stellen: “Wil je vrijdag iets leuks doen?” Het antwoord: “Ik laat het nog weten.” Het is een uiterst vervelend antwoord, omdat je je kwetsbaar opstelde. En hij doet het af alsof het geen prioriteit heeft. Sterker nog: als hij écht met je wilde afspreken, dan zou hij zelf initiatief tonen of vol enthousiasme op je plannen ingaan. Maar dat doet hij niet.

10. ‘Ok’

Waar sommige mannen zich ervan weerhouden om al vroeg in het datingproces te verslappen in het appen, zijn er genoeg mannen die al snel overgaan op de mannelijke app-routine. Je vraagt hoe zijn dag was, vertelt welke bijzondere momenten je hebt meegemaakt en hoe jij je daarbij voelde. En wat antwoordt hij? “Ok.” Terwijl je alles met hem wilt delen, houdt hij het bij ‘Ok’. Dit appje is niet lui, maar ook verwarrend.

11. Helemaal niets

De reactie die geen enkele vrouw wil ontvangen: helemaal geen reactie. Alle bovenstaande berichtjes kunnen vervelend zijn om te ontvangen, maar helemaal niets ontvangen is het vervelendste van allemaal. Al helemaal als hij jou een vraag stelt, jij antwoordt en hem een vraag stelt, en hij vervolgens helemaal niets meer van zich laat horen. De leesbevestigingen vertellen je dat hij online is geweest én dat hij je berichtje heeft. Maar hij neemt niet eens een seconde de moeite om op je appje te reageren. Mannen…

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Chatten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Geblokkeerd op WhatsApp? Hoe je het kunt zien in 6 manieren

Met miljarden maandelijks actieve gebruikers is WhatsApp een van de meest populaire berich…