3 alternatieven voor Flirtplek: voor wie de chatdiensten zat is

Michelle Mulder
Door Michelle Mulder
8 minuten leestijd

Daten gebeurt de afgelopen jaren steeds minder in het echt, maar gaat vaker via het internet. Online daten is steeds populairder geworden, waardoor er ook tal van websites zijn. Er zijn verschillende websites die zich focussen op het vinden van serieuze relaties, maar ook een aantal die zich juist meer richten op het vinden van vrijblijvende, seksuele relaties.

Een van deze websites, om zogenaamde ‘seksdates’ te vinden, is Flirtplek. Er zijn echter een hoop negatieve ervaringen over deze site. Zo is het duur en zijn er een hoop nepprofielen actief. Hieronder vertellen we je meer over Flirtplek en geven we je 3 mogelijke alternatieven om jouw perfecte seksuele partner te vinden.

Wat is Flirtplek voor datingsite?

Flirtplek is een datingsite die zich focust op het vinden van sekdates en seksafspraakjes. Het is dus een erotische datingsite, waar je niet aan moet beginnen als je op zoek bent naar een serieuze, langdurige relatie. Je kunt snel en gemakkelijk een profiel aanmaken op flirtplek en dit is in eerste instantie ook gratis. Voor de aanmelding zul je een aantal standaardgegevens moeten invullen zoals je profielnaam, je e-mailadres, geslacht en geboortedatum. Daarna kun je direct aan de slag en andere profielen benaderen.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

Veel nepprofielen actief op Flirtplek

Een van de grootste nadelen van deze datingsite is echter dat er een groot aantal aan nepprofielen actief zijn. Onderaan op de website staat ook aangegeven dat er fictieve profielen actief zijn, en dat je hier niet in moet trappen. Het is echter een groot nadeel aan deze site, aangezien ze soms lastiger te herkennen zijn.

Daarnaast is het hierdoor erg gevaarlijk, aangezien het je een hoop geld kan kosten. Het versturen van de eerste berichtjes via de site is nog gratis, maar daarna zul je per bericht geld moeten betalen. Dit kan erg in de kosten lopen en is zeker weggegooid geld als je dan deze berichtjes verstuurd aan neppe profielen.

Vaak worden er foto’s gebruikt die vele malen vaker te vinden zijn op internet en word je verleid om meer geld te geven aan het kopen van credits. Het is dus van groot belang dat je hiermee oppast en dat je niet in de valkuil trapt.

3 veelbelovende alternatieven

Verder is het goed om te weten dat het systeem van de datingsite al sinds bijna 10 jaar niet meer is vernieuwd. Je zult nog steeds per bericht moeten betalen. De kosten hiervoor kunnen per bericht oplopen tot maar liefst €1,50. Veel mensen hebben echter de voorkeur naar een lidmaatschap, aangezien je namelijk dan onbeperkt gebruik kunt maken van de services die worden geboden.

Ben je op zoek naar een alternatief om seksuele dates te vinden op het internet? Hieronder bespreken we drie sites: Novamora, Ondeugend Daten en Secretflirt.

novamora

1. Novamora

De slogan van Novamora is: Gun je seksleven een boost! Je kunt hier dus terecht voor erotische avonturen en spannende contacten. Je kunt je gemakkelijk aanmelden als je ouder dan 18 jaar bent. Er worden verder geen strenge eisen gesteld om lid te mogen worden. Er worden dus ook geen persoonlijke vragen gesteld bij het aanmeldproces, maar je hoeft maar een aantal gegevens in te vullen. Daarna kun je direct inloggen en op zoek gaan naar contacten. Je kunt zelf interesses, eigenschappen en voorkeuren invullen om meer kans te maken op een geslaagde date.

Bezoek Novamora

Kosten van Novamora

Je kunt vrijblijvend aanmelden en beginnen met Novamora. Vind je het systeem dus niet bij je passen, dan kun je deze ook weer kosteloos verwijderen. Jammer genoeg kun je als gratis lid echter niet gebruik maken van alle functies. Wil je geen geld uitgeven aan de site? Dan kun je nog steeds profielen bekijken, foto’s plaatsen en een aantal standaardberichten sturen.

Wil je echter ook gaan chatten of uitgebreider zoeken naar profielen? Dan zul je een lidmaatschap moeten afsluiten. Het tarief voor deze zogenaamde VIP-toegang is €24,99 voor een maand en dit maandelijkse bedrag daalt als je het abonnement afsluit voor meerdere maanden.

ondeugend daten

2. Ondeugend daten

Als je op zoek bent voor een erotisch avontuur, dan ben je ook bij Ondeugend Daten aan het juiste adres. Er worden hier geen eisen gesteld aan geslacht, opleiding of andere persoonlijke gegevens. Je kunt je gemakkelijk en vrijblijvend aanmelden. Nadat je je hebt aangemeld kun je zelf foto’s plaatsen en de hoofdfoto van andere gebruikers bekijken. Je kunt ook standaard berichtjes versturen om te laten blijken dat je interesse hebt.

Wil je persoonlijkere berichten versturen, dan zul je wederom VIP-toegang nodig hebben. De prijs voor een maand is €25, voor twee maanden is het €20 per maand en voor vier maanden is dit €15 per maand.

Bezoek Ondeugend daten

Voorwaarden, spelregels en waarop letten?

Natuurlijk is het bij dit type datingsites van groot belang dat er veilig wordt omgegaan met gegevens van leden. Op Ondeugend Daten zijn alle regels en voorwaarden duidelijk omschreven op de site. Ook kun je de klantenservice bereiken via een reactieformulier als je vragen hebt over de website, de voorwaarden of je abonnement.

Zorg dat je altijd in je achterhoofd dat er ook op deze sites nepprofielen actief kunnen zijn. Het is altijd een risico, dus zorg dat je goed blijft nadenken voordat je nog meer betaalt voor een abonnement bij een datingsite.

secretflirt

3. Secretflirt

Als je anoniem op zoek wilt gaan naar een seksuele partner, een friend with benefits of een ander type relatie, dan ben je bij Secretflirt aan het juiste adres. De site is voor iedereen bedoeld die wil flirten, onafhankelijk van je behoeften of wensen. De site is dus niet specifiek gericht op het vinden van een seksdate, maar je bent vrijblijvend om te flirten. Voor veel leden draait het bij deze site om de spanning en het avontuur dat het flirten met zicht meebrengt.

Je kunt op Secretflirt je kosteloos registreren, waarna je kunt kennismaken met de website en van een aantal functies gebruik kunt maken. Wil je van alle mogelijkheden gebruik maken, ongelimiteerd chatten en berichten versturen? Dan zul je een SF topmember lidmaatschap moeten afsluiten.

Bezoek Secretflirt

Is Secretflirt ook iets voor mij?

Ben je 18 jaar of ouder en kun jij je respectvol gedragen? Ben je open minded, een positief persoon en oordeel jij niet snel over een ander? Dan ben je van harte welkom bij Secretflirt. Naar eigen zeggen is de datingsite niet geschikt voor mensen die verveeld zijn en zo snel mogelijk iemand willen vinden om een gratis seksdate te regelen. Bij Secretflirt gaat het om meer dan dat, maar dus vooral om het flirten.

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe Elitedating een extreem hoog succespercentage behaalt.

Deel dit artikel
Geef je reactie